تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 64 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 635

نام تاپيک: سریال جراحت

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

توانایی‌ام را با بازی در مجموعه "جراحت" سنجیدم

بازیگر نقش کامیار در مجموعه تلویزیونی "جراحت" تاکید کرد بعد از مجموعه "دفتر خانه شماره 13" علاقمند بوده نقشی متفاوت بازی کند تا توانایی‌اش را برای ایفای یک نقش ویژه محک بزند. محمد عمرانی بازیگر نقش کامیار در مجموعه تلویزیونی "جراحت" درباره تضادهای نقش و احساس دو گانه او نسبت به خانواده و از سوی دیگر گرفتن انتقام به خبرنگار مهر گفت: برای هر بازیگری جذابیت دارد تا نقشی را ایفا کند که پیچیدگی‌های آن هم بیشتر باشد، مسلماً هر چه ابعاد مختلف نقش پررنگ‌تر باشد بازیگر بهتر می‌تواند برای نقش کار کند. برای بازی در مجموعه تلویزیونی "جراحت" هم سعید نعمت‌الله نویسنده سر صحنه حضور داشت. در واقع او و محمدمهدی عسگرپور کارگردان راهنمایی زیادی برای نقش می‌کردند. می‌توانم بگویم موفقیت این نقش را مدیون این دوستان هستم.
    وی درباره اینکه با توجه به حضور نویسنده سر صحنه آیا پیش آمده بود شما هم پیشنهادی درباره نقش بدهید، توضیح داد: بله، پیش آمده بود، اما بیشتر در جزییات بود و نه در ساختارهای کلی. در واقع تعامل بود که صورت می گرفت یا درباره برخی دیالوگ‌ها نظرم را به نویسنده می‌گفتم و او هم با دلیل موافقت یا رد می‌کرد. در مجموع همکاری خوبی بود.
    امین تارخ و علی عمرانی در نمایی از "جراحت"
    بازیگر نقش کامیار درباره تفاوت نقشش در مجموعه "جراحت" نسبت به سریال "دفترخانه شماره 13" آخرین بازی‌اش در یک مجموعه تلویزیونی گفت: این نقش با سریال "دفترخانه شماره 13" متفاوت بود. معمولاً بیننده در درام با شخصیت‌های سیاه یا سفید مطلق ارتباط برقرار نمی‌کند، به همین دلیل علاقمند بودم نقشی را بپذیرم که متفاوت باشد تا بتوانم خودم را محک بزنم و بگویم این توانایی را دارم تا نقش متفاوتی را بازی کنم.
    عمرانی در پاسخ به این سئوال که اگر بازی در مجموعه "جراحت" به شما پیشنهاد نمی‌شد و نقشی مانند سریال "دفترخانه شماره 13" پیشنهاد می‌شد، نمی پذیرفتید، گفت: نه، قبول نمی‌کردم. منتظر یک انتخاب خوب بودم تا بتوانم نقش متفاوتی را بازی کنم که با دیگر کارهایم تفاوت داشته باشد.
    وی درباره اینکه آیا پخش شبانه مجموعه رمضانی "جراحت" در انتخاب شما تاثیر داشته، چرا که بازیگر بیشتر دیده می‌شود، توضیح داد: وقتی مجموعه‌ای هر شب روی آنتن می‌رود، مسلماً تماشاگران هم علاقمند به دیدن آن هستند. مجموعه "جراحت" هم بعد از افطار و در زمانی پخش می‌شود که مردم می‌بینند. اگر بازیگر خوب بازی کند، مسلماً بیشتر دیده می‌شود و اگر بد باشد خیلی لطمه می‌خورد. پخش هر شبی یک مجموعه تاثیر زیادی در دیده شدن بازیگر دارد و از سوی دیگر در کنار این امتیاز اگر خوب نقش را ایفا نکند ضربه زیادی می‌خورد.
    این بازیگر درباره تقابل نقشش با نقش علی عمرانی (اسماعیل) برادرش توضیح داد: ما فقط یک سکانس بازی با هم داشتیم و بقیه برخوردها و خصومتها در گفتگوهایی است که رد و بدل می‌‌شود. علی یک بازیگر حرفه‌ای است و من هم سال‌ها است بازی می‌کنم. من و علی در کار همکار هستیم و در خانه برادر.
    عمرانی درباره اینکه معمولاً مجموعه‌های ماه رمضان خیلی با شتاب ساخته می‌شود،گفت: با توجه به اینکه تصویربرداری این مجموعه چند ماه قبل از ماه رمضان شروع شد، به همین دلیل هیچ مشکلی نداشتیم و بدون استرس کار می‌کردیم.
    وی در ارزیابی مجموعه "جراحت" گفت: من قلم سعید نعمت الله را خیلی دوست دارم. مجموعه "زیر هشت" او را به دقت می‌دیدم و لذت می‌بردم. در مجموعه "رستگاران" به نویسندگی او بازی داشتم. همچنین در یک تله فیلم که او نویسندگی را بر عهده داشت نقشی را ایفا کردم. نگاه و طرز تفکر نعمت‌الله را دوست دارم. او شعار نمی‌دهد و به زیبایی به مفاهیم انسانی می‌پردازد. مخاطب از نصیحت کردن مستقیم دوری می‌کند و نعمت‌الله با شناخت خوبی که از مخاطب دارد در نوشته‌هایش با ظرافت کامل به مفاهیم اخلاقی و انسانی می‌پردازد. او پرداخت خوبی هم درباره شخصیت‌ها دارد.
    این بازیگر درباره همکاری با محمدمهدی عسگرپور گفت: من قبل از پروژه "جراحت" افتخار آشنایی با عسگرپور را نداشتم، اما با او تجربه خوبی در این سریال داشت. او با آرامش زیادی کار را کارگردانی می‌کرد و این آرامش او برای بازیگر هم لذت بخش بود.
    عمرانی در پایان افزود: اگر چه منتظر انتخاب یک نقش خوب در تلویزیون بودم، اما در این مدت بیکار نبودم، چون بازیگر نمایش‌های رادیویی هستم و همیشه فعالیت بازیگری دارم.

---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------

كريمي: «جراحت» مبتني بر ارزش‌هاي خانواده ايراني بنا نهاده شده است

خبرگزاري فارس: يك منتقد با بيان اينكه سريال «جراحت» مبتني بر ارزش‌هاي خانواده ايراني بنا نهاده شده است، گفت:«امين تارخ» در سريال «جراحت» يكي از به يادماندني‌ترين بازي‌هاي خود را ارائه كرده است.

«پژمان كريمي» عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد مجموعه تلويزيوني «جراحت» ساخته محمد مهدي عسگرپور، اظهار داشت: سريال «جراحت» از قصه جذابي برخوردار است، قصه‌اي پرتعليق كه مبتني بر ارزش‌هاي خانواده ايراني بنا نهاده شده است.
    وي در ادامه تاكيد كرد: اساسا مخاطب ايراني دلبستگي خاصي به اين نوع قصه‌ها دارد كه در آن دغدغه‌ها و ارزش‌هاي ‌يك خانواده دستمايه قرار داده شود. اتفاقي كه در قالب مجموعه تلويزيوني «جراحت» افتاده است.
    كريمي تصريح كرد: در اين مجموعه شاهد كشمكش جدي ميان خانواده دو برادر بر سر ازدواج فرزندان‌شان از يك سو، كشمكش «اسماعيل» (علي عمراني) و «كاميار» (محمد عمراني) از سوي ديگر، مقاومت «اكرم» و «امير حافظ» بر حفظ پيوند زناشويي از ديگر سو و همچنين موضوع «اسماعيل» و زني كه از او در راستاي ازدواج دوم خواستگاري كرده، از طرف ديگر فضا و زمينه خوبي براي تعليق به وجود آورده است، نويسنده (سعيد نعمت الله) هم به خوبي از اين فضا استفاده كرده است.
    اين منتقد در ادامه افزود: در اين مجموعه «مامان لطيفه» با بازي «ثريا قاسمي» به عنوان برآمده‌ از نسل گذشته، نمودي از عواطف بي‌شائبه و زلال در حكم تلطيف كننده روابط خانوادگي هر زمان و هر جا كه لازم باشد، وارد عمل مي‌شود.او به عنوان مادر، نزد دو پسر و خانواده‌هايشان از احترامي والا برخوردار است. ارائه چنين تصويري از مادر و جايگاه او رنگ و بوي نوستالژيك به اين مجموعه بخشيده است.
    او گفت: در مجموعه تلويزيوني «جراحت»، قلم «سعيد نعمت الله» ضمن ارائه روايتي روان، صريح و دلنشين از قصه‌اي خوب، ديالوگ‌هاي دلنشين نوشته شده است، ديالوگ‌هايي شيوا، نقض و گاه در اندازه اندرز و نكته حكمت آميز است.
    اين منتقد ادامه داد: او بر خلاف بسياري از نويسندگان تلويزيون به خوبي به جايگاه ديالوگ به عنوان عمق بخشي به محتوا و عاملي بر جذابيت اثر به خوبي واقف است و با زحمت و وسواس به ديالوگ‌نويسي مي‌پردازد.
    «پژمان كريمي» در پايان اين گفت‌وگو نيز خاطرنشان كرد: در مجموعه تلويزيوني «جراحت»، بي‌ترديد «امين تارخ» (بزرگ) يكي از به يادماندني‌ترين بازي‌هاي خود را ارائه كرده است و معتقدم كه پخش و معرفي صحنه‌هايي در قسمت بعدي سريال نمايش داده مي‌شود، خود مي‌تواند عامل جذابيت براي كشش مخاطب باشد.

---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------

صائمي: «جراحت» مناسبات انساني در نظام خانوادگي را آسيب‌شناسي مي‌كند

خبرگزاري فارس: «سيد رضا صائمي» معتقد است كه سريال «جراحت» با اين كه از داستان تلخي برخوردار است اما با مخاطب ارتباط برقرار كرده و به‌نوعي اين سريال تضاد بين سنت و مدرنيته را به تصوير مي‌كشد و به‌نوعي آسيب‌شناسي مناسبات انساني در نظام خانوادگي را نيز مطرح مي‌كند.

«سيد رضا صائمي» عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد مجموعه تلويزيوني «جراحت» ساخته محمدمهدي عسگرپور، اظهار داشت: به نظر من در ميان سريال‌هاي در حال پخش ماه مبارك رمضان، دو سريال «جراحت» و «در مسير زاينده رود»، از سوي مخاطبان با اقبال بيشتري مواجه شده‌اند چرا كه هر دو اين سريال‌ها در بستر يك درام به مسائل خانوادگي پرداخته‌اند.
    وي در ادامه تاكيد كرد: مجموعه تلويزيوني «جراحت»، در بستر يك ملودرام خانوادگي به سمت تراژدي در حركت است و اگر چه اين سريال بسيار تلخ و گزنده به كار خود ادامه مي‌دهد اما با استفاده از يك متن قوي و قصه خوب توانسته با مخاطب ارتباط برقرار كند.
    اين منتقد در ادامه افزود: سريال «جراحت» به نوعي آسيب‌شناسي مناسبات انساني در نظام خانوادگي را نيز مطرح مي‌كند و چند سال گذشته نيز سريال «آواي فاخته» ساخته بهمن زرين‌پور هم با همين تم مورد توجه زيادي از سوي مخاطبان قرار گرفت چرا كه وقتي يك سريال به مناسبات مختلف و كشمكش بين آدم‌ها مي‌پردازد، جذاب مي‌شود و مورد استقبال قرار مي‌گيرد. يعني مخاطبان بعضي از تجربيات خود را در اين سريال مشاهده مي‌كنند و با كار همذات پنداري مي‌كنند و اين قصه نيز ملموس و جذاب است.
    صائمي تصريح كرد: سريال «جراحت» بناي روايتي خود را مبتني بر تضاد و كشمكش خانواده قرار داده است و اين موقعيت دراماتيك و تعليق سريال خوب درآمده است چرا كه كشمكش و تعليق دروني را با استرس بيروني تلفيق كرده است و در كنار آن فشارهاي طبيعي نظام اجتماعي، به اين مسئله دامن زده و تعليق سريال را خوب نشان مي‌دهد و به نوعي مجموعه تلويزيوني «جراحت» تضاد بين سنت و مدرنيته را به تصوير مي‌كشد.
    وي در ادامه به متن خوب «سعيد نعمت‌الله» اشاره كرد و افزود: يكي از عامل موفقيت سريال «جراحت» ديالوگ‌پردازي خوب است كه غلظتش نسبت به سريال «زير هشت» كم‌تر است اما ديالوگ‌ها در اين سريال به صورت جذاب روايت مي‌شود.
    سيدرضا صائمي به ضعف سريال «جراحت» نيز اشاره كرد و افزود: استفاده از اين تكنيك كه در پايان هر قسمت چند تكه در پايان پخش مي‌شود، خوب نيست چرا كه به نوعي اين شيوه تعليق‌شكني مي‌كنند و ذهن مخاطب را درگير مي‌كند در صورتي كه يك سريال وقتي تمام مي‌شود، يك تعليق در ذهن مخاطب ايجاد مي‌كند تا قسمت‌هاي بعدي را پيگيري كند.
    اين منتقد سريال «جراحت» را گامي مثبت در كارنامه «محمدمهدي عسگرپور» ارزيابي كرد و گفت: تيتراژ آغازين و پاياني كار هم خوب درآمده است و شكستن شيشه يك قابليت نشانه‌شناسي و محتوايي دارد و با محتواي قصه همخوان است.
    سيدرضا صائمي به لحاظ فني هم اين سريال را خوب ارزيابي كرد. وي در عين حال به محدوديت لوكيشن‌هاي كار اشاره كرد و گفت: فضاسازي تعليق چنداني ندارد و اگر تنوع لوكيشن بيشتر بود، بالطبع اين سريال از جذابيت بيشتري برخوردار بود.
    وي در ادامه در مورد بازي‌هاي سريال «جراحت» نيز گفت: در مجموع باز‌ي‌ها خيلي شاخص نيستند و «امين تارخ» (بزرگ) شخصيت مانند «دكتر طاها پژوهان» سريال «اغما« ساخته سيروس مقدم را تكرار كرده است. «ثريا قاسمي» (مامان لطيفه) مدام نقش‌هاي تكراري ايفا مي‌كند و بازي‌اش گل‌درشت شده است و يك‎دستي خود را از دست داده است اما «علي عمراني» (اسماعيل) خوب و كنترل شده بازي كرده است.
    سيدرضا صائمي در پايان اين گفت‌وگو نيز خاطرنشان كرد: هر مجموعه‌اي كه به تضاد و كشمكش ميان خانواده‌ها بپردازد جذاب است، چرا كه مخاطبان بخشي از زندگي خود را در اين سريال مي‌يابند و با آن همذات پنداري مي‌كنند.
    وي گفت: مايلم به اين نكته هم اشاره كنم كه در سريال «جراحت»، رابطه برادري ميان «امين تارخ» (بزرگ) و «علي‌ عمراني» (اسماعيل) در اين سريال خوب درآمده و از جذابيت دراماتيكي برخوردار است.

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

احساس ميكنم ديگه از اين قسمت به بعد فيلم داره كش پيدا ميكنه واسه اين كه صرفا تا آخر رمضان پر كنه ! كلا داستان خوبي

داره اما اونقدر گستردگي نداره كه بشه ازش يه 30 قسمتي ساخت . كاراكتر فقيه نصيري هم در قالب يك مادر اصلا جالب توجه

نيست با توجه به استيل و ميميك صورتش اصلا نميتونم متصور شم كه مادر يه پسر جوون باشه و اون كل كل ها و ... . يه

مقدار توي اختلافات داره غلو ميشه به نظر من ( گاهي حرمتها هم شكسته ميشه ) . البته من مخالف شكستن حرمت توي يه فيلم

نيستم ولي ايراني جماعت همچين آدمايي نيستن كه رابطه ي مادر و فرزنديشون اينطوري باشه ! اين فيلم موضوعش درامه و

قطعا داره حكايت جامعه رو نشون ميده ! بايد بهتر اين برخوردها رو بسط ميداد .

داره خودمونی میشه Geronimo_AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کوی انتظار

پيش فرض

این قسمت جنایت و مکافات انسی رو خوب نشون داد!

آخرش این امیرحافظ اونقدر بی ادبی میکنه و شیلنگ تخته میندازه که اکرم میفهمه نه بابا این همچین مالی نیست... فقط من موندم که تو این 4 سال امیرحافظو نشناخته؟... امیر اکرم نماد دو تا بچه ننر سختی نکشیدن!

اینهمه هی گفتین اقدس توسری خوره و بزرگ با زنش خوب رفتار نمیکنه به گوشش رسید و اونم دور ورداشته سر یه چیز خیلی مسخره! اقلا یه دعوای حسابی میکردن بعد میرفت خونه خواهرش!

آنچه خواهید دید قسمت قبل که مال این قسمت بود خوب سرکار گذاشت... من فکر کردم که NC اول قضیه ملیحه رو میفهمه بعد میره سرم و از دست اسماعیل میکشه!
    Last edited by Geronimo_AD; 30-08-2010 at 20:18.

4. 4 کاربر از Geronimo_AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

اين انسي خيلي قاطي داره ها!! اونجا ديديد واسه اينكه امير نره دنبال اكرم ورداشت اون سرم دست اسماعيل رو قطع كرد و خون فواره كرد!!
    فكر كنم حالا كه فهميده قضيه اسماعيل و مليحرو بره 1 آمپول هوا بزنه به اسي و خلاصش كنه! كلا‌اعصاب نداره

6. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

فكر كنم حالا كه فهميده قضيه اسماعيل و مليحرو بره 1 آمپول هوا بزنه به اسي و خلاصش كنه! كلا‌اعصاب نداره
    خوب به بنده خدا حق بدید .خودشو برای اسماعیل داره میکشه بعدش حاج آقا چشمش دنبال یکی دیگس

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

دستگاه قضایی ما انقدر بی در و پیکر و هرکی هرکی هست و قاضی های ما انقدر بی عدالت و ... هستن که بی گناه واسه یکی حکم صادر میکنن!؟؟

خدا میدونه چقدر آدم بی گناه کشته شدن...

خدا رحم کنه.

بی گناه ؟ قاضی باید به چی نگاه کنه شما بفرمائید ؟

وقتی مدارک تکمیل میشه و مدرکی هم دال بر بی گناهی طرف نیست ، فشار از سمت خانواده مقتول نباید باشه و کار سریع انجام بشه ؟ نزار بیخود پای دستگاه عدالت .... بی مشکل نیست ولی بی در و پیکر هم نیست

داغدار که شدی (خدا نکنه ایشالله) متوجه میشی ... اونم وقتی ظلم پشتش باشه

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

این اسماعیل هم آدمه هوس بازیه! اول با زهره بوده بعد کناره سد انسی رو میبینه و به اون شدت عاشقش میشه... بعد هم که عاشق رفیق انسی ملیحه میشه...!

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب به بنده خدا حق بدید .خودشو برای اسماعیل داره میکشه بعدش حاج آقا چشمش دنبال یکی دیگس
    حمید جان حقا که تو به درد عاشقان آگاهی

حالا فردا چرا پخش نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال Lady Negar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    زیرِ همان خیال ِسنگینِ بدبو

پيش فرض

من فکر کنم درنهایت انسی هم ,بره تیمارستان ,کناردست خواهرکامیار!!!!پر واضحه که Nc مشکل روانی داره....

اینهمه هی گفتین اقدس توسری خوره و بزرگ با زنش خوب رفتار نمیکنه به گوشش رسید و اونم دور ورداشته سر یه چیز خیلی مسخره!
    منو میگی دیگه؟

این قسمت کاملا تو کف دیالوگ های پسر بزرگ بودم....تو قسمت قبل آقا واسه من جا انداخته وسط حیاط با لپ تاپ درس میخونه تو این آشفته بازار....فکر کنم از اون بی خیالهای منگه....حالا اگه ما بودیم مثل اسپند روآتیش بودیم...[COLOR="Silver"]

12. این کاربر از Lady Negar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

اين امير حافظ تو اين سريال زياده..!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •