تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 93 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 928

نام تاپيک: LCD وLED های سری جدید LG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

6

آقا جان قابل شما را ندارد ولي نمي دانم عكس گرفتن چه فايده دارد چون در هر حال كيفيت با عكس معلوم نمي شود و بايد با چشم ديد؛ ولي خوب اگر شما اصرار داريد چشم!
    البته بنده از .... استفاده نمي كنم تا از آن عكس بگيرم ولي اگر كيفيت شبكه هاي ديجيتالي ايران و نمونه دموي 1080p فيلم آواتار را بخواهيد مي توانم بگيرم.
    از خريدم پشيمان نشده ام و انصافاً چيز خوبي از آب در آمده است (من معمولاً سختگيرم). امكانات خوبي دارد كه شايد بعضي ها هم زيادي باشد مثل واي فاي و شبكه لن (البته من با شبكه لن آن از طريق خط adsl ورژن دستگاه را آپديت كردم) گيرنده ديجيتالي دارد كه گيرندگي اش از دستگاههاي جدا خيلي خيلي خيلي بهتر است.
    ساپورت usb آن خوب است و حتي بهتر از سينماي خانگي خودم فيلم ها را پشتيباني مي كند (فرمت فارسي srt را هم پشتيباني مي كند)
    كيفيت تصويرش را با نمونه هاي پلاسماي ال جي و ال سي دي سوني و سامسونگي كه در خانه ديگران داشتند مقايسه كردم خوب يا حتي بهتر بود (البته مال ايشان مدل هاي سال قبل بودند و به روز نبودند)
    براي تشخيص كيفيت بايد شما نمونه فيلم فول اچ دي را روي فلش بريزيد و در فروشگاهها تست كنيد و به حرف من و امثال من نيست ولي در هر حال من كه از كيفيت آن راضيم.
    البته موقع خريد تصويرش را با نمونه هاي ال اي دي كه كنارش بود مقايسه كردم و به نظرم فعلاً پول دادن براي ال اي دي بيخود است و همين ال سي دي 660 تصويرش از امثال 5400 و 5600 بهتر نباشد كمتر نيست بعلاوه كه امكانات بيشتري دارد.
    تنها چيزي كه اين ال سي دي ندارد و من بعنوان نكته منفي مي توانم بگويم نداشتن امكان تصوير در تصوير و ماشين زمان است. (البته در اين محدوده قيمتي من اصلاً نديده ام و اگر باشد ساير مشخصاتشان ضعيف است)
    سايز 42 هم به نظر من خيلي از 40 سامسونگ بهتر است و 7-46 هم براي محيط آپارتمان بزرگ است.

آقا بازم تبریک بخاطر انتخابتون و خوشحالم از اینکه از خریدتون راضی هستین
    منم تا همین دیشب تصمیمم بعداز غربالگریهای بسیار رو دو مدل 660 و LED8600 متمرکز شده بود و فقط مونده بودم 42 بگیرم یا 47 که یه اتفاق کوچولو همه نظام فکریمو درب و داغون کرد و حسابی افتادم به تردید.
    ازجلوی نمایندگی پاناسونیک رد میشدم که بادیدن یه دستگاه پلاسمای V20 که روشن بود سرجام میخکوب شدم .تصویر فوق العاده زیبایی داشت تازه فروشنده میگفت این دستگاه هنوز آب بندی نشده و این کیفیتی که میبینین شاید زیر 50 درصد کیفیت اصلی این تلویزیون باشه که بعد از صدساعت آب بندی میتونین ببینین.
    خداییش همین 50 درصدش از خیلیای دیگه سر تر بود.کمی ازمشخصات و توانایی هاش گفت :
    مصرف بسیار پایین و در حد یک ال سی دی با کیفیت؛سه جور تصویر در تصویر براش بسرعت اسم برد که من سر درنیاوردم؛عمق سیاهی فوق العاده؛فول اچ دیريالکیفیت صدای عالی؛2000 صفحه تلتکست؛ ظاهر ساده ولی بسیار زیبا و جذاب(البته این نظر خودمه)؛پنل ساخت ژاپن تو مدل 42 و کلا ساخت ژاپن برای 50 اینچی؛... و خیلی چیزای دیگه
    دوتا عیب عمده داشت : یکی یو اس بی ساپورت گسترده ای مثل مدلهای ال جی و سامسونگ نداره دومی تو ورژنهای ایرانی تلویزیون دیجیتال حذف شده!!!! حالا چرا نمیدونم
    از طرفی تو شهر ما با اینکه چهارتا نماینگی گلدیران حی و حاضره و یک کدومشون ازاین مدلایی که اسمشونو بردم و همچنین پلاسمای PK760 خبری یوخدی به هرکدومشون سر زدم یه کاتالوگ داد دستم گفت انتخاب کن برات سفارش بدیم آخه از روی عکس مگه میشه انتخاب کرد؟ همین پاناسونک ظاهرش با عکسش تومنی هفتاد ثنار توفیر داره
    خیلی دیگه پرچونگی کردم ببخشید ولی استرس این تردید دیگه کلافه ام کرده
    راستی شما از خاصتی Clear voice دستگاهتون استفاده کردین؟ کارایی داره یا فقط لیست امکانات رو پر کرده؟

ارادت تمام :
    ناصر

اگه نباشه جاش خالی می مونه amahdavi2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تفاوت قيمت 660 و 8600 خيلي زياد است (نزديك 1 ميليون) و متاسفانه پيدا كردن هر دو مدل خصوصاً سايز 42 در فروشگاهها سخت است؛ من حتي در شهروند آرژانتين هم اين دو را نديدم و متصدي مي خواست با خوش زباني 5400 را بفروشد (البته من 2 هفته بود 660 را از جاي ديگر خريده بودم و استفاده مي كردم؛ فقط جهت مقايسه پرسش مي كردم)
    به نظر من شما كه مي خواهيد اين همه پول خرج كنيد اگر در شهرتان مدل مورد نظر را نمي توانيد پيدا كنيد با مراجعه به سايت گلديران، تلفن نمايندگي هاي شهرهاي نزديكتان را پيدا و پس از تماس تلفني و اطمينان از موجود بودن، شال و كلاه كنيد و برويد خودتان ببينيد و آزمايش كنيد.
    اگر تصميم به خريد گرفتيد با توجه به سراسري بودن قيمتها، سفارش خريد را به همان نمايندگي شهرتان بدهيد.
    در مورد پلاسما هر چند مزايايي بر ال سي دي دارد ولي به نظر من خريد آن فقط به منظور خاص توجيه دارد و دوران آن به سر رسيده، همچنانكه پيش بيني من اين است كه 5 سال ديگر نيز ال سي دي ميدان را به ال اي دي واگذار مي كند. (البته اكنون ال اي دي هنوز جاي دارد پيشرفت كند و قيمتش منطقي شود.)
    در مورد سخنان فروشنده ها در مورد مزاياي كالايشان هم خيلي اطمينان نكنيد؛ آنها هدفشان فقط فروختن كالاي موجود در انبارشان است و بس.
    در مورد Clear voice من بررسي نكرده ام ولي به نظرم اين مورد فقط لیست امکانات رو پر کرده مثل امكان واي فاي و DLNA حتي پورت مودم هم بيشتر به درد آپديت ورژن دستگاه مي خورد(البته خيلي ارزشمند است).
    Last edited by amahdavi2004; 30-11-2010 at 13:03.

3. این کاربر از amahdavi2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقایون من یه سئوال دارم.من LED5600 گرفتم فیرمورشم آپگرید کردم ولی تو NetCast فقط الجزیره و آب و هوا رو داره کسی می تونه کمک کنه که من pandora وYoutube رو بهش اضافه کنم...یه چیزایی در مورد منو مخفی و اینا شنیدم ولی اصلا وارد نیستم خواهش می کنم کمک کنید مرسی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوستان امروز متوجه شدم که گلدیران و مادیران که نمایندگی های lg هستند و دستشون توی یک کاسه هست دارند کلاهبرداری میکنند

همه ی تلویزیونهای led وlcd سری2010 دارای گیرنده دیجیتال یا همون ستاباکس داخلی هستند
    و وقتی به ایران میان گلدیران این امکان رو از منوی مخفی حذف میکنه.

میدونید چرا؟
    تا حالا فکر کردید چرا با وجود این امکان ارزشمند اون رو بروز نمیدن و فقط در چند مدل LED اون رو فعال کردند.؟

چون خودشون وارد کننده و تولید کننده ستاباکس های xvisionهستند و اگر این امکان رو بروز بدن دیگه این دستگاهها رو دستشون باد می کنه

امروز با کمک یک سرویس کار گلدیران که یکی از دوستام بود و کنترل مخصوص (که فقط دست نمایندگی هاست)وارد شدن به منوی مخفی رو داشت روی مدلهای زیر این امکان رو فعال کردیم که نتیجه داد
    42LCD560
    42LCD470
    42LCD660
    37LCD660
    و.....

البته اموزش اون به وسیله کنترل دست ساز در تاپیک زیر هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر LCD 2010 LG رو خریدید مطمئن باشید گیرنده دیجیتال هم داره

6. 3 کاربر از hamedredrose007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    mashhad

1

آقا بازم تبریک بخاطر انتخابتون و خوشحالم از اینکه از خریدتون راضی هستین
    منم تا همین دیشب تصمیمم بعداز غربالگریهای بسیار رو دو مدل 660 و LED8600 متمرکز شده بود و فقط مونده بودم 42 بگیرم یا 47 که یه اتفاق کوچولو همه نظام فکریمو درب و داغون کرد و حسابی افتادم به تردید.
    ازجلوی نمایندگی پاناسونیک رد میشدم که بادیدن یه دستگاه پلاسمای V20 که روشن بود سرجام میخکوب شدم .تصویر فوق العاده زیبایی داشت تازه فروشنده میگفت این دستگاه هنوز آب بندی نشده و این کیفیتی که میبینین شاید زیر 50 درصد کیفیت اصلی این تلویزیون باشه که بعد از صدساعت آب بندی میتونین ببینین.
    خداییش همین 50 درصدش از خیلیای دیگه سر تر بود.کمی ازمشخصات و توانایی هاش گفت :
    مصرف بسیار پایین و در حد یک ال سی دی با کیفیت؛سه جور تصویر در تصویر براش بسرعت اسم برد که من سر درنیاوردم؛عمق سیاهی فوق العاده؛فول اچ دیريالکیفیت صدای عالی؛2000 صفحه تلتکست؛ ظاهر ساده ولی بسیار زیبا و جذاب(البته این نظر خودمه)؛پنل ساخت ژاپن تو مدل 42 و کلا ساخت ژاپن برای 50 اینچی؛... و خیلی چیزای دیگه
    دوتا عیب عمده داشت : یکی یو اس بی ساپورت گسترده ای مثل مدلهای ال جی و سامسونگ نداره دومی تو ورژنهای ایرانی تلویزیون دیجیتال حذف شده!!!! حالا چرا نمیدونم
    از طرفی تو شهر ما با اینکه چهارتا نماینگی گلدیران حی و حاضره و یک کدومشون ازاین مدلایی که اسمشونو بردم و همچنین پلاسمای PK760 خبری یوخدی به هرکدومشون سر زدم یه کاتالوگ داد دستم گفت انتخاب کن برات سفارش بدیم آخه از روی عکس مگه میشه انتخاب کرد؟ همین پاناسونک ظاهرش با عکسش تومنی هفتاد ثنار توفیر داره
    خیلی دیگه پرچونگی کردم ببخشید ولی استرس این تردید دیگه کلافه ام کرده
    راستی شما از خاصتی Clear voice دستگاهتون استفاده کردین؟ کارایی داره یا فقط لیست امکانات رو پر کرده؟

ارادت تمام :
    ناصر
    سلام تو کیفیت تصویر در مورد پاناسونیک شک نکن
    ولی اگر بخوای همه جنبه ها رو در نظر بگیری LG بهترینه

در مورد CLEAR VOISE
    این امکان بیشتر در هنگام پخش فیلم خودش رو نشون میده و صدای فرد رو بیشتر و واضحتر از موسیقی و... متن میکنه و واقعا کارایی داره

8. این کاربر از hamedredrose007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقایون من یه سئوال دارم.من LED5600 گرفتم فیرمورشم آپگرید کردم ولی تو NetCast فقط الجزیره و آب و هوا رو داره کسی می تونه کمک کنه که من pandora وYoutube رو بهش اضافه کنم...یه چیزایی در مورد منو مخفی و اینا شنیدم ولی اصلا وارد نیستم خواهش می کنم کمک کنید مرسی.
    اگر ريجن دستگاه را AU (استراليا) كنيد شايد آيكون اين شبكه ها بيايد ولي بعيد مي كنم كانكت شود چون در هر حال شما مي خواهيد از شبكه ADSL استفاده كنيد و اين سايتها در ايران ----- هستند.
    اصلاح:
    من خودم انجام دادم و قيلتر نبودند؛ توضيحات در اينجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by amahdavi2004; 06-12-2010 at 14:13.

10. این کاربر از amahdavi2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdi-mb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

هادي جان نزديك بود به خريدم شك كنم و دلم بسوزد و پيش خودم فكر كنم چرا 100 تومان بيشتر ندادم ال اي دي 5400 نخريدم!(البته 660 را هم به توصيه شما خريدم و سپاسگزارم)9c64-38ab10c6639b&catid=401[/code]
    سلام
    من امروز رفتم نمایندگی گلدیران هم مدل led5600 داشت و هم lcd660
    تو 660 تیونر دیجیتال فعال نبود و خود فروشنده میگفت برد گیرنده ی دیجیتال رو از 660 حذف کردن حتی ممکنه تو منو بیاد اما دریافت نداره!
    با نرم افزار موبایل irremote نتونستم وارد منوی سرویس بشم اما این برنامه روی 5600 جواب داد
    حالا شما که خریدی dtv فعال بود یا فعالش کردی؟ و اینکه شبکه های دیجیتال رو دریافت کردید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    mashhad

1

سلام
    تو 660 تیونر دیجیتال فعال نبود و خود فروشنده میگفت برد گیرنده ی دیجیتال رو از 660 حذف کردن حتی ممکنه تو منو بیاد اما دریافت نداره!
    با نرم افزار موبایل irremote نتونستم وارد منوی سرویس بشم اما این برنامه روی 5600 جواب داد
    حالا شما که خریدی dtv فعال بود یا فعالش کردی؟ و اینکه شبکه های دیجیتال رو دریافت کردید؟
    دوست عزیز همینطور در چند پست قبلی گفتم توی 660lcd فعال کردم(در مشهد)
    و الان داره میگیره

lcdخودم هم 42lcd470 هستش و الان فعاله و داره میگیره
    نرم افزار irremote جواب نمیده یا باید کنترل دست سازش رو بسازی یا یک کنتر مادر بخری

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    فعال نبود و خودم با موبايل وارد منو مخفي شدم و فعال كردم؛ البته كمي طول كشيد تا سر وكله منو پيدا شد: يعني بايد موبايل را جلوي سنسور بگيري و حدود 2-1 دقيقه روي دكمه 2 فشار دهي و بوق بوق بزند تا كد ريموت detect شود؛ من هم ابتدا نااميد شدم ولي يك دفعه پنجره رمز عبور پيدا شد و تميز هم كانالهاي ديجيتال را گرفت.
    يك نكته:
    اگر وارد منو شدي به جاي ايران روي AU بگذار ببين يوتيوب در netCast مي آيد؟
    Last edited by amahdavi2004; 30-11-2010 at 21:19.

14. این کاربر از amahdavi2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdi-mb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

فعال نبود و خودم با موبايل وارد منو مخفي شدم و فعال كردم؛ البته كمي طول كشيد تا سر وكله منو پيدا شد: يعني بايد موبايل را جلوي سنسور بگيري و حدود 2-1 دقيقه روي دكمه 2 فشار دهي و بوق بوق بزند تا كد ريموت detect شود؛ من هم ابتدا نااميد شدم ولي يك دفعه پنجره رمز عبور پيدا شد و تميز هم كانالهاي ديجيتال را گرفت.
    يك نكته:
    اگر وارد منو شدي به جاي ايران روي AU بگذار ببين يوتيوب در netCast مي آيد؟
    شما از IN-START SERVICE MENU+EZADJOST استفاده کردید یا از inStart-EZAdjust
    دکمه ی 2 رو ممتد بگیرم؟
    پسورد 0000 هست؟
    ممنون از پاسخ گوشی شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •