آره این بازی علاوه بر ps3 برای pc و x360 هم میاد.
آره این بازی علاوه بر ps3 برای pc و x360 هم میاد.
دقیقا درست رفتی چون بازیهای capcam دستهارو از همونجا شناسایی میکنند شما باید دوباره برین همون جا بعد در قسمتی از کادر درایو مورد نظرو انتخاب کنید بعد روی properties کلیک کنید ودر قسمت function Test دستتونو تست کنید اگه ایراد داشت در قسمت َadjustment روی گزینه Defauit کلیک کنید و دوباره برید ودر قسمت function Test دستتونو تست کنید به احتمال 99% باید درست شده باشه .![]()
آقا چرا کسی من رو راهنمایی نمیکنه من رسیدم به اون جایی که دختر از اون سوتونه که دورش آبی هست بلا میره اون بالا میره ولی من نمیتونم اون کفش ها رو هم پوشیدم راهنمایی کنید البته به طور کامل
آقا چرا کسی من رو راهنمایی نمیکنه من رسیدم به اون جایی که دختر از اون سوتونه که دورش آبی هست بلا میره اون بالا میره ولی من نمیتونم اون کفش ها رو هم پوشیدم راهنمایی کنید البته به طور کامل
نفهمیدم کدوم مرحله رو می گی
یه ذره بیشتر توضیح بده
اون جا که یه چیز گر از زمین میاد بیرون بعد از اون قسمت که با برادرت مبارزه میکنی اون جا دختره میره بالا با اون اسلحش من نمی تونم کسی سیو اون جا رو داره اون کفش رو هم گرفتم ممنون می شم
کاش یه عکس می ذاشتی من اینطوری نمی فهمم کجا رو می گی دو سال پیش بازیش کردم خب!!!
ولی فکر کنم تو بعد از بیرون اومدن دانته از چشم هیولا رو می گی که با لیدی با دشمنا می جنگن بعد لیدی می ره تو باید تنهایی بجنگی . درسته ؟ اونجا اصلا نباید بری بالا فقط نوشته روی دیوار رو بخون بعد از پله ها برو بالا همین ! چیز بیشتری یادم نمی یاد از این صحنه . اگه عکس می ذاشتی بهتر بود
باشه عزیزم عکس هم می ذارم ولی شما اشتباه منظور من رو فهمیدی من منظورم انجاست
![]()
اینجا گیر کردی ؟
یکم اطراف رو بگرد ، اونجایی که ویرجیل افتاد پایین یه شمشیر جدید هست . یعنی شمشیر نیست همون قدرته قولی هستش که تو کشتیش ولی ویرجیل قدرت رو گرفت .
بعد که گرفتیش میری یه جایی که یک در وجود داره و جلوی در یه مجسمه هستش .
اون قدرت جدید رو انتخاب میکنی و به اون مجسمه ضربه میزنی . در باز میشه و ........
آق دستت درد نکنه من اون قدرت رو قبلا گرفته بودم ولی نمی دونستم باید چی کار کنم شکل بنجه و پا های گرگ داره تو این مایه خدا خیرت بده کلی حال دادی من فکر کنم تو مدت یه روز رسوندم به مرحله 14 به نظر شما سرعت پیشرفتم خوب بوده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)