تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 57 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 568

نام تاپيک: کلوپ Sony VAIO F Series

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

transfer jet چیه؟

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

دوربین یا هر چیزی که این امکان رو داشته باشه روی پد لپ تاپ میذارید و لپ تاپ بدون هیچ گونه اتصال کابلی،اطلاعات رو از وسیله دریافت میکنه
    که سرعتش قرار بوده بالا باشه ولی الان در حد همون usbهست و به درد هم نمی خوره چون رو قیمت لپ تاپ زیاد تاثیر می ذاره و به کار هم نمیاد

داره خودمونی میشه scar_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    پس از ترس و لرزهای فراوان برای آپدیت بایوس F116 بالاخره دل رو زدم به دریا و آپدیتش کردم
    ( من نمیدونم چرا بیخودی بعضیها شلوغش میکنند که یه ریسک بزرگه و خطر داره و .... )
    واقعا سیستم رو فورم اومد و حس میکنم الان CPU هوشمند شده
    به همه اونهایی که سری F دارن و بایوسشون رو آپدیت نکردن توسیه میکنم حتما آپدیت کنند ...

بعد از این همه حرافی یه سوال دارم
    میخواستم بدونم کدوم یک از درایور ها رو لازم آپدیت کنم و آیا در حین آپدیت ممکن هست مشکل پیش بیاد ؟؟؟

موفق باشید ...

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

ما که بهت گفتیم مشکلی نیست
    برای آپدیت درایورهای دیگه هم ربطی به بایوس نداره،همیشه آخرین ورژن رو نصب کنید
    حرفتون رو هم که گفتید تازه الان حس کردید پردازنده هوشمد شده واقعا درک می کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه enriquefk2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به همه اونهایی که سری F دارن و بایوسشون رو آپدیت نکردن توسیه میکنم حتما آپدیت کنند ...

بعد از این همه حرافی یه سوال دارم
    میخواستم بدونم کدوم یک از درایور ها رو لازم آپدیت کنم و آیا در حین آپدیت ممکن هست مشکل پیش بیاد ؟؟؟

موفق باشید ... [/QUOTE]
    هیچ مشکلی پیش نمیاد
    مهمترین درایور که گرافیک که حتما به روز کن اما هر درایوری که نسخه ی جدید تر از اینی که رو لپ تاپ هست نصب کنید ضرر نمی کنید چون بک سری باگ ها برطرف میشه

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    هیچی نشده f115 من ملکوتی شد
    دیروز وسط بازی اونم چه بازی generals
    یهو از بازی امد بیرون بی دلیل رفت رو دسکتاپ همین که امدم موس رو تکون بدم خاموش شد یه صفحه آبی امد یه ارور داد سریع محو شد بعد نوشت operating system not found یه خاموش روشن کردم دیدم تا قسمت starting windows میره و بعد از اون دیگر هیچ یعنی ویندوز بالا نمیاد . چند بارم امتحان کردم که ویندوز رو عوض کنم اونم نمیشه حالا چه خاکی باید بر سر بریزم رو حال safe mode هم نمیره .

داره خودمونی میشه mk_4th's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

اوه! من یکی که به شخصه کلی غصه خوردم... ایشالا که چیزی نیست؛ من که سر در نیاوردم. اساتید گرانقدر زودتری بیان بنده خدا رو از نگرانی در بیارن!

8. این کاربر از mk_4th بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

سلام
    هیچی نشده f115 من ملکوتی شد
    دیروز وسط بازی اونم چه بازی generals
    یهو از بازی امد بیرون بی دلیل رفت رو دسکتاپ همین که امدم موس رو تکون بدم خاموش شد یه صفحه آبی امد یه ارور داد سریع محو شد بعد نوشت operating system not found یه خاموش روشن کردم دیدم تا قسمت starting windows میره و بعد از اون دیگر هیچ یعنی ویندوز بالا نمیاد . چند بارم امتحان کردم که ویندوز رو عوض کنم اونم نمیشه حالا چه خاکی باید بر سر بریزم رو حال safe mode هم نمیره .
    هیچ نگران نباش،ماله من هم این جوری شده
    داشتم تو اینترنت ویندوزش رو آپدیت می کردم که بهو اینجوری شد.
    منم خیلی ترسیده بودم،گفتم حتما هاردم رفته،به خاطر همین زیاد باهاش ور رفتم،هیچ جا نمی رفت،ولی خوب وقتی روشن می کرم لوگو ویندوز میومد و و شروع به لود شدن میکرد،ولی ویندوز نمیومد:
    خوب این ها رو گفتم که اگه شرایطت مثله من بود،کار من رو انجام بدی:
    مشکل اینه که بوت ویندوز خراب شده،با نرم افزار Acronic میشه درستش کرد،ولی من تو این حس اصلا فکرم به اون جا نمی رفت،تصمیم گرفتم یه ویدوز دیگه جدا بریزم،چون همونطور که گفتم میدونستم 100 درصد ویندوز تو بوت شدن مشکل پید کرده،که خوشبختانه با ریختن ویندوز،سیستم بالا اومد و و ویندوز خود سیستم هم درست شد و الان 2 تا ویندوز 7 ،یه homeویهultimateنصبه رو سیستم
    البته اگه بتونی فایل بوت رو درست کنی نیازی به این کار نیست
    ببخشید هم داستانی گفتم،خواستم یه کم نگرانیت رو بیارم پایین،چون خودم داشتم سکته می زدم

10. 2 کاربر از mamsana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

هیچ نگران نباش،ماله من هم این جوری شده
    داشتم تو اینترنت ویندوزش رو آپدیت می کردم که بهو اینجوری شد.
    منم خیلی ترسیده بودم،گفتم حتما هاردم رفته،به خاطر همین زیاد باهاش ور رفتم،هیچ جا نمی رفت،ولی خوب وقتی روشن می کرم لوگو ویندوز میومد و و شروع به لود شدن میکرد،ولی ویندوز نمیومد:
    خوب این ها رو گفتم که اگه شرایطت مثله من بود،کار من رو انجام بدی:
    مشکل اینه که بوت ویندوز خراب شده،با نرم افزار Acronic میشه درستش کرد،ولی من تو این حس اصلا فکرم به اون جا نمی رفت،تصمیم گرفتم یه ویدوز دیگه جدا بریزم،چون همونطور که گفتم میدونستم 100 درصد ویندوز تو بوت شدن مشکل پید کرده،که خوشبختانه با ریختن ویندوز،سیستم بالا اومد و و ویندوز خود سیستم هم درست شد و الان 2 تا ویندوز 7 ،یه homeویهultimateنصبه رو سیستم
    البته اگه بتونی فایل بوت رو درست کنی نیازی به این کار نیست
    ببخشید هم داستانی گفتم،خواستم یه کم نگرانیت رو بیارم پایین،چون خودم داشتم سکته می زدم

نه آخه قضیه اینه که من ویندوز هم نمیتونم نصب کنم
    دیسک رو که میزارم بوت میکنم بعد از قسمت LOADING WINDOWS FILE.... همون قسمت STARTING WINDOWS میاد و هیچ حرکتی نمیکنه

الان من این برنامه ای که میگید رو دارم دان میکنم فقط یه چیز وقتی بوت کردمش چه کار باید کنم کار باهاش چه طوری هست؟
    Last edited by isbn; 06-08-2010 at 19:42.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نه آخه قضیه اینه که من ویندوز هم نمیتونم نصب کنم
    دیسک رو که میزارم بوت میکنم بعد از قسمت LOADING WINDOWS FILE.... همون قسمت STARTING WINDOWS میاد و هیچ حرکتی نمیکنه

الان من این برنامه ای که میگید رو دارم دان میکنم فقط یه چیز وقتی بوت کردمش چه کار باید کنم کار باهاش چه طوری هست؟

کسی نیست یه کمکی کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •