تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 61 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 605

نام تاپيک: معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

با سلام مجدد
    اينكه شركت مارت فعاليت در اين تاپيك را شروع كردو حالا هم بيشتر شده و دوستان ارتباط نزديكتري با آن پيدا كردند بسيار خوب است. و اينكه اين حضور را چه يا كه باعث شد مهم نيست. در هر صورت ممنوع

از آنجايي كه به صفت دريافتي از لطف دوستي عزيز ايده آليسم عنوان گرفتم كه بي راه هم نيست(البته موي سفيد هم كم ندارم).
    براي بهتر شدن گروه به چند نكته اشاره مي كنم.

موارد شخصي
    1- بنده فقط يوزرم (استفاده كننده هستم شغلم هم مهندس عمران هست)
    2- تا حالا هم فروشندگي يا تبليغ بيخودي براي كالايي نكرده ام ولي اگر محاسني و معايبي از چيزي ببينم ميگوييم.
    3- به ديدن و لمس نزديك تكنولوژي هم بسيار علاقه دارم و هزينه زياد ميكنم.
    4- از نظر تئوريك و كاتالوگي به NTR83 علاقه دارم و اعتقاد دارم اگر DVBt بي مشكل (در حد DVbt هاي تاييد شده صداوسيما) و امكانات وابسته به آن حل شود و با زيان فارسي هم خوب باشد - بهترين است چون با يك هارد ترابايتي ديگر به هيچ چيزي نياز نداريم در كنار LCD يا Led حالا اگر يه DVBs بهش اضافه كنند كه ديگه هيچ.
    5- دوستان مارت هم يا در شناخت من اشتباه مي كنند يا خيلي كارشان درست است چون تنها ارتباطم با ايشان سه بار تلفني بوده در طي همين دو هفته دوبار براي قيمت گرفتن و يك بار براي سوال كه آيا مشكل حل شده يا نه كه دو بار اول را به من 285 قيمت دادند كه گفتم در اينترنت 269 ntr82 و 279 ntr83 قيمت هست كه از من پرسيد كجا و آدرس دادم در تلفن دوم گفتيد دو دستگاه فقط ntr83 داريد و در تماس آخر گفتيد فقط يكي داريم باقي مكالمه را هم عينا در نوشته قبل تر آوردم(1.67).

-------------------------------
    عمومي

در نوشته هاي قبلي از مارت محترم دعوت كردم كه بيايند تبليغ و دفاع كنند (عزيز تبليغ يا آگهي وسيله اي است براي نمايش و اطلاع رساني براي كالا و يا محصوال و خدمات كه به خودي خود لازمه هر محفلي است و اين هيچ ايرادي ندارد كه شما از كالاي خود تبليغ كنيد حتي اگر بديهاي آنرا نگوييد) و اين بهتر است اگر در ازاي Feedback ها پاسخگو باشيد. پس انقدر نگوييد من يا ما قصد تبليغ يا آگهي محصول را نداريم چون اين وظيفه هر تاجر ، فروشنده و مرتبط با سيستم بازار است كه مبلغ كالاي شركت مطبوع خود باشد.

حضور آشكار شما مايه دلگرمي دارندگان و علاقه مندان است ولي اگر به تحريك يك عده شما حضور بيشتري داريد (اين وظيفه را حاضرم در حد توان بعهده بگرم)

-----
    خارج از كادر

دوست عزيز مارتي شما يك دستگاه NTR83 يا اگر در سري جديد كه گفتيد بي مشكل آماده داشته باش من قول مي دهم حضوري خدمت برسم و پس از پرداخت و خريد هم باب آشنايي باز شود و هم اميد وارم دوست خوبي پيدا كنم (كه اگر دستگاه مشكلي داشت برم در خونشون).

اميدوارم غلط نگارشي نداشته باشم.

2. 2 کاربر از ffa72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

باسلام
    قابل توجه نماینده محترم مارت.من چند وقتی است این دستگاه رادارم دستگاه از لحاظ ظاهری دستگاه زیبایی است ونسبت به پلیرهای دیگر محاسن ومعایبی نیزدارد اما یکی از معایب این دستگاه شطرنجی شدن فایلهای mkvبا رفریم بالاتر از 8 میباشد و فیلمهای که بارفریم بالاتر از8 تواینترنت هستند کم نیستند آنهایی که خودم دارم مجموعه بی بی سی ارباب حلقه ها ترانسفورمر و...شاید حدود 20درصد ازاین فیلمها بارفریم بالا ریپ شدند حال سوال من اینست آیا شرکت میتواند این مشکل را مرتفع کند چون جایی دیدم که گفته بودید دارند حجم برنامه را کم میکنند برای بافرینگ ومشکلی که من میبینم مشکل رم این دستگاه است وسی پی یو مشکلی ندارد آیا میتوانند با swapکردن حافظه این مشکل را مرتفع کنند یا توسخت افزار مشکل است البته اینو بگم چندتا ازاین پلیرها هستند مانند wd live,پاتریوت و...ازپس این مشکل برآمدند حالا شما خیال همه را راحت کنید میتونید این مشکل را حل کنید یانه؟

