transfer jet چیه؟
transfer jet چیه؟
دوربین یا هر چیزی که این امکان رو داشته باشه روی پد لپ تاپ میذارید و لپ تاپ بدون هیچ گونه اتصال کابلی،اطلاعات رو از وسیله دریافت میکنه
که سرعتش قرار بوده بالا باشه ولی الان در حد همون usbهست و به درد هم نمی خوره چون رو قیمت لپ تاپ زیاد تاثیر می ذاره و به کار هم نمیاد
سلام دوستان
پس از ترس و لرزهای فراوان برای آپدیت بایوس F116 بالاخره دل رو زدم به دریا و آپدیتش کردم
( من نمیدونم چرا بیخودی بعضیها شلوغش میکنندکه یه ریسک بزرگه و خطر داره و ....
)
واقعا سیستم رو فورم اومد و حس میکنم الان CPU هوشمند شده
به همه اونهایی که سری F دارن و بایوسشون رو آپدیت نکردن توسیه میکنم حتما آپدیت کنند ...
بعد از این همه حرافی یه سوال دارم
میخواستم بدونم کدوم یک از درایور ها رو لازم آپدیت کنم و آیا در حین آپدیت ممکن هست مشکل پیش بیاد ؟؟؟
موفق باشید ...![]()
ما که بهت گفتیم مشکلی نیست
برای آپدیت درایورهای دیگه هم ربطی به بایوس نداره،همیشه آخرین ورژن رو نصب کنید
حرفتون رو هم که گفتید تازه الان حس کردید پردازنده هوشمد شده واقعا درک می کنم![]()
به همه اونهایی که سری F دارن و بایوسشون رو آپدیت نکردن توسیه میکنم حتما آپدیت کنند ...
بعد از این همه حرافی یه سوال دارم
میخواستم بدونم کدوم یک از درایور ها رو لازم آپدیت کنم و آیا در حین آپدیت ممکن هست مشکل پیش بیاد ؟؟؟
موفق باشید ...[/QUOTE]
هیچ مشکلی پیش نمیاد
مهمترین درایور که گرافیک که حتما به روز کن اما هر درایوری که نسخه ی جدید تر از اینی که رو لپ تاپ هست نصب کنید ضرر نمی کنید چون بک سری باگ ها برطرف میشه
سلام
هیچی نشده f115 من ملکوتی شد
دیروز وسط بازی اونم چه بازی generals
یهو از بازی امد بیرون بی دلیل رفت رو دسکتاپ همین که امدم موس رو تکون بدم خاموش شد یه صفحه آبی امد یه ارور داد سریع محو شد بعد نوشت operating system not found یه خاموش روشن کردم دیدم تا قسمت starting windows میره و بعد از اون دیگر هیچ یعنی ویندوز بالا نمیاد . چند بارم امتحان کردم که ویندوز رو عوض کنم اونم نمیشه حالا چه خاکی باید بر سر بریزم رو حال safe mode هم نمیره .![]()
اوه! من یکی که به شخصه کلی غصه خوردم... ایشالا که چیزی نیست؛ من که سر در نیاوردم. اساتید گرانقدر زودتری بیان بنده خدا رو از نگرانی در بیارن!
هیچ نگران نباش،ماله من هم این جوری شده
داشتم تو اینترنت ویندوزش رو آپدیت می کردم که بهو اینجوری شد.
منم خیلی ترسیده بودم،گفتم حتما هاردم رفته،به خاطر همین زیاد باهاش ور رفتم،هیچ جا نمی رفت،ولی خوب وقتی روشن می کرم لوگو ویندوز میومد و و شروع به لود شدن میکرد،ولی ویندوز نمیومد:
خوب این ها رو گفتم که اگه شرایطت مثله من بود،کار من رو انجام بدی:
مشکل اینه که بوت ویندوز خراب شده،با نرم افزار Acronic میشه درستش کرد،ولی من تو این حس اصلا فکرم به اون جا نمی رفت،تصمیم گرفتم یه ویدوز دیگه جدا بریزم،چون همونطور که گفتم میدونستم 100 درصد ویندوز تو بوت شدن مشکل پید کرده،که خوشبختانه با ریختن ویندوز،سیستم بالا اومد و و ویندوز خود سیستم هم درست شد و الان 2 تا ویندوز 7 ،یه homeویهultimateنصبه رو سیستم
البته اگه بتونی فایل بوت رو درست کنی نیازی به این کار نیست
ببخشید هم داستانی گفتم،خواستم یه کم نگرانیت رو بیارم پایین،چون خودم داشتم سکته می زدم![]()
نه آخه قضیه اینه که من ویندوز هم نمیتونم نصب کنم
دیسک رو که میزارم بوت میکنم بعد از قسمت LOADING WINDOWS FILE.... همون قسمت STARTING WINDOWS میاد و هیچ حرکتی نمیکنه
الان من این برنامه ای که میگید رو دارم دان میکنم فقط یه چیز وقتی بوت کردمش چه کار باید کنم کار باهاش چه طوری هست؟
Last edited by isbn; 06-08-2010 at 19:42.
کسی نیست یه کمکی کنه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)