تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 38 از 515 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بچه ها من فصل 4 و 5 شيمي 2 رو نخوندم ولي ميخوام شيمي 3 رو شروع كنم . ممكنه همچين چيزي ؟‌
    البته فصل 4 رو تا نصفه خوندم و پيوند كوالانسي و سختارهاي لويس و ... رو بلدم

كلا براي شيمي 3 چه چيزهاي از شيمي 2 ( مخصوصا 2 فصل اخرش ) لازم هست ؟؟
    مگه با گام 1ول پیش نمیری ؟ 2 فصل عقب افتادی ؟
    میشه گفت ربط زیادی ندارن.
    میتونی این کارو بکنی.

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مگه با گام 1ول پیش نمیری ؟ 2 فصل عقب افتادی ؟
    میشه گفت ربط زیادی ندارن.
    میتونی این کارو بکنی.
    گام اول چيه ديگه ؟

امروز شروع كردم كتاب بهمن بازرگان رو خوندم يكم موازنه كردن ياد گرفتم . اينطور كه ديدم بايد يه مرور 10-15 دقيقه اي از فصل سوم ( پيوند هاي يوني ) بكنم تا تشخيص يون هاي چند اتمي رو مسلط بشم براي موازنه كردن ها
    براي پيش دانشگاهي هم چيزي لازم نيست از اون 2 فصل ؟

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقای Amin.M.1986 خوشحال میشوم نظرتون رو در مورد نظر زیر بدونم:
    توی کنکور سوال غلط نهایتا 1سوال باشه ولی سنجش چون از همه بهتره همیشه 4-5تا سوال غلط میذاره ببینه کسی متوجه میشه غلطه یا نه

4. 2 کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

وقتی شما خود کنکور رو غیر استاندارد میدونین قطعا سنجش استاندارده چون توی کنکور سوال غلط نهایتا 1سوال باشه ولی سنجش چون از همه بهتره همیشه 4-5تا سوال غلط میذاره ببینه کسی متوجه میشه غلطه یا نه

اون خط آخر رو نمگیفتی بهتر بود . ( چیکار میشه کرد. عاشقی دیگه )
    بستگی داره استاندارد رو چه جوری معنی کنی اینجا. اینکه سوال غلطی وجود نداشته باشه ؟؟؟
    به هر حال کنکور سراسری نسبت به بقیه رسمی تر برگزار میشه و سوالات تکراری وجود نداره توش ( البته انشای سوالها ممکنه تکراری باشه ) و اینه که اون رو نسبت به بقیه ممتاز کرده .

منظور دوستمون هم این بود که چون سوالات سنجش نزدیک به سوالات کنکور ( البته چندین سوالاتش از کنکورهای سراسری گذشته هست که من خودم چندین بار چک کردم ) هست به خاطر همین پیشنهاد داده .

نوشته شده توسط Amin.M.1986 [][]
    در اينکه سوالات سنجش رو استاندارد نميدونيد که من حرفي با شما ندارم چون بي شک سنجش بهترين سوالات رو داره.. مگه هر سال کنکور استاندارده؟؟؟ يا مثلا شما از استانداردش خبر داري.. من نميگم سنجش عاليه ولي ميگم از همه بهتره
    مطلب دوم :خدمات مطلوب رو نام ببريد؟؟؟ مثلا اون مشاوري که بعد آزمون قلم چي زنگ ميزنه خدمات مطلوبه؟؟؟ شما نديدي اون آگهي هايي که قلم چي تو دانشگاه ميزنه واسه جذب پشتيبان که اينو ميگي.. يا مثلا اراجيفي که- پوردستمال چي- تو تلويزيون به خورد داوطلب ها ميده رو خدمات ميدوني؟؟؟ مياد جلوي دوربين کارنامه جعلي نشون ميده و کسي هم نميتونه بگه مرد حسابي آخه از کجا؟؟؟ پول در آوردن به چه قيمت؟؟ يا مياد ميگه اگه کسي سه ماه آخر 15 ساعت درس بخونه مثل کسي ميمونه که 9 ماه روزي 5 ساعت درس خونده؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! بینید یک عده از نیاز شما سوء استفاده میکنند و شما فکر میکنید دارن بهتون لطف میکنن.. حالا تصمیم با خودتونه .. شاید چند سال بعد که به عقب نگاه کردید به حرف من برسید
    مطلب دوم رو باهات کاملا موافقم .بالاخره یکی پیدا شد هم عقیده با من باشه .
    Last edited by nits; 08-08-2010 at 21:36.

6. 4 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

آقای Amin.M.1986 خوشحال میشوم نظرتون رو در مورد نظر زیر بدونم:
    من هم جواب اون دوست عزیز رو دیدم .. خب از قصد جواب ندادم که وارد بحث های انحرافی نشم .. البته یکی از دوستان تو همین پست قبلی جواب شما رو دادند .. من نگفتم سنجش بدون ایراد هست .. گفتم از همه بهتره و یه توضیحی هم راجع به خدماتی که موسسات دیگه میدن دادم و گفتم که اونا دارن از داوطلبین کنکور سوء استفاده میکنند که پول به جیب بزنند... نمیدونم چه نظری باید بگم.. شما فرض کن سنجش تو هر آزمون 10 تا غلط داره .. بازم از بقیه استاندارد تره .. شباهت بیشتری به کنکور داره و کیفیت سوالاتش بهتره و برنامه ریزی بهتری هم شده واسه آزمون هاش
    من نمیگم سنجش مثل کنکوره بلکه عرض من اینه که سنجش شبیه ترین آزمون به کنکوره

8. 3 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من كه از اول تابستون مجوعا 10 ساعت درس نخوندم

مي تونم بپرس م رتبت چند شد؟؟؟؟؟؟

آخه رتبه هم مهمه......

---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------

راسته که میگن برنامه کانون تغییر کرده و ادبیات و دینی هم داره؟

آره .... هر آزمون هم يه دس عمومي رو كامل امتحان مي ديم.....

---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------

یک سوال جدیدم همین الان واسم پیش اومد‌ :
    تست های تالیفی رو هم بزنیم یا نه ؟

دوستان منتظر جواب هستیم ...

اگر سخت بود....يعني ارزش فكر كردن داشت.....آره ....خودم اين كار رو مي كنم.....

---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------

بچه ها شما روزي چند ساعت ساعت درس ميخونين ؟ من الان گيجم ، يكي ميگه زياد نخون انرژيت تموم ميشه ، يكي ديگه ميگه و....

همينجوري ديگه . اصلا تو تابستون آدم بايد چند ساعت بخونه؟

من كه تو يه روز ايده عال 4 ساعت مي خونم......

---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------

دوستان کسی برای دروس اختصاصی کتابی سراغ داره که توش فقط تست تالیفی داشته باشه و تست ها رو مبحث به مبحث جدا کرده باشه؟ اگه سطحش یه کم از کنکور بالاتر هم بود که دیگه عالیه.

(البته معضرت میخوام اینجا این سوال رو پرسیدم چون جاهای دیگه جواب نمیدن)

به نظرم كه يه معلم خوب مي ارزه به 10000000 كتاب تست.....امتحان كن تا بفهمي......

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------

یه خبر بد! واسه کسایی که قلچی ثبت نام کردن از جمله خودم

مثل اینکه برنامه هاش کلا عوض شده و بدجور قاطی پاتی شده. توی هر آزمون، یک درس عمومی رو کامل گذاشتن. برنامه های تابستونش، دینی و ادبیات هم داره و از همه باورنکردنی تر اینکه تو ازمون 8 مرداد، کل ادبیات 2 و 3 تو برنامست!!!!!! شما فکر میکنید کی میتونه تو این سه چهار روز این همرو جم کنه؟ حالا جالب اینجاست که نوشتن این کار رو کردیم به این دلیل که پارسال درصدهای دروس عمومی بچه ها پایین اومده. یکی نیس بگه آقا کاظم! وقتی پارسال 3 تا درس تو برنامه بوده و کسی نتیجه ی خوبی نگرفته، چطور با 48 تا درس ادبیات تو یک آزمون میشه انتظار نتیجه خوب اورد؟؟؟؟ من که میگم درصدهای عمومی امسال ده برابر کمتر میشه.

شما چطوری میخواید با این برنامه کنار بیاید؟ بگید منم همون کارو کنم!

به نظرم برنامش عاليه.....چون مجبورت ميكنه كه هيچ درسي رو ول نكني.......

---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------

من از معلم زبانمون خوشم نمیاد میخوام دیگه سر کلاسش نرم به نظرتون میتونم خودم با کتابای اناری تو خونه بخونم طوری که کم نیارم و زبانم رو درصد بالا بزنم؟؟؟؟البته از اول مهر برای پیش معلم بهتر داریم زبانمم نهاییی 19.25 شدم

ب نظرم برو كلاس زبان....(تو يكي از همين مجتمع آموزشي ها...)

---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------

اخه من که با 2 تا از معلمامون مشورت کردم گفتن سنجش: دلایل:
    1-قلم چی 2 هفته یه باره و فاصلش کمه
    2-برنام قلم چی سنگینه اگه یکی 1هفته نرسه عقب میمونه که نمیتونه جبران کنه
    3-سنجش بین تهرانیا برتر ها رو انتخاب میکنه و براشون کلاس مجانی میزاره
    4-کارنامش بهتره
    5-سوالای سنجش استاندارد تره قلم چی سوالاش از تو کتابای خودشه
    6-سوالاش به کنکور نزدیکتره اولین بار که تو زبان reading 2 تا شد تو سنجش بود
    من الان واقعا گیجم بهتر نیست 2 تاشو برم؟اشکال نداره؟
    مشاوره قلم چی اومده بود منو شست و شوی مغزی داد باز قبلش مطمن بودم سنجش اما الان نه-تازه گزینه 2 هم سوالاش خوبه که سوالاشو جدا از یکی میگیرم
    من چی کار کنم؟هر کی یه چیزی میگه بدیش اینه که همه هم راست میگن
    یکی از معلما که باهاش مشورت کردم خیلی قبولش دارم دختر خودشم امسال کنکور تجربی داده که گفت خوب داده جزو این برترای سنجش بوده که براشون کلاس گذاشتن
    لطفا منو قانع کنید چون ول کن نیستم

اگر منابع زيادي دور خودت جمع كني ديونه ميشي.......

(به عمل تجربه شده.......)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام !
    کتابای سال 90 تغییر کرده ؟
    یعنی برای من که 89 کنکور دادم برای 90 باید کتابای جدید بخونم ؟

فكر نكنم شما بايد سوالات ديپلم خودتو جواب بدي...ولي از يه نفر با تجربه كمك مي خوام.....

---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------

من بالاخره نفهمیدم قلمچی بهتره یا گزینه 2؟
    بعضی ها میگن قلمچی بری نا امید میشی!!
    میگن سوالاشم استاندارد نیست!!
    میگن اگه خیلی درست قلمچی برات خوبه!!!یعنی چی؟؟
    سوالای گزینه 2 بهتره!!!
    یکی راهنمایی کنه plz

من كه شخصا دو ساله ميرم قلم چي .....برعكس گفته ي خيلي ها يه مشاور عالي داريم.......(آقاي مجتبي مير نيام)سوالاي غير استاندارد يعني چي؟؟؟؟؟؟اگر منظورت سوالات سخته پس تو كنكور مي خواي چي كار كني؟؟؟؟؟؟؟

11. این کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اون خط آخر رو نمگیفتی بهتر بود . ( چیکار میشه کرد. عاشقی دیگه )
    بستگی داره استاندارد رو چه جوری معنی کنی اینجا. اینکه سوال غلطی وجود نداشته باشه ؟؟؟
    به هر حال کنکور سراسری نسبت به بقیه رسمی تر برگزار میشه و سوالات تکراری وجود نداره توش ( البته انشای سوالها ممکنه تکراری باشه ) و اینه که اون رو نسبت به بقیه ممتاز کرده .

منظور دوستمون هم این بود که چون سوالات سنجش نزدیک به سوالات کنکور ( البته چندین سوالاتش از کنکورهای سراسری گذشته هست که من خودم چندین بار چک کردم ) هست به خاطر همین پیشنهاد داده .

مطلب دوم رو باهات کاملا موافقم .بالاخره یکی پیدا شد هم عقیده با من باشه .
    محمد امین جان حرف شما رو منم تایید میکنم.
    استاندارد بودن آزمون خیلی مشخصات داره. پاسخنامه کامل و جامع/سوالاتی که بتونه داوطلبا رو از قوی به ضعیف جدا کنه/برنامه ریزی خوب/سوالات هم سطح با کنکور (از نظر سختی) /و.... یکی از پارامترهای استاندارد بودن اینه که کم غلط باشه
    خیلی پیش اومده از بچه های تاپیک 89 شنیدم که وقتشون رو سر یه سوال گذاشتن ولی در نهایت به جواب نرسیدن بعدا معلوم شده غلطه! بنظر شما این به استاندارد بودن سوالا لطمه وارد نمیکنه؟
    من اصلا طرفدار هیچ موسسه ای نیستم. من کلا با منطق فوتبالی مخالفم. منطقی که 2تا تیم میلیاردی به جیب میزنن طرفداراش یه پولی از جیب میدن بعد توی سر و کله هم میزنن همدیگرم میکشن
    منی که چیزی به جیبم نمیره پس چرا باید طرفداری الکی کنم. من اصلا هیچ موسسه ای رو معرفی نمیکنم . میگم کسی که میخواد بره یه جا کلی پول بده واسه آزمون آزمایشی بره 1آزمونشو نمونه بگیره ببینه میپسنده؟بعد با بقیه موسسات مقایسه کنه. سال دیگه شرکت کننده های گزینه 2/قلم چی سنجش گاج و .... هر کدوم 200هزار نفرم بشه بخدا یه قرونش توی جیبم نمیره. ولی من میگم به صرف اینکه اسمش سنجشه خوب نیست. مشابه کنکور نیست. اینطوری قضاوت کنین که اگه 5تا دفترچه سوال جلوتون بذارن با پاسخنامه ولی هیچ نشونی از آرم موسسه نباشه که بشه تشخیص داد مال کدوم موسسه است بازم سنجش رو انتخاب میکنید؟اگه واقعا انتخاب میکنید خیلی خوبه لابد نیازای شمارو برطرف میکنه.
    من یه بار قبلا گفتم یه بار دیگه هم میگم:هدف از آزمون آزمایشی یادگرفتنه .بعد بررسی وضعیت خودتون نسبت به بقیه. وقتی پاسخنامه سازمان سنجش اغلب سوالاش رو در حد یه جمله (گزینه .... صحیح میباشد) تموم کرده واقعا نیاز علمی شمارو برطرف کرده؟
    در مجموع بازم چون چیزی به جیب من نمیره و چیزیم از جیب نمیدم خودتون باید آزمون رو انتخاب کنین.من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم خواه پند گیر خواه ملال

13. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یکسال بدون معلم و کلاس؟؟؟ از جو کنکور دور میمونید... ارزش وقتتون رو تو یکسال محاسبه کنید و بعد هم قیمت کلاس رفتن یا دبیر گرفتن رو ببینید.. ارزششو داره ..
    آزمون هم سنجش شرکت کنید .

شهريه دانشگاه آزاد چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هر ترم رو ميگم......فقط يه كم فكر كنيد......ما مي گيم دسته كم 700 هزار تومن درسته.....

حالا بياين بگين اين شهريه رو براي چند تا ترم بايد پرداخت كنيد؟؟؟؟؟؟؟6 ترم خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظرتون اگر فقط پول 2 ترم دانشگاه آزاد رو خرج كني تا تو دانشگاه دولتي قبول بشي اون وقت پول4 ترم رو پس انداز مي كني........

خدا وكيلي اين بهتر نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

من هم جواب اون دوست عزیز رو دیدم .. خب از قصد جواب ندادم که وارد بحث های انحرافی نشم .. البته یکی از دوستان تو همین پست قبلی جواب شما رو دادند .. من نگفتم سنجش بدون ایراد هست .. گفتم از همه بهتره و یه توضیحی هم راجع به خدماتی که موسسات دیگه میدن دادم و گفتم که اونا دارن از داوطلبین کنکور سوء استفاده میکنند که پول به جیب بزنند... نمیدونم چه نظری باید بگم.. شما فرض کن سنجش تو هر آزمون 10 تا غلط داره .. بازم از بقیه استاندارد تره .. شباهت بیشتری به کنکور داره و کیفیت سوالاتش بهتره و برنامه ریزی بهتری هم شده واسه آزمون هاش
    من نمیگم سنجش مثل کنکوره بلکه عرض من اینه که سنجش شبیه ترین آزمون به کنکوره

راستش من خودم پشت كنكوريم....و معتقدم كه قلم چي جاي خوبيه.......

يا لااقل براي من خوب بوده....راستي كسي نمي گه كه سنجش كي ثبتنام ميكنه؟؟؟؟؟

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

سلام دوستان

این کارنامه آزمون 8مردادمه

بازم مثل همیشه عربی حالمو گرفت

چیکار کنم

16. 2 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •