سلام
اره یه ساعت پیش هم خودم حدس زدم باید اینطور باشه باز صبر کردم مطمئن شم که شما جواب دادی
ممنون
سلام
اره یه ساعت پیش هم خودم حدس زدم باید اینطور باشه باز صبر کردم مطمئن شم که شما جواب دادی
ممنون
سلام و عرض ادب
حالا سرعت کدوم یکی بیشتره ایرانسل یا همراه اول کدوم یکی سرعتش بالاتره
توروخدا جواب بدین
ممنون
مشخص هست ايرانسل
سلام به همه....
رفقا من میخولم 2 گیگ یه ماهه را برم تو کارَش!!!
نظرتون چیه عایا؟؟
یه حساب سر انگشتی: هر گیگ adsl مخابرا 3500 تومنه....سرعت 128
دیگه حال نشستن پا کامپیوترم ندارم!!!!
عزیزان مرورگر خوب.... جاوا...واسه دانلود همه نوع فایلی چی پیشنهاد میکنید عــــــــــــــایا؟؟؟!!
qq browser دارم...فایلهای zip رو دانلود نمیکنه لعنتی...اوپرا هم که فیس بوکا باز نمیکنه!!!!!!!!!!!!!
شا احتمالادرمنطقه کور ایرانسل یا همراه اول هستید سیستم انتن دهی این شرکت هامنطقه ای نیست ونقطه ای هست برای همین بعضی نقاط اینطوری کابل بلندتربگیرید ودرنقطه های دیگرخونتون استفاده کنید درست میشه
شما توی منطقه کور دکل هستید اگرازیه فنی بپرسید بهتون میگه این دکل استانداردنیستند تایه فاصله ای رواصلا پوشش نمیدن به قول معروف زیرش حساب میشه بنابراین انتن ندارید کاری هم نمیشه کرد
اینو تایید میکنم واقعا همینطوریه پهانای باندت رو میدن به بقیه
460 سرعت کابل گوشیتون هست توی ایران اصلا 460 پوشش نداریم حداکثرسرعت ایرانسل 60 کیلوبیت هست که بعضی ها حالا میگن بیشترم گرفتیم که شانسیه استانداردش 60 کیلوبایته وبیشترم نمیشه
بله گوشی رو ازداخل داغون میکنه بدلایلی که کمی تخصصیه وجاش اینجانیست البته بصورت سطحی اینطوریه چون ازگوشی شما به عنوان مودم استفاده میکنه گوشی مجبوره اطلاعات رو بگیره واونوازطریق های مختبف به کامپیوتربفرسته وهمزمان کارهای دیگری هم انجام بده بعدازچندمدت گوشی داغون میشه اگربودجشو دارید مودم های سیم کارت خوربگیرید درحال حاضر مودم سیم کارت خوردجی پی اراس وتری جی 145تومنه با گارانتی 2ساله
بستگی به منطقه خودت داره شایدهمراه اول خیلی بهترباشه
برای وصل شدن توی قسمت moreکه احتمالاتوی گوشی های سونی همین گزینه هست dataرو فعال کن بعدشم Usb Tetjeringرو فعالکن صبرکن گوشی روبه عنوان مودم میشناسه هیچ برنامه ای هم نمیخواد اصلا گوشی های سونی اگروصل نشد گوشیتو با برنامه PcSonyCompanion اپدیت کن وصل کن درست میشه چون بعضی از نسخه های اندروید دراین قسمت باگ دارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)