سلام.
من سی دی (فایل های صوتی) کتاب Basic English Grammar رو میخواستم ....
جلد قرمز نوشته ی : betty azar
stacy hagen
سلام.
من سی دی (فایل های صوتی) کتاب Basic English Grammar رو میخواستم ....
جلد قرمز نوشته ی : betty azar
stacy hagen
Last edited by Paradise_human; 10-08-2009 at 15:33.
American Accent Training (5 CDs): Audiobook
کد:
Text book (1.82MB):CD1 (66.5MB):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCD2 (67.5MB):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCD3 (65.8MB):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCD4 (64MB):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCD5 (67.4MB):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . من نیاز به یه مجموعه فیلم آموزش زبان انگلیسی دارم که زیر نویس انگلیسی هم حتما داشته باشه
اگه لطف کنید لینک دانلود بدید و یا معرفی کنید ممنون میشم
همچنین دنبال مستند با زیر نویس انگلیسی هم هستم ( مستند علمی تو مایه های کامپیوتر و برق الکترونیک ، مخابرات و این چیