بازی چطور بود؟؟
بازی چطور بود؟؟
حسام یه خبری بده دیگه مردیم میشه انلاین بازی کرد یا نه؟
آنلاین میشه بازی کرد.. ولی . فک کنم مث nfs های قبلی باید کانکت بشین به همون سرور خودش( من چون تا حالا آن بازی نکردم نمیدونم چطوریه)
گرافیکش فوق العادس... این هم چند تا عکس ( اینو بگم که دکمه پرینت اسکرین هم قفل میشه چون بخش عکس آلاین داره.. من این عکسا رو با ّFraps گرفتم )
اینم چندتا دیگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط من یه مشکل دارم.. اونم صدای ماشینمه... همه صدا ها حتی لاستیک ها و همه چی عالی میاد... صدای موتور به شدت ضعیفهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب اینطوری که باید برای ساخت اکانت بازی اصل داشته باشیمآنلاین میشه بازی کرد.. ولی . فک کنم مث nfs های قبلی باید کانکت بشین به همون سرور خودش![]()
خوب اینطوری که باید برای ساخت اکانت بازی اصل داشته باشیمآنلاین میشه بازی کرد.. ولی . فک کنم مث nfs های قبلی باید کانکت بشین به همون سرور خودش![]()
با چه سخت افزاری درست اجرا میشه ؟ شما مشکلی تو رندر تصاویر نداری ؟
نه بابا فکر کنم یه یکی دوتا پچ میاد بعد با چند نرم افزار دیگه میشه آنلاین بازی کرد تو چند جا خوندم! دقیق نمی دونم
فقط یه جا شنیدم برای بازی آنلاین Full HD حداقل باید سرعت 5MB داشته باشی اونم Real
اخبار جدید
سازنده اعلام کرده تمام کردن بخش تک نفره بازی بین 12تا 15 ساعت وقت می برد
تمام اتوموبیلهای موجود در بازی شبیه سازی از روی نسخه اصلی کارخانه هستند و لیسانس شده و همه آنها چه در بخش خلافکار و چه در بخش افسر پلیس از مدلهایی هستند که بازیباز به خواب ندیده
در این قسمت دو مدلPorsche 918 SpyderوFerrari که بطور برجسته در قسمتهای مختلف این سری غایب بوداند هر چند در Dlcبرای NFS SHIFTدیده شده به هر حال در این سری نیز موجود نخواهند بود
شرکت سازنده اظهار دارد که ما توقع داریم بازی در حدود 4.2میلیون نسخه در طول تعطیلات فروش خواهد داشت
قبل از انتشار بازی در اوایل ژانویه یک تور برای 7 ایالت در آمریکا برگزار شد که در آن ماشین های مختلف به نمایش گذاشته شد و هنرمندان برجسته نیز در آن حضور داشتند این نمایشگاه ابتدا در 14ژانویه در کلوپ ماشینهای کلاسیک منهتن در نیویورک آغاز شد و سپس در شیکاگو ادامه داد و در ایالات سیاتل ، سان فرانسیسکو ، آستین و میامی ، ادامه داشت و در جشنی که در لوس انجلس برگزار شد به پایان رسید
با خرید نسخه استاندارد بازی دارای دو اتوموبیل منحصر بفرد و کاور ویژ خواهید شد و همچنین 4اتوموبیل انلوک خواهد شد
داستان بازی در مورد دو پادو احمق به نامهای کوین دیلون و جری فرارا هست که عاشق سرعت و کارهای عجیب و خطرناک هستند
جوایز بازی
E3 2010 برنده بهترین بازی در بخش مسابقه ای توسط منتقدان
نامزد دریافت جایزه بهترین بازی ایک باکس 360 و پلی استیشن 3توسطIGN
منتخب جایزه بهترین تدوین و موسیقی متن و بخاطر قابلیت جدیدAUTOLOGاز طرف سایت IGN
بهترین گرافیک از طرف Gaming Excellence
وطبق نظر سنجی صورت گرفته توسط سایت Metacriticاز نظر کاربران سراسر دنیا مورد ستایش قرار گرفت
منتقد مجله رسمی پلی استیشن در چاپ 8 نوامبر آن می نویسد :بازی گیمر را به چالش می کشد بدون اینکه احساس سختی کند و به آن نمره 10 از 10 نمره می دهد و می گوید :این یک پاداش است بدون در نظر گرفتن هیچ حق الضحه ای
سایت IGNمی گوید این بازی همه را به هم متصل می کند
سایت1UP.COMمی نویسد :
بازیهای سبک رانندگی در E3هیچ شانسی در مقابلش نداشتند
و منتقدان دیگر از زیبایی مناظر و محیط و قابلیتهای بخش انلاین وجذابیت و هیجان آن به سخن پرداخته اند و به این سری خوش آمد گفتند
منبع:
en.m.wikipedia.org/wiki/Need_for_Speed:_Hot_Pursuit_(2010_video_game)?wasR edirected=true
Last edited by xlife; 18-11-2010 at 14:11. دليل: ذکر منبع
فکر کنم این بهتر از 2 سری قبلی باشه ! چون من 2 سری قبل را نپسندیدم ! البته نسبت به most wanted
زدم برا دانلود انشاالله تا 3 روز تموم می شه
خوب اگه این پچ را نصب کنید این چیزا اضافه می شه( ضمنا تست شده هست
و 100 % کار می کنه )
لینک دانلود :
اول این فایل را به همونجایی که بازی را نصب کردین , کپی کنید و سپس اجراش کنید - NFSHP_LE_unlocker.exeکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2 ) حالا یک سوال می پرسه که yes را بزنید
3 ) بازی بعد از مدتی , خود به خود اجرا می شه و می ره به منو و بعد اینکه کارش را کرد و سیو کرد خودش می یاد بیرون
4 ) وقتی اومد بیرون ویندوز را ریستارت کردن و بازی را اجرا کنیدحالا اون چیزایی که بالا گفته شده براتون فعال خواهد شد
تذکر مهم :
اگه این کار را بکنید سیو بازی از بین می ره و بهتون یک سیو جدید با امکانات بالا اضافه می کنه . پس پیشهناد می شه قبل این که بازی کنید این کار را بکنید تا سیو بازی هاتون از بین نره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)