4. 2 کاربر از mghb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mart-co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران چهارراه ولیعصر بازار رضا شماره 41

پيش فرض

باسلام
    قابل توجه نماینده محترم مارت.من چند وقتی است این دستگاه رادارم دستگاه از لحاظ ظاهری دستگاه زیبایی است ونسبت به پلیرهای دیگر محاسن ومعایبی نیزدارد اما یکی از معایب این دستگاه شطرنجی شدن فایلهای mkvبا رفریم بالاتر از 8 میباشد و فیلمهای که بارفریم بالاتر از8 تواینترنت هستند کم نیستند آنهایی که خودم دارم مجموعه بی بی سی ارباب حلقه ها ترانسفورمر و...شاید حدود 20درصد ازاین فیلمها بارفریم بالا ریپ شدند حال سوال من اینست آیا شرکت میتواند این مشکل را مرتفع کند چون جایی دیدم که گفته بودید دارند حجم برنامه را کم میکنند برای بافرینگ ومشکلی که من میبینم مشکل رم این دستگاه است وسی پی یو مشکلی ندارد آیا میتوانند با swapکردن حافظه این مشکل را مرتفع کنند یا توسخت افزار مشکل است البته اینو بگم چندتا ازاین پلیرها هستند مانند wd live,پاتریوت و...ازپس این مشکل برآمدند حالا شما خیال همه را راحت کنید میتونید این مشکل را حل کنید یانه؟
    با سلام و تشکر
    در مورد مشکلی که نوشته بودید در مورد Planet Eart با تمامی پلیر های موجود در بازار تا جایی که من اطلاع دارم این مشکل وجود دارد. در مورد سایر فیلمها در صورتی که امکان دارد یک نسخه از چند فیلمی دارید و آدرس سایتهایی که امکان دانلود را دارد به اینجانب بدهید تا تست ها انجام شود ودر صورت نیاز با شرکت در میان گذاشته شود. اگر موردی باشد که توسط سایر شرکتها برطرف شده باشد حتماً از سوی این شرکت نیز برطرف خواهد شد.

6. این کاربر از Mart-co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

r-k

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تا گوساله گاو شود ، دل صاحبش آب شود !!!
    دوست عزیز!
    هدف بنده از اعلام اشکالات رفع آن است نه گوشه و کنایه به شرکت سازنده یا وارد کننده. من تخصصم الکترونیک است و اینگونه موارد برای دستگاه های نو ظهور و فراگیر نشده کاملاً طبیعی است. از شرکت مارت متشکرم که در بحث دوستان شرکت می کند و برای رفع اشکال حتی شماره تماس هم می دهند. کاش همه شرکتهای وارد کننده و مدعیان نمایندگی حداقل 10 درصد احساس مسئولیت شرکت مارت را داشتند.
    ضمناً از توجه جنابعالی هم متشکرم و دوستانه توصیه می کنم عینک بدبینی رو از چشمتون بردارید.

8. 3 کاربر از irelectronic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

باسلام
    بنده نیز بعد از اینکه دیدم Planet Earth را شطرنجی نشان می دهد اساسی حالم گرفته شد و اصلاً فکر نمی کردم چنین مشکلی داشته یاشد و الا قید HD Player (از هر برندی) را می زدم و HTPC جمع می کردم. منتهی باز پشتیبانی خوب شرکت IAMM و نمایندگی آن مایه دلگرمی است اگر نوشدارو بعد مرگ سهراب نشود.

10. 2 کاربر از irelectronic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

باسلام
    سلام
    همانطور که ذکر کردید این شطرنجی شدن در پخش بعضی فایلها مثل بعضی مجموعه های BBC موجود در بازار توسط بیشتر پلیرها ، به مقدار دهی Reference Frame در حین Rip ارتباط دارد.

NTR8x همانطور که در مشخصات فنی اش آمده در فرمت h.264 از استانداردهای
    Base Profile @ Level3 - و - Main Profile@Level4.1 - و - High Profile@Level4.1 در رزولیشنها و فریم ریتهای (up to 1920x1080@30P/60I or 1280x720@ 60P) استفاده و پیروی میکند.

میشود گفت تقریبا همه دیسکهای BluRay ریلیز شده(که اکثر فایلهای MKV از روی آنها Rip میشوند) شامل فیلمها و مستندها، دارای رزولیشن و فریم ریت در محدوده آنچه در بالا ذکر شد هستند.(که استاندارد مصارف و نمایش خانگی و سازگار با تلویزیونهای Full HD هستند)

طبق استاندارد High Profile@Level4.1 نهایت ReFrame در رزولیشن 1920x1080p 30fps عدد 4 و در 1280x720p 60fps عدد 9 است که در حداکثر بیت ریت 62Mb/s در کلاس high profile (پروفایل مورد استفاده در BluRay ) کد میشوند. افزایش این مقدار به بیش از حد استاندارد در کیفیت تصویر و پخش آن تاثیر محسوسی نداشته جز اینکه زمان Rip کردن را به چندین برابر افزایش میدهد.
    فرمول آنچه در این استاندارد کاربرد دارد بصورت زیر است:
    8388608= x ReFrame عرض x طول --- یا به عبارت دیگر --- مقدار ReFrame =( عرض x طول ) / 8388608

حال آنکه بندرت فایلهایی وجود دارند که به سبب عدم آگاهی بعضی افراد از علوم و استانداردهای coding ، با تصور اشتباه به بهتر شدن کیفیت و پخش تصاویر هنگام Rip ، مقدار را بیشتر از حدود استاندارد معین میکنند که مشکلاتی را برای پخش در پلیرها ایجاد کرده اند و از این بابت نمیشود به دستگاه ایراد گرفت چون تحت استاندارد عمل میکند هر چند که WD live فراتر از استاندارد موجود آنها را پخش میکند.
    موارد استفاده reference frame با مقادیر خیلی بالا در استاندارد Level5 به بالا خواهد بود که رزولیشنهای 2K یعنی 2048 به بالا و یا فریم ریتهای بالاتر از 30p در 1920x1080 را ساپورت میکند و در حال حاضر دارای مصارف خانگی نیست.

هر چند که باید متذکر شوم در حال حاضر حداکثر مقدار Reframe قابل پخش در NTR8x در 1920x1080p مقدار 8 (دوبرابر استاندارد در این پروفایل و level) و در 1280x720p مقدار 16 (حداکثر مقدار) است و اشکال در پخش فایلهای 1920x1080p خواهد بود که دارای مقداری بیش از 8 باشند.
    Last edited by babak334; 03-09-2010 at 17:05.

12. 5 کاربر از babak334 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام

جهت اطلاع دوستان عرض کنم یک کالای چینی با مارک Cinepax با شکل و ظاهر Novatron NTR82 وارد بازار شده که سایت شرکت سازنده XAMPIXINC.com معرفی شده و ساخت کره نیز بر روی آن چاپ گردیده اما پس از جستجو برای ثبت کننده کالا با نام یک ایرانی که در دبی این سایت را ثبت کرده مواجه میشوید. این را فقط جهت اطلاع دوستان ذکر کردم

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام

نسخه 1.68 سازگار با سیستم ایران منتشر گردید . با این که تست نرم افزار از وظایف این شرکت میباشد متاسفانه به دلیل مشغله زیاد در این روز ها موفق به تست نگردیدم اما چون احتمال این را میدادم که بعضی از دوستان بخواهند در این 2 روز استفاده کنند آن را در سایت قرار دادم. جهت تغییرات ایجاد شده در آن بزودی در سایت نتایج را اعلام خواهم کرد لینک برای دانلود:

15. 2 کاربر از Mart-co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من تصور میکردم کس دیگه ای این مشکل را دارد نه شما دوست عزیز که وکالت همه رو به عده دارید ظاهراً.
    در ضمن این مشکل به هیچ عنوان از طرف کس دیگه اظهار نشده با اینحال همان گونه که نوشته بودم این مشکل کاملاً بررسی شده و به هیچ عنوان چنین مشکلی وجود ندارد.
    دوست عزیز ، اینجا محلی است برای تبادل نظر و همه مجازند اظهار نظر کنند ، در غیر اینصورت که نیاز به طرح در این تایپیک نبود و کسی که مشکل داشت میتونست زنگ بزنه به تلفنی که قبلا دادید و مشکلش را مطرح میکرد ، مخصوصا که پاسخ شما به دوست عزیزمان خیلی پرت و غیر علمی بود .

17. این کاربر از rfah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

r-k

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام مجدد
    اينكه شركت مارت فعاليت در اين تاپيك را شروع كردو حالا هم بيشتر شده و دوستان ارتباط نزديكتري با آن پيدا كردند بسيار خوب است. و اينكه اين حضور را چه يا كه باعث شد مهم نيست. در هر صورت ممنوع

از آنجايي كه به صفت دريافتي از لطف دوستي عزيز ايده آليسم عنوان گرفتم كه بي راه هم نيست(البته موي سفيد هم كم ندارم).
    براي بهتر شدن گروه به چند نكته اشاره مي كنم.

موارد شخصي
    1- بنده فقط يوزرم (استفاده كننده هستم شغلم هم مهندس عمران هست)
    2- تا حالا هم فروشندگي يا تبليغ بيخودي براي كالايي نكرده ام ولي اگر محاسني و معايبي از چيزي ببينم ميگوييم.
    3- به ديدن و لمس نزديك تكنولوژي هم بسيار علاقه دارم و هزينه زياد ميكنم.
    4- از نظر تئوريك و كاتالوگي به NTR83 علاقه دارم و اعتقاد دارم اگر DVBt بي مشكل (در حد DVbt هاي تاييد شده صداوسيما) و امكانات وابسته به آن حل شود و با زيان فارسي هم خوب باشد - بهترين است چون با يك هارد ترابايتي ديگر به هيچ چيزي نياز نداريم در كنار LCD يا Led حالا اگر يه DVBs بهش اضافه كنند كه ديگه هيچ.
    5- دوستان مارت هم يا در شناخت من اشتباه مي كنند يا خيلي كارشان درست است چون تنها ارتباطم با ايشان سه بار تلفني بوده در طي همين دو هفته دوبار براي قيمت گرفتن و يك بار براي سوال كه آيا مشكل حل شده يا نه كه دو بار اول را به من 285 قيمت دادند كه گفتم در اينترنت 269 ntr82 و 279 ntr83 قيمت هست كه از من پرسيد كجا و آدرس دادم در تلفن دوم گفتيد دو دستگاه فقط ntr83 داريد و در تماس آخر گفتيد فقط يكي داريم باقي مكالمه را هم عينا در نوشته قبل تر آوردم(1.67).

-------------------------------
    عمومي

در نوشته هاي قبلي از مارت محترم دعوت كردم كه بيايند تبليغ و دفاع كنند (عزيز تبليغ يا آگهي وسيله اي است براي نمايش و اطلاع رساني براي كالا و يا محصوال و خدمات كه به خودي خود لازمه هر محفلي است و اين هيچ ايرادي ندارد كه شما از كالاي خود تبليغ كنيد حتي اگر بديهاي آنرا نگوييد) و اين بهتر است اگر در ازاي Feedback ها پاسخگو باشيد. پس انقدر نگوييد من يا ما قصد تبليغ يا آگهي محصول را نداريم چون اين وظيفه هر تاجر ، فروشنده و مرتبط با سيستم بازار است كه مبلغ كالاي شركت مطبوع خود باشد.

حضور آشكار شما مايه دلگرمي دارندگان و علاقه مندان است ولي اگر به تحريك يك عده شما حضور بيشتري داريد (اين وظيفه را حاضرم در حد توان بعهده بگرم)

-----
    خارج از كادر

دوست عزيز مارتي شما يك دستگاه NTR83 يا اگر در سري جديد كه گفتيد بي مشكل آماده داشته باش من قول مي دهم حضوري خدمت برسم و پس از پرداخت و خريد هم باب آشنايي باز شود و هم اميد وارم دوست خوبي پيدا كنم (كه اگر دستگاه مشكلي داشت برم در خونشون).

اميدوارم غلط نگارشي نداشته باشم.
    دوست عزیز متاسفانه عده ای هستند تا می بینند کسی از محصولشان ایراد میگیره و یا انتقادی داره ، زود انگ فروشنده محصول رقیب بودن و یا قصد کوبیدن این محصول را به او میزنند و این خیلی غیرمنصفانه است ، منهم از روز اول گفتم که قصد خرید این محصول و یا دستگاهی مشابه رو دارم اما دیدید که چه شد .
    بهرحال همچنان توصیه ام به شما خوندن پست قبلی ام به شماست . با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •