تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 827 اولاول ... 283435363738394041424888138538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام دوستان ....

نظرتون راجع به این سه مدل هارد چیه ؟

• Western Digital Portable My Passport Essential 500GB
    • Western Digital Portable My Passport Elite 500GB
    • Western Digital Portable My Passport Studio 500GB
    هر سه تا خوبن که هر کدوم به خاطر یه اختلاف جزئی قیمتش فرق داره.
    واسه چکاری میخوای؟

---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------

راستی یادم رفت بگم اگه میخواهید هارد تهیه کنید کمی دست نگه دارید یه مدل هارد با تکنولوژی جدید داره وارد

بازار میشه یه نسل جدید از هارد هست
    چه نوع هارد هایی؟
    لطفا یه کم بیشتر توضیح بده.
    اگر هم معرفی بشه که به این زودی نمیاد تو ایران!

2. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه نوع هارد هایی؟
    شاید منظورشون SSD باشه که نه تنها حجمشون پایینه بلکه بسی گران است
    منکه دروبرش نمیرم تا 5 سال دیگه

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

واسه چکاری میخوای؟
    واسه آرشیو میخوام ...
    قیمت و طرح و رنگ واسم مهم نیست .
    سرعت و کش هارد بالا باشه .
    ممنون.

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

واسه آرشیو میخوام ...
    ممنون.
    حنما نیاز به هارد پرتابله؟
    اگه واسه ارشیو میخواید باید هم حجم بیشتری بگیرید هم اداپتور دار.چون خطر از بین رفتن اطلاعات تو پرتابل بیشتره!

6. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedadash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Wall Street

پيش فرض

ببخشید اما من کلا 8 ترا هارد اکسترنال وسترن دارم که کاملا ازش راضی هستم و اصلا مشکلی نداشته(صد هزارمرتبه خدارو شکر میکنم)
    بعدش این سایت ارزشیابی که شما میگین کجاست ماهم بریم نگاه کنیم ببینیم اوضاع از چه قراره
    بعدش شرکت های گارانتی کننده اگه بخواهن هاردهای بنجل به مردم بندازن درنهایت خودشون هستن که ضرر میکنن بنابراین فکر نکنم این کارو بکنن

اگه مطالب من رو خونده باشید گفتم هارد های که زیره 4 ترا هستند استاندارد نیستند و بالا ی

4 ترا بدون نقص و ایراد البته شما بهترین های بازار رو تهیه کردید نه بازار ایران بازار جهانی چرا

که در حال حاظر سیگیت حرف اول رو میزنه

---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------

سلام

به نظر شما دوستان بهترین هارد اکسترنال تو ظرفیت های 500 گیگ و 1 ترا که سرعت بافرشم 64 باشه کدوماست؟

تو بازار هارد بلک وسترن 5400 -- که 64 مگ بافر باشه و گارانتی ....

راستی میتونم من اسم گارانتی رو بگم ؟ من نمی دونم لطفا بهم بگید

---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------

واسه چکاری میخوای؟

---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------

چه نوع هارد هایی؟

من نمی دونم میتونم اسم شرکتی رو نام ببرم اینجا یا نه ولی این هاردی که حرف اون رو زدیم

اومده تو بازار ایران و تازه داره خرید و فروش میشه اگه پیام خصوصی بهم بدی میتونم راهنمائیت

کنم چون با ید یه خورد اسم شرکت ها رو ببریم که فکر کنم اینجا اجازه نمی دن

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedadash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Wall Street

پيش فرض

واسه آرشیو میخوام ...
    ممنون.

برای ارشیو شما باید از بافر بالا بر خورد ار باشی که بتونی تو کمترین زمان مطلب رو جستجو کنه

ولی به نظرت اگه اون بالا بره عمر هارد برات مهم هست یا نه ؟ اینو باید جواب بدی

اگه بتونی از هارد ارشیو بعنوان هارد دوم استفاده کنی که ویندوز روش نصب نباشه و

ربطی به هارد اصلی نداشته باشه همیشه موتور اون خاموشه تا زمانی که شما یه مطلبی رو

از هارد بخوای اون وقت هست که عمر هارد شما دو برابر میشه و اگه مثلا بنا به نوسانات برق هارد

بقول خودمون اطلاعاتش بپره به هارد دوم شما هیچ اسیبی از نظر اطلاعات نمی رسه و حد الامکان

هارد شما محفوظه و حتما ازز 5400 دور استفاده کن چون 7200 دور با ز مشکلاتی داره

در ضمن 64 مگ بافر حتما باید دو تا 32 مگ سخت افزاری باشه ها نه 64 مگ نرم افزار اینو

حتما به فروشنده تاکید کن

---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

راستی اگه زیر 4 ترا میخوای وسترن بلو بگیر اگه قیمت مهم نیست

9. این کاربر از saeedadash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amirhalgord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    من چهد وقت پیش از سایت دیجی کالا یه هارد my book studio خریدم که پورت firewire 800 هم داشت ولی از شانس بد ما که میخواستم یکی دیگه بگیرم دیدم تموم کردم دوستان میتونن راهنمایی کنن از کجا این رو میتونم تهیه کنم
    در ضمن من شهرستانم ممنون میشم از راهنمایی تون

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمی دونم میتونم اسم شرکتی رو نام ببرم اینجا یا نه ولی این هاردی که حرف اون رو زدیم

اومده تو بازار ایران و تازه داره خرید و فروش میشه اگه پیام خصوصی بهم بدی میتونم راهنمائیت

کنم چون با ید یه خورد اسم شرکت ها رو ببریم که فکر کنم اینجا اجازه نمی دن
    اون مدلهای جدید هارد رو هم توی پیغام خصوصی به من هم بگین
    با تشکر زیاد
    Last edited by ata.royalfalcon; 01-12-2010 at 23:53.

داره خودمونی میشه amirhalgord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من همین الان هارد رو توفروشگاه چاره پیدا کردم به نظر شما فروشگاه سایت chare مطمنه
    ممنون از جواباتون

پروفشنال mehshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من نگفتم برند ایرانی

من گفتم برندی هائی که در ایران هست استاندارد نیست ...

یه نمونه الان خدمت شما عرض میکنم باقی رو خودتون فکر ارز یابی کنید

یکی از گارانتی های معروف تو ایران داره هار هائی رو بفروش میروسونه با گارانتی خودش

که از هارد از اروپا عودت داده شده به محل تولید بعنوان هارد ایراد دار تعمیر شده و تو ایران داره بفروش میرسه

لطفا اسم گارانتی رو نخواهید که نمی گم .

مطلب بعدی

هارد وسترن که تو ایران خیلی ازش تعریف میشه اصلا جایگاه بین المللی نداره و تو ارزشیابی های دنیا

تو اخرین هاست این هارد موجود در بازار ایران دارای 3 مدل هست که فروشنده ها به خریدار اطلاعات

کافی نمی دن مگر شما در مورد هارد اطلاعات داشته باشید

اول -- هارد بلو این هارد از قدرت جستجو ی بالا و عمر کم برای استفاده در سرور با قیمت بسیار گران

دوم - هارد بلک این هارد دارای 2 موتور جستجوی 32 مگ وافر میباشد که جمعا 64 مگ وافر هست

البته این رو هم بعضا دوستان نمی دونند که اگه 7200 دور در دقیقه باشه عمر اون کوتاه و سرعت بالاست

که خودم من پیشنهاد میدم اگه کسی تو ایران هارد بخواد 5400 دور بلک استفاده کنه البته گارانتی خاص

سوم - هارد گرین -- این هارد اگه 32 مگ وافر باشه مشگلی نیست ولی اگه فروشنده به شما گفت 64 مگ وافر

صد در صد داره کلاه بزرگی رو برای سر شما تهیه میکنه چرا ؟ چون این هارد حتی 32 مگ وافر هم نیست

و نبست به مدل 32 مگ وافر اون سرعت خیلی کمی داره باید یه برنامه دانلود کنید بوسیله اون شما تا 64 مگ

... این یعنی چی کلاه برداری تو روز روشن خریدار از همه جا بی خبر که اطلاعات کافی نداره فکر میکنی

چه اتفاقی براش می افته یه هارد خرید کرده به اسم 64 مگ

یه یه کوتاه بود از هارد های وسترن تو بازار بماند که هارد های 1 ترا به بالا چه بساطی واسه خودشون دارن

مارک سیگیت تو ارزشیابی جهانی بهترین مارک شناخته شده البته تو ایران این هارد رو باید از سریال که

تو سایت داده منطبق بر اون خرید کنی و اگه سریالی غیر از سریال موجود باشه این هارد تقلبی هست

مثلا دومین مارک فوجی هست که ما تو ایران داریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مارک های معروف برای اینکه کالای مورد نظر مصرف کننده رو بهش تحویل بدن تو خارج از ایران همواره دارن

اطلاع رسانی میکنند و گارانتی های نجومی میدن البته قیمت ها کمی از ایران بیشتر ه ولی شما خیالت

راحت تره من فکر میکنم 3 یا 5 درصد تو ایران در مورد هارد اطلاعات کافی دارن و میدونن هارد چیه باقی

مصرف کنندگانی هستند که فقط جیب فروشندگان هارد رو پر میکنند

---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------

اگه خواستی تهیه کنی وسترن بلک 64 مگ وافر 5400 دور با گارانتی ...... حدودا 130 بوده که

شده 95

من نمی دونم اسم گارانتی میتونم اینجا بگم یا نه ولی جز بهترین های ایرانه البته حتما

اینتر نال بگیر ها اگه میخوای و برات ارشیو یا مطالبت مهمه هست بیشتر توضیح بدی میتونم کمک

بیشتری بهت کنم

---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------

راستی یادم رفت بگم اگه میخواهید هارد تهیه کنید کمی دست نگه دارید یه مدل هارد با تکنولوژی جدید داره وارد

بازار میشه یه نسل جدید از هارد هست
    دوست عزیز شما اینقدر آشفته صحبت کردین که من واقعا نمیدونم چطوری جوابتونو بدم

از یه طرف میگین وسترن بدرد نمیخوره و از طرف دیگه خودتون یه مدل از وسترن رو به بقیه پیشنهاد میدن !

اندازه دور هارد چه ربطی به استاندارد بودن یا نبودنش داره ؟
    اینکه یه هارد 5400 دور باشه به این معنی که سرعت پاینتری نسبت به هاردهای 7200 داره
    در عوض استهلاک کمتر و عمر بیشتر و قابلیت اطمینان بالاتری داره در نتیجه برای آرشیو اطلاعات
    در درازمدت بهتره همچنین مصرف برق کمتری داره که این مورد برای لپ تابها خیلی حیاتیه
    اما این دلیل نمیشه که هارهای 7200 دور غیراستاندار باشن مطمین باشین کسانی که میخوان بازی کنن یا
    مثلا سرعت کپی کردن فایلها براشون مهمه بهتره از این نوع هاردها استفاده کنن در عین حال اگه
    شرایط نگهداری این هاردها استاندارد باشه میتونه سالها عمر کنه و هیچ مشکلی هم براش پیش نیاد
    حالا اینکه فروشنده ها این نکته رو به خریدارها نمیگن اکثرا به دلیل بی اطلاعی خودشونه و
    البته مواقعی هم برای فروش جنسشون ، که در این حالت فاجعه نمیشه و در نهایت یه هارد
    با سرعت پایینتر و البته مزایایی که گفتم گیر خریدار میفته و این ربطی به استاندارد یا غیر استاندارد بودن هارد نداره

شما تو پست قبلیتون گفتین که هاردهای بالای 1 ترا بخرین چون بقیه بدرد نمیخورن ،
    این حرف هم بی ربطه چون ظرفیت هارد ملاکی برای کارایی و استاندارد بودنش نیست ، ظرفیت یه هارد رو فقط نیاز کاربر معلوم میکنه

اینکه اکثر شرکتهای گارانتی سعی میکنن که از زیر مسؤلیتشون در برن و خریدار بیچاره رو
    بپیچونن هیچ شکی نیست اما این مورد خدشه ای به اصالت جنس وارد نمیکنه ، اینکه شرکتی
    که گارانتی وسترن رو داره کلاهبرداره دلیل نمیشه که خود هارهای وسترن هم بی کیفیت باشن

در مورد اون داستان هاردهای عودت داده داشه از اروپا هم من هیچ نظری ندارم شاید شما از پشت پرده خبر دارین و بقول معروف اسنادتون در این زمینه موجوده !
    Last edited by mehshad; 02-12-2010 at 03:29.

14. این کاربر از mehshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •