تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 97 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 961

نام تاپيک: ✔ بانک کارنامه کنکور سراسری [بحث ، مشاوره ، تخمین رتبه و...]

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به نظر من گزینه دو حدودا درسته. می تونی یه کارنامه رو باهاش امتحان کنی ببینی تخمین رتبش چقدر می شه. من آزمایش کردم خوب بود.
    اما اینکه از قلمچی سال 88 استفاده کردین درست نیست. چون کنکور سال 88 به مراتب ساده تر از کنکور سال 89 بوده پس درصدهای سال 89 مطمئنا پایین تر از 88 می شه برای یه رتبه خاص. پس اینکه هیچ.
    اما سازمان سنجش من نمی دونم. می تونم کارنامه قبلیم رو امتحان کنم ببینم چطوری می شه. ولی امروز وقت نیست، فردا حتما نگاه می کنم. ( البته اینو بگم سنجش معدل رو هم به اندازه 25 درصد تاثیر می ده که البته اینقدرا دیگه موثر نیست تو رتبه )
    ممنون از توجهتون. امیدوارم کردید. آخه با قلمچی که زدم خیلی نا امید شدم. من از خیلی از معلما که تو کار کنکورن شنیدم که گفتن آزمون های جامع سنجش خیلی دقیقن و هرکس رفته رتبه کنکورش شاید 100 تا بالا پایین شده فقط. میدونید سنجش رو چه معیاری تخمین میزنه ؟ (چون فکر نکنم بر اساس درصد باشه چون من تو امتحان 2 (آذر) درصدام از جامع 1 بهتر شد ولی اون رو تخمین زد 5500 و اینرو 4800)

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

من از خیلی از معلما که تو کار کنکورن شنیدم که گفتن آزمون های جامع سنجش خیلی دقیقن و هرکس رفته رتبه کنکورش شاید 100 تا بالا پایین شده فقط.
    تخمین رتبه سنجش به نظر من اصلا ملاک نمی شه. چون خودم امتحان کردم. سوالای سنجش آسونتر از کنکوره. این از این.
    ولی اینکه گفتن آزمونای سنجش دقیق هستن به خاطر رتبه سهمیه شاید باشه. یعنی چون تعداد شرکت کنندهاش زیاده، پس تقریبا با جامعه آماری نزدیک جامعه آماری کنکور شرکت می کنی و همونا رقیبانت تو کنکور هستن. ولی این که بگی 100 تا نمی شه ملاک گرفت. مثلا یه مثال برات بزنم. رتبه اول کنکور می تونه تو یه آزمون شرکت کنه و رتبه اول هم بشه. خب آیا این دلیل بر تطابقش با کنکوره؟ البته این مثال رو شاید بیراه بدونید. ولی اینو می خوام بگم که رتبه ها هر چی به طرف بالا ( نمره های کمتر ) پیش بره، تراکم کمتر می شه و اختلاف رتبه ی آزمون با کنکور زیادتر می شه . پس اون 100 ای که گفتن احتمالا برا داوطلبایی با رتبه های پایین ( نمره های بالا ) بوده. امیدوارم تونسته باشم منظورم رو خوب برسونم.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اینم کارنامه سنجش آزمون قبلی من. همونطور که گفتین اختلاف زیادی بین دو رتبه هست. یه احتمال اینه که معدل تاثیر داشته یه احتمال هم اینه که مبنی سنجششون متفاوته.

که تخمین رتبه سنجش برای این کارنامه شده : 220

4. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

وستان به منم میگین با این درصدها چقدر تراز دانشگاه ازادم میشه؟
    ادبیات:50
    عربی :10
    دینی:60
    انگلیسی:80
    ریاضی:20
    فیزیک :20
    شیمی :70
    زیست:70
    زمین:70

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینم کارنامه سنجش آزمون قبلی من. همونطور که گفتین اختلاف زیادی بین دو رتبه هست. یه احتمال اینه که معدل تاثیر داشته یه احتمال هم اینه که مبنی سنجششون متفاوته.

که تخمین رتبه سنجش برای این کارنامه شده : 220
    بابا ایول. فقط یه خورده عمومی هاتو ببری بالا ترکوندی.
    ولی من می گم سنجش دقیق تره زیرا:
    سنجش خودش امتحان رو گرفته و سطحش رو با کنکور مقایسه کرده . ولی سیستم گزینه 2 فقط یه سیستم ساده است که کاری به سطح آزمون نداره و فقط درصدت رو مقایسه می کنه.
    امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی

---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------

وستان به منم میگین با این درصدها چقدر تراز دانشگاه ازادم میشه؟
    ادبیات:50
    عربی :10
    دینی:60
    انگلیسی:80
    ریاضی:20
    فیزیک :20
    شیمی :70
    زیست:70
    زمین:70
    راستش در مورد دانشگاه آزاد من اطلاعی ندارم مگرنه خوشحال می شدم کمکت کنم

7. این کاربر از tariran0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

بابا ایول. فقط یه خورده عمومی هاتو ببری بالا ترکوندی.
    نه بابا اونقدرا هم خبری نیست. سوالای سنجش آسونه، روحیه کاذب ایجاد می کنه . ولی خب عمومیا رو بیشتر کار کردم ببینم آزمون جامع گزینه دو هفته بعد چیکار می کنم

سنجش خودش امتحان رو گرفته و سطحش رو با کنکور مقایسه کرده .
    الان بعضی کارنامه ها رو بررسی کردم و تاثیر معدل خیلی محسوس بود. شاید به همین خاطر باشه. البته اینکه تعاونی سنجش با سنجش اصلی ( برگزار کننده کنکور ) رابطه داره رو تکذیب می کنن. چون نباید با هیچ نهادی ارتباط داشته باشه، ولی تخمین رتبه چندان سیستم پیچیده ای نیست و بستگی داره چه عواملی رو تاثیر بدن. ضمنا فکر کنم سنجش هم مبناش مثل گزینه دو از طریق درصد ها باشه. چون فکر کنم کارنامه اولیه که میاد تخمین رتبه رو نوشته - قبل از اینکه تمام کارنامه ها خونده بشه و تراز بندی بشه -
    Last edited by vahid-p; 18-05-2011 at 22:12.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نه بابا اونقدرا هم خبری نیست. سوالای سنجش آسونه، روحیه کاذب ایجاد می کنه . ولی خب عمومیا رو بیشتر کار کردم ببینم آزمون جامع گزینه دو هفته بعد چیکار می کنم

الان بعضی کارنامه ها رو بررسی کردم و تاثیر معدل خیلی محسوس بود. شاید به همین خاطر باشه. البته اینکه تعاونی سنجش با سنجش اصلی ( برگزار کننده کنکور ) رابطه داره رو تکذیب می کنن. چون نباید با هیچ نهادی ارتباط داشته باشه، ولی تخمین رتبه چندان سیستم پیچیده ای نیست و بستگی داره چه عواملی رو تاثیر بدن. ضمنا فکر کنم سنجش هم مبناش مثل گزینه دو از طریق درصد ها باشه. چون فکر کنم کارنامه اولیه که میاد تخمین رتبه رو نوشته - قبل از اینکه تمام کارنامه ها خونده بشه و تراز بندی بشه -
    نمی دونم چرا احساس می کنید که سوالای سنجش راحته ولی من خودم با سوالای کنکورای سال قبل مقایسه کردم حتی کمی سخت تر هم بوده.
    اتفاقا تو کارنامه اولیه تخمین نمیزنه و برای کارنامه نهایی رتبه و تراز و تخمین رو انجام میده

10. این کاربر از tariran0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

وحید خان این سوال و تخمین رتبه من از قلم افتادا!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

نمی دونم چرا احساس می کنید که سوالای سنجش راحته ولی من خودم با سوالای کنکورای سال قبل مقایسه کردم حتی کمی سخت تر هم بوده.
    با 88 و 89 مقایسه کن متوجه می شی. البته من جامع 1 رو فقط شرکت کردم.
    اتفاقا تو کارنامه اولیه تخمین نمیزنه و برای کارنامه نهایی رتبه و تراز و تخمین رو انجام میده
    یه دلیل دیگه ای که داره که سنجش هم با همین درصد تخمین می زنه و تراز بندی نقشی نداره می دونی چیه. اینه که من تو سهمیه بین 8000 نفر شدم 114 . خب حالا چطور می شه تو کنکور بشه 220؟ پس معلومه همه از درصد استفاده می کنن و فقط سنجش معدل هم تاثیر می ده. همین.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    زیر سایه خدا

پيش فرض

سلام
    میخاستم بپرسم مثلا کسی که میانگین درصد هاش تو کنکور با یه نفر تقریبا برابر باشن میانگین درصد با توجه به ضریب هر درس تو رشته ریاضی منظورمه ولی اختلاف معدل زیاد باشه مثلا معدل کتبی یکی 18 اون یکی 10 و با توجه به تاثیر 25 درصدی معدل خیلی رتبه ها با هم اختلاف پیدا میکنن یا نه؟
    مثلا هر دو میانگین 40 درصد کنکور و معدل یکی 18 و اون یکی 10 با 25 درصد تاثیر معدل نهایت چند رتبه بالا و پایین میشن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •