اگه کنفرانس توی بهشت(آمریکا) باشه باید روز شمسی رو منهای 11 کنیم.(13 = 11- 24)
24 بهمن می شه یکشنبه.
یعنی کنفرانس آخرای شنبه و اوایل یکشنبه می شه؟
با تشکر از خبر
اگه کنفرانس توی بهشت(آمریکا) باشه باید روز شمسی رو منهای 11 کنیم.(13 = 11- 24)
24 بهمن می شه یکشنبه.
یعنی کنفرانس آخرای شنبه و اوایل یکشنبه می شه؟
با تشکر از خبر
هیچ کنفرانسی تایید نشده، هیچ سالنی هم رزرو نشده (سالن هایی که رزرو میشه خبرش منتشر میشه!) ، کنفرانس معرفی آیپد جدید هم یک کنفرانس کوچک نیست که دو روز مونده بهش اعلامش کنن ... حداقل از 10 روز تا دو هفته قبل اعلام میشه تا همه خبرگذاری های همه دنیا بتونن خودشون رو برسونن.
3-4 روز دیگه خبری از معرفی آیپد جدید نیست. به دلتون صابون نزنید!
چون تا الان اعلام نشده نزدیک ترین زمان ممکن اواخر فوریه یا اوایل مارچ خواهد بود.
این مشخصاتی که از آیپد 2 منتشر شده درسته؟
یا حتی این عکس ها و ...؟
فکر نکنم ... این کارا از اپل بعیده ! حتما این تولید کننده چینیش خواسته تو نمایشگاه همه رو جذب کنه الکی یه آی پد برا خودش درست کرده ...
حالا 20 روز این ور تر یا اون ور تر چه فرقی به حال ما میکنه ؟ تهش باید آی پد 500 دلاری رو با هزار منت این ور بخریم 800 تومن
13 ام شده و هیچ خبری نیست.
حق با آقای stream بود.
حرفشونم منطقی بود.
یه تعداد از فروشنده ها در انگلیس شروع کردن به پایین آوردن قیمت آیپد، مثلا Orange و T-Mobile قیمت آیپد 3G رو از 199£ به 99£ کاهش دادن.. مثل اینکه در سایر کشورهای اروپایی هم این کار شروع شده.
فعلا مک بوک ها کم شدن، آیپد ها ارزون شدن و iWork دیگه اصلا نیست، منتظر خبرهای داغ باشید![]()
فکر نکنم ایپد 2 چندان فرقی بکنه اخه هیچی نشده شایعات در مورد ایپد 3 شروع شده و هی ازشحرف می زنند و مثل اینکه بزرگترین تغییرات رو اپل برای ایپد 3 نگه داشته تا رو کنه و مثل اینکه همین توی سال 2011 هم قراره بیاد![]()
خیلی از خبرگزاری ها هم تایید کردن این قضیه رو (WSJ یا NYT که هیچ وقت شایعه بیخود منتشر نمی کنن) ، باید صبر کنیم و ببینیم.
اکثر شایعه ها فعلا از بهتر نشدن رزولوشن صفحه آیپد (ولی بهتر شدن کیفیت صفحه) ، عدم اضافه کردن SD/USB ، سخت افزار قوی تر (پردازنده Cortex A9 و GPU قوی تر و رم بیشتر) ، اسپیکر قوی تر و دوربین خبر میدن .. من شدیدا منتظر Retina Display بودم که مثل اینکه خبری ازش نیست
ایشالله آیپد 3 (هر موقع که اومد) ، من شخصا آیپد بدون Retina Display نمی خرم!![]()
آیپد با Retina Display خیلی بعیده. چون هزینه ساخت بسیار بالایی داره و از طرفی اپل کلا موافق بالاتر رفتن قیمت محصولاتش نیست. رزولوشن آیفون 4 ک 960*640 هستش با صفحه 3.5 اینچی حالا همین رو برای صفحه 9.7 اینچی در نظر بگیرین!!! به نظرم امکان نداره که آیپد با صفحه Retina بیاد....
چیزی که من منتظرشم یه پورت جدیده مثل USB یا SD که امیدوارم اضافه بشه. هرچند گفته میشه که احتمالش خیلی کمه!
Last edited by payamf1; 23-02-2011 at 12:05.
اونقدر که شما فکر کنید هزینه اش بالاتر نمیشه .. با تیراژی که اپل می خواد (شاید 20 میلیون در سال!) تولید کننده ها می تونن با قیمت مناسب در اختیارش قرار بدن... به علاوه لازم نیست حتما همون Pixel Density آیفون 4 رو داشته باشه، رزولوشن قبلی آیپد دو برابر بشه کافیه. وقتی استیو جابز n بار میگه Retina Display استاندارد صفحه های نمایش تا پنج سال دیگه است، مطمئن باشید برای آیپد هم میاد، حالا این نسل یا نسل بعد.
به علاوه همیشه هزینه تولید نسل دوم یک محصول بسیار پایین تر از نسل اول خواهد بود، و این قضیه می تونه کمک به بالا رفتن کیفیت بعضی قطعات (مثل صفحه نمایش) کنه. قیمت آیپد بعدی تحت هیچ شرایطی بالاتر نمیره
SD/USB هم خیلی مفید نیست (استفاده اش اونقدر نیست که بخواد کل مدارهاش رو داخل آیپد قرار بده، همون تبدیل کفایت می کنه!) ، به نظر من HDMI مهمترین پورتیه که می تونه اضافه بشه.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)