آقا بازم تبریک بخاطر انتخابتون و خوشحالم از اینکه از خریدتون راضی هستین
منم تا همین دیشب تصمیمم بعداز غربالگریهای بسیار رو دو مدل 660 و LED8600 متمرکز شده بود و فقط مونده بودم 42 بگیرم یا 47 که یه اتفاق کوچولو همه نظام فکریمو درب و داغون کرد و حسابی افتادم به تردید.
ازجلوی نمایندگی پاناسونیک رد میشدم که بادیدن یه دستگاه پلاسمای V20 که روشن بود سرجام میخکوب شدم .تصویر فوق العاده زیبایی داشت تازه فروشنده میگفت این دستگاه هنوز آب بندی نشده و این کیفیتی که میبینین شاید زیر 50 درصد کیفیت اصلی این تلویزیون باشه که بعد از صدساعت آب بندی میتونین ببینین.
خداییش همین 50 درصدش از خیلیای دیگه سر تر بود.کمی ازمشخصات و توانایی هاش گفت :
مصرف بسیار پایین و در حد یک ال سی دی با کیفیت؛سه جور تصویر در تصویر براش بسرعت اسم برد که من سر درنیاوردم؛عمق سیاهی فوق العاده؛فول اچ دیريالکیفیت صدای عالی؛2000 صفحه تلتکست؛ ظاهر ساده ولی بسیار زیبا و جذاب(البته این نظر خودمه)؛پنل ساخت ژاپن تو مدل 42 و کلا ساخت ژاپن برای 50 اینچی؛... و خیلی چیزای دیگه
دوتا عیب عمده داشت : یکی یو اس بی ساپورت گسترده ای مثل مدلهای ال جی و سامسونگ نداره دومی تو ورژنهای ایرانی تلویزیون دیجیتال حذف شده!!!!حالا چرا نمیدونم
از طرفی تو شهر ما با اینکه چهارتا نماینگی گلدیران حی و حاضره و یک کدومشون ازاین مدلایی که اسمشونو بردم و همچنین پلاسمای PK760 خبری یوخدی به هرکدومشون سر زدم یه کاتالوگ داد دستم گفت انتخاب کن برات سفارش بدیم آخه از روی عکس مگه میشه انتخاب کرد؟ همین پاناسونک ظاهرش با عکسش تومنی هفتاد ثنار توفیر داره
خیلی دیگه پرچونگی کردم ببخشید ولی استرس این تردید دیگه کلافه ام کرده
راستی شما از خاصتی Clear voice دستگاهتون استفاده کردین؟ کارایی داره یا فقط لیست امکانات رو پر کرده؟
ارادت تمام :
ناصر![]()

.gif)
حالا چرا نمیدونم
جواب بصورت نقل قول