مهلت ثبت نام متغیره
تو آموزشگاه هم میشه ولی هزینه ثبت نام از 50 تا 70 متغیره
.
مهلت ثبت نام متغیره
تو آموزشگاه هم میشه ولی هزینه ثبت نام از 50 تا 70 متغیره
.
عجب اوضاعی داره این فنی حرفه ای !
برای دومین بار آزمون عقب افتاد
فکر میکردم ثبت نام و آموزن همه جا هماهنگه؟؟؟
امسال وضعیت سازمان از لحاظ برنامه ریزی خوب نبود
.
سلام این سوالات را جواب بدهید
جواب این سئولات را در تاپیک مخصوص خودش دادم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
پنجشنبه ادواری ازاد بالاخره برگزار شد
امتحانش آب خوردن بود![]()
این نقل قول یکی از دوستان هست که در آخرین سری آزمون شرکت کرد
عملی فتوشاپ چند هفته پیش برگزار شد و من هم شرکت کردم.
ولی متاسفانه مشگلی که پیش اومد این بود که اصلن هیچ نمونهای چیزی ندادند که بگویند مانند این رو طراحی کن؛ برعکس یک تصویر سیاه سفید از یک خونهی چوبی قدیمی دادند و گفتند درب این خونه رو باز کنید و پشتش یک منظره از طبیعت بیندازید خوب تا اینجاش رو با کلی ور رفتن تونستم این کار رو بکنم ، ولی قسمت اصلیش این بود که گفت این تصویر رو روتوشش کن و سپس اونو رنگیش هم بکن
که من هیچ کدومش رو بلد نبودم.
مورد دومی هم که خواسته بود طراحی یک کارت ویزیت در مورد گردشگری و این چیزا بود که هیچ چیزی هم نداد که مثل اون طراحی کنم و گفت باید خودتون بلد باشین که چی طراحی کنین ، حتا نامرد متنش رو هم که گفتم چی باید باشه گفت من از کجا بدونم شما طراحی و باید بدونی در صورتی که هر کی این کار رو بخواد سفارش بده باید بگه که چی میخواد روش نوشته بشه.
با توجه به سخننان گفته شده
ظاهرا سازمان رویه امتحان عملی را عوض کرده و سئولاتی چون تصویر سازی با فتوشاپ را ملاک امتحان گذاشته اند
.
Last edited by mortezaon; 07-08-2011 at 17:16.
میشه آدرس ی آموزشگاه تو شهر اراک معرفی کنید؟؟؟؟؟؟
مرکز آموزش فنی و حرفه ای درجه یک و تخصصی اراک ، زیر مجموعه اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان مرکزی میباشد که این اداره کل نیز خود زیر مجموعه سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور وابسته به وزارت کار وامور اجتماعی میباشد.
مرکز آموزش فنی وحرفه ای درجه یک وتخصصی اراک ، با توجه به وجود کارگاههای آموزشی مجهز به تجهیزات آموزشی روز دنیا با قابلیت اجرای اکثر دوره های آموزشی تخصصی مادر و مورد نیاز صنایع استان و کشور خصوصاً دوره های آموزشی طرح کارگر ماهر (طرح ایران وآلمان یا هجده ماهه سابق)به عنوان یکی از تخصصی ترین و مجهزترین مراکز آموزش فنی وحرفه ای سطح استان و کشور به شمار میرود.
مرکز آموزش فنی وحرفه ای درجه یک وتخصصی اراک ، در سال 1381 در زمینی به مساحت 30 هزار متربع به دست وزیر کارو اموراجتماعی وقت افتتاح و موردبهره برداری قرارگرفت. و در حال حاضر دوره هاي آموزشي خود را درکارگاههای آموزشی جوشکاری ، تراشکاری ،CNC،هیدرولیک وپنوماتیک ، مکاترونیک ،نقشه کشی ،تعمیرماشینهای الکتریکی ،برق ،آسانسور ، الکترونیک ،عکاسی و PLC بصورت كاملاً رايگان و بدون محدوديت سني براي عموم مردم برگزارمي نمايد .
آدرس
اراک انتهای شهرک الهیه نرسیده به دانشگاه پیام نور
3678797تلفن
.
ممنون که جواب دادید ولی من اینجا که رفتم آموزش کامپیوتر و فوتوشاپ نداشت.
ولی چند تا آموزشگاه خصوصی که رفتم داشتند.میشه بدون شرکت در کلاس هاشون تو آزمون شرکت کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)