تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 421 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه armanjoon_gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

از وقتی که بایوس رو آپدیت کردم ، گاهی که کارای معمولی با لپ تاپ انجام میدم فنش یا خیلی آروم کار میکنه یا اصلا کار نمیکنه
    برا شما هم همینطوره؟طبیعیه دیگه؟
    تایید میشه. صدای فنش شک برانگیزه .اصلا انگار کار نمیکنه فقط وقت بازی صداش در میاد ، البته خیلی باحاله به نظرم
    به سوالام جواب ندادی؟

2. 2 کاربر از armanjoon_gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

جواب:
    مهمترین ضعفی که داره به نظر من که قبلا با سونی کار کردم کیفیت نه چندان فوق العاده صفحه کلیده.البته این مقایسه فقط با سونی هستش و الا در مقایسه با بقیه لپ تاپ های همرده به نظرم بهترینه. مشکلات نرم افزاری ازار دهنده ای خدااروشکر فعلا نداره. در کل انتخاب معقول و به صرفه ای میتونه باشه.[COLOR="Silver"
    آرمان جان راستیتش یکم تعجب کردم از حرفت
    تو اکثر بررسی های سایتهای خارجی و ایرانی هم بری یکی از کاملترین و بهترین کیبوردها تو برند دل این مدل داره .. البته چون خودم هم با لپتاپهای دیگه زیاد کردم حتی سونی برام جالب بود که گفتی کیبوردش ضعف داره چون انصافا خیلی راحت میشه با کیبوردش کار کرد .. البته مسلما سلیقه ایه اما خواب بنده به هیچ وجه کیبوردش رو نمیتونم ضعیف بدونم و اتفاقا در بین لپتاپا یه کبورد استاندارد و کاملا حرفه ایه

اما در مقابل بر عکس شما بزرگترین نقطه ضعف ابن مدل رو ال ای دیش میدونم چون کیفیتش خوبه اما بسته به زاویه دید شما میتونه افتضاح و غیر قابل تحمل باشه .. مثلا اگر شما فیلمهای با کیفیت بالا رو بخواید پخش کنید زیاد پرش مشاهده میکنید حتی اگر زاویه دیدتون خوب باشه .. مخصوصا اگه HD باشه .. رنگ بندیها عالیه هیچ مشکلی ندارند اما تیکه تیکه شدنها رو کاملا میتونید در تصویر مشاهده کنید .. کافیه کمی بیشتر دقت کنید ... من اولش به کارت گرافیک شک بردم چون اصولا از لحاظ علمی افت فریم و پرشها به کارت گرافیک و پردازنده مربوط میشند اما بعد دیدم من با یه کارت خیلی ضعیفتر تو سیستم خونگیم فیلمهام رو راحت میبینم په برسه به 5470 که یه کارت تقریبا قویه .. پس به این نتیجه رسیدم ا ای دیش باز هم مثل اکثر مدلهای دل هنوز ضعف قدیمش رو حفظ کرده .. اگر دل به فکر نباشه به مشکل بر میخوره در این زمینه
    کلا کاش یکم دل رو مونیتورهاش بهتر کار میکرد حالا این مثلا یکی از بهترین ال ای دیهای دل هستش .. انصافا بد هم نیستش اما ایراداتی هم داره که نباید ازش گذشت ..
    متاسفانه نمیدونم چرا دل زیاد رو تصویر کار نمیکنه
    Last edited by Gilopa; 26-08-2010 at 15:58.

4. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

همه یه عکس از امتیازی که ویندوز 7 به سخت افزار لپ تاپشون داده بزارن تا باهم مقایسه کنیم
    دقیقا از این قسمت میتونید امتیازات رو ببینید
    control panel>Permormance Information and Tools
    لطفا تو صفحه ای که باز میشه ، قسمت پایین گزینه View and print detailed permormance.. رو بزنید و از اون صفحه عکس بگیرید تا سخت افزار هم مشخص باشه
    اینم برا منه
    فقط یکی به من بگه چرا امتیازه گرافیکم اینقدر پایینه؟

عکساتونم میتونید اینجا آپلود کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by sheytoon001; 26-08-2010 at 16:12.

6. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تایید میشه. صدای فنش شک برانگیزه .اصلا انگار کار نمیکنه فقط وقت بازی صداش در میاد ، البته خیلی باحاله به نظرم
    به سوالام جواب ندادی؟
    جالبه ، لپ تاپ خیلی کم صداییه فقط شارژرش یه کم صدا داره که اونم فقط از فاصله 30 سانتی شنیده میشه
    ببخشید جواب سوالاتتو نمیدونستم

8. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تو اکثر بررسی های سایتهای خارجی و ایرانی هم بری یکی از کاملترین و بهترین کیبوردها تو برند دل این مدل داره .. البته چون خودم هم با لپتاپهای دیگه زیاد کردم حتی سونی برام جالب بود که گفتی کیبوردش ضعف داره چون انصافا خیلی راحت میشه با کیبوردش کار کرد .. البته مسلما سلیقه ایه اما خواب بنده به هیچ وجه کیبوردش رو نمیتونم ضعیف بدونم و اتفاقا در بین لپتاپا یه کبورد استاندارد و کاملا حرفه ایه

اما در مقابل بر عکس شما بزرگترین نقطه ضعف ابن مدل رو ال ای دیش میدونم چون کیفیتش خوبه اما بسته به زاویه دید شما میتونه افتضاح و غیر قابل تحمل باشه .. مثلا اگر شما فیلمهای با کیفیت بالا رو بخواید پخش کنید زیاد پرش مشاهده میکنید حتی اگر زاویه دیدتون خوب باشه .. مخصوصا اگه HD باشه .. رنگ بندیها عالیه هیچ مشکلی ندارند اما تیکه تیکه شدنها رو کاملا میتونید در تصویر مشاهده کنید .. کافیه کمی بیشتر دقت کنید ... من اولش به کارت گرافیک شک بردم چون اصولا از لحاظ علمی افت فریم و پرشها به کارت گرافیک و پردازنده مربوط میشند اما بعد دیدم من با یه کارت خیلی ضعیفتر تو سیستم خونگیم فیلمهام رو راحت میبینم په برسه به 5470 که یه کارت تقریبا قویه .. پس به این نتیجه رسیدم ا ای دیش باز هم مثل اکثر مدلهای دل هنوز ضعف قدیمش رو حفظ کرده .. اگر دل به فکر نباشه به مشکل بر میخوره در این زمینه
    کلا کاش یکم دل رو مونیتورهاش بهتر کار میکرد حالا این مثلا یکی از بهترین ال ای دیهای دل هستش .. انصافا بد هم نیستش اما ایراداتی هم داره که نباید ازش گذشت ..
    موافقم ، صفحه کلید خیلی خوبه اما زاویه دید صفحه نمایش خوب نیست
    اما میلاد جان برا من تا حالا با هیچ فیلمی مشکل نداشته ، فیلم های با کیفیت
    ، dvdrip, BlueRay,HD,.. خیلی عالی و بدون هیچ پرشی نشون میده

10. 3 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

موافقم ، صفحه کلید خیلی خوبه اما زاویه دید صفحه نمایش خوب نیست
    اما میلاد جان برا من تا حالا با هیچ فیلمی مشکل نداشته ، فیلم های با کیفیت
    ، dvdrip, BlueRay,HD,.. خیلی عالی و بدون هیچ پرشی نشون میده
    سیامک جان نمیدونم چقدر اهل فیلم هستی .. نمیتونم واضح توضیح بدم مشکل اینطوری نیست که خیلی تابلو باشه و باید حساس باشی .. این دفعه داری فیلم میبنی کمی بیشتر دقت کن .. مثلا توی فیلم اگه دیوار سفید رنگ یا تیره ای وجود داره .. دقت کنی روی دیوارها یه تصویر لایه ای به وجود میاد که جلو عقب میره .. نمیدونم منظورم رو تونستم بفهمونم یا نه ... یه مقایسه تو سکانسها تو دو تا سیستم یکی لپتاپت و پیسی انجام بدی راحت تر متوجه این اشکالات میشی

راستی بازی مافیا 2 رو هم الان نصب کردم .. در بالاترین تنظیمات دارم بازی میکنم. اگر آنتی آلیاسینگ رو فعال کنید به مشکل بر میخورید

12. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه armanjoon_gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اشتباه نشه ، دقیقا حق با شماست.من نتونستم خوب بیان کنم
    منظورم از صفحه کلید چیدمان یا جنسش نبود.فقط منظورم مقایسه با یه یه مدل از سونی بود که به نظرم به قول معروف پدر و مادر تر بودند.همین والا این صفحه کلید که عالیه ، روزی چند ساعت فقط دارم با کلید های جهتی Dirt2 بازی میکنم.آخ هم نگفتن
    اما ال ای دی ، من تو همون روزای اول همین جا پرسیدم که چرا LED با کیفیتی نداره. کاملا قبول دارم که زاویه دید افتضاحی داره ، تو نور خیلی اذیت میکنه و مشکلاتی از این دست داره اما چون از نسل جدیده قطعا کیفیت قابل قبولی داره و با کمی اغماض نمره قبولی میگیره. هر چند که باید قبول کنیم کنتراست رنگ به نسبت بالایی داره.
    در مجموع بزرگترین ایرادش بدون شک LED شه.

14. 2 کاربر از armanjoon_gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینم امتیازات من با گرافیک 512 !!

در کل لپتاپ فوق العاده یه!! جمع و جور و خوشگل و بی صدا!!! ولی شارژش سر دو ساعت تموم میشه که کاشکی بیشتر می شد

از کیبورد و موس پدش فوق العاده راضی ام!! ولی واقعا از همه چی بگذریم از ظاهر بی نظیرش نمیشه گذشت!!

16. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شیطونک جان گفتی هارد این مدل سامسونگ هستش!! ولی واسه من زده توشیبا!! داستان چیه؟؟ این کانفیگ ما داره تاریخی میشه ها!!

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اوه اوه!! سوتی دادم!! از مدیر بخش میخوام پست مربوط به عکس امتیاز هارو پاک کنه!! اون عکس سیستم دسکتاپ خونه بود!!! D:
    تا شب عکس لپتاپو میذارم!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •