من باید از کجا اقدام کنم برای دریافت سرویس های مخابرات ؟؟ منطقه 16 هستم ! بیشتر سرویس دهنده ها میگن اینجا adsl راه نیوفتاده اما یکی از اشناها با پارتی بازیاز مخابرات گرفته ! حالا میخوام بدونم من چه طور بگیرم ؟!!
این وایرلس خستمون کرده![]()
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
من باید از کجا اقدام کنم برای دریافت سرویس های مخابرات ؟؟ منطقه 16 هستم ! بیشتر سرویس دهنده ها میگن اینجا adsl راه نیوفتاده اما یکی از اشناها با پارتی بازیاز مخابرات گرفته ! حالا میخوام بدونم من چه طور بگیرم ؟!!
این وایرلس خستمون کرده![]()
منطقه مخابراتی رو بگو 4 رقم اول تلفنت چنده؟
بعثت 5530منطقه مخابراتی رو بگو 4 رقم اول تلفنت چنده؟
کلا توی هرجا میزنم میگه سرویس برای این منطقه ازاد نیست ! اما دوست خودم از توی مخابرات با پارتی و اشنا تونست بگیره !
مخابرات داره به عالم و آدم اینترنت 128 میده داخل تهران هیچ پارتی هم نمی خواد مگه اینکه ظرفیتشون پر شده باشه.شما زنگ بزن مرکز مخابراتتون با امور مشترکین صحبت کن بگو می خوام سرویس Adsl بگیرم چه مدارکی بیارم همین:
امور مشترکين: 55092222
آقا چند تا سوال، من دیروز رفتم یه گ...ه...ی خوردم از مخابرات سرویس گرفتم،
1- وی پی ان روش جواب نمیده...؟؟؟
2- اینا چند روزه وصلش می کنن، الان که هر کاری می کنم چراغ adsl روشن نیست روی مودمم، از خودشو پرسیدم می گن معلوم نیست... شاید 10 روز... بچه هایی که گرفتن چند روزه وصل شده...؟
2واسه من 24 ساعته وصل شد.- اینا چند روزه وصلش می کنن، الان که هر کاری می کنم چراغ adsl روشن نیست روی مودمم، از خودشو پرسیدم می گن معلوم نیست... شاید 10 روز... بچه هایی که گرفتن چند روزه وصل شده...؟
1-بستگی داره یکسری می توانند کانکت بشن یکسری خیر.
2-بسته به مرکزتون بین 1 تا 4 روز.
امروز که وصل نشد فردا هم مسئولش نیست میره واسه شنبه.
این ارور 678 واسه چیه کسی میدونه؟
الان 4 روز ADSL وصل شده ولی هیچ رقمه کانکت نمیشه.
واحد پشتیبانی هم که کسی جواب نمیده.
بله، هنوز که وصل نشده...!
شنبه باید برم پیش اون یارو (مسئول adsll منطقه 11) انگاری داریم از ارث باباش مفتی adsl می پی چونیم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)