فکر نکنم هیچ کدوم از دوستان همچین مشکلی داشته باشند . ولی شما میتونید با مراجعه به بخش زبان بازی که دوگزینه داره بخش زبان منوها رو به انگلیسی تغییر بدید گزینه ی دیگر هم مربوط به دایالوگ هاست که برای شما میگید انگلیسیه.
فکر نکنم هیچ کدوم از دوستان همچین مشکلی داشته باشند . ولی شما میتونید با مراجعه به بخش زبان بازی که دوگزینه داره بخش زبان منوها رو به انگلیسی تغییر بدید گزینه ی دیگر هم مربوط به دایالوگ هاست که برای شما میگید انگلیسیه.
ميگم بعد از اينكه بازي تموم ميشه و دزموند ميره اونجا و اونكارو ميكنه و بعدش اسامي سازنده ها مياد هم ميشه به بازي ادامه داد؟ چون من زياد روي فرعيات بازي كار نكردم و بيشتر همون داستان اصلي رو پيگير شدم ميخواستم ببينم ميشه بعد از پايان بازي هم دوباره با اتزيو به رم برگشت؟
نه دیگه عزیزم مگه فیلم سینمایی که تهش شو داشته باشه؟ همون جا تموم میشه البته از یوبی سافت بعید نیست 2 سکانس مخفی هم زده باشه تنگش
دقیقا دزموند چی کار میکنه؟دزموند ميره اونجا و اونكارو ميكنه![]()
سلام
میشه لطف کنین راهنمای قدم به قدم این بازی رو بذارید.
ّبفرما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی نسخه 2 میشدش . بعد اینکه دزموند رفت هم میتونستید با Ezio بازی کنید .
مسودی راس میگه گیم پلی این ac هر شماره نسبت به قبل داره بهتر میشه...
سکوبازی در مکان های زیرزمینی جذاب تر و معمایی تر شده و دیگه این بخش که در قسمت دو به شکل مقبره های اساسین بود داره به یه مینی پرنس تبدیل میشه: دی، تجهیزاتش آپدیت شدن( این شلیکش تو سر خیلی خوراکه: دی)، از اسلحه های دشمنا بهتر استفاده میکنه، بهتر جسدهارو میگرده و چیزای بیشتر میابه، میتونه اجسادو بلند کنه پرت کنه تو آب یا ...(داره پا میکنه تو کفش سم فیشر: دی)، با اسب تو شهر هم میره(البته سرعت اسب کمتر شده)، در حین اسب سواری میشه سریع از اسب به هر سمتی پرش کرد، تو درگیریا روون تره و دیگه کشتن بعضی سربازا رو مخ نیست، بخش ترنینگ خوبه و نیازش حس میشد(تو فیلم Matrix هم بود این که بازیه نباشه: دی)، این بخش از بین بردن برج ها جدید و جالبه و باعث شده این بالارفتن از برج ها فقط به قصد ویو پوینت از حالت یکنواختی خارج بشه، درآمدزایی اضافه شده، سیستم بانکیش بهتر شده، میشه وسایل اضافی که از دشمن غنیمت برداشتی رو بفروشی(به احتمال زیاد از RDR الهام گرفتن)، میشه با یه سوت اسبو فراخوند(بار اول که حواسم به نوشته کنار حرف Y نبود و شانسی سوت زدم ناخودآگاه حس کردم دارم رد دد میزنم و توقع داشتم همون آیکون اسبو تو نقشه ببینم!) و کلا بازی اعتیاد آور تر و متنوع تر شده.
راجع به اسلحه های گرم هم بگم که وجودشون براساس زمان اتفاقات الزامیه ولی خوب کلیت بازی همچنان طوریه که گیمر کمتر از اونا استفاده میکنه خود من به شخصه پرتاب تیغ رو به شلیک با اسلحه ترجیح میدم چه تو 2 چه تو این).
گرافیک بازی همونه و فقط کمی پولیش شده...چهره ها از اون حالت ساده و تاریخ مصرف گذشته درومدن، رنگ ها و کلا بازی کلا شفاف تر شده، جلوه ی سطح آب نسبت به شماره دو بهتر شده و طبیعی به نظر میرسه، بافت های پر جزییات و متنوع در جای جای بازی بیشتر به چشم میخورن( جزییات بعضی بافت ها منو یاده Uncharted 2 میندازه!)
+
کسی میدونه این رایدن قضیش چیه؟
دلم خواست خو: دی من الان یه لباس شبیه لباس تیم رم تن ازیو کردم(واس قشنگی وگرنه از رم بدم میاد: دی)
اگه فارسیشو بذارین ممنون می شم.
اصلا داستان بازی چیه؟دزموند کیه ؟ezio کیه؟
Last edited by ali 13; 04-12-2010 at 15:18.
این بازی کی واسه pc میاد ؛
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
اگر سری های قبلی این بازی رو بازی کنید متوجه میشید که اینا کی هستن[COLOR="Silver"]
Last edited by mafr07; 04-12-2010 at 20:09.
در ماه اسفند میاداین بازی کی واسه pc میاد ؛
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)