جناب مهران شما این فایل های exe رو کجا اجرا میکنی که میفهمی ویروسه؟!
بعضی هاشو اگر لازم باشه داخل manual sanbox از طریق کمودو اجرا میکنم تا بتونم هم از ساخته شدن فایل های جدید بعد از اجرا کردنشون از طریق +defense با خبر بشم و هم از تغییراتی که ممکن بود در سیستم اصلی من بدند. مانند دزدیدن اطلاعات. بستن پروسه ها و سرویس های ویندوز. حملات داس و ایجاد ارتباط با کامپیوتر و IP های آلوده و غیره..
اما بعضی هاشون رو هم به خودم زحمت نمیدم راحت اونها رو در یک سند باکس دیگه که بیرون از کامپیوتر من هست اجرا میکنم تا گزارشات دقیق تری رو بتونم بدست بیارم. این 2 سند باکس یکیش در سرور کمودو قرار داره و یکیش هم Sunbelt .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
این 2 سایت بالا فایل های exe و یا اجرایی را آنالیز میکنند و گزارش خرابکاریهاشون رو بعد از اجرا کردنشون بهت میدن. مثلا میتونه بهت اطلاع بده که اگر این فایل اجرا میشد پوشۀ سیستم 32 بطور کل حذف میشد از سیستمت .gif)
و یا اگر این فایل اجرا میشد کدهای آلوده ای رو به پروسه های سالم تزریق میکرد.
پس تشخیص آلوده بودن فایل بر اساس گزارشهایی که از این 2 سایت و یا حتی +Defense میگیرید بر عهدۀ خودتونه. .gif)
الان ببین شما از گزارش این فایل آلوده که از CIMA الان گرفتم چیزی متوجه میشی؟
کد:
اگر هم از خرابکاریهاش چیزی متوجه نشدید میتونید قسمت Description را بخونید. در این قسمت توضیحات کوتاه و مختصری بعضی اوقات نوشته میشه که شما از طریق همین توضیحات هم میتونید به آلوده بودن فایل پی ببرید و نیاز به تخصص و اطلاعات بالایی نداره.
مثلا آیا یک فایل سالم همچین کارهایی رو که در عکس زیر از قسمت Description گرفتم رو میکنه؟ .gif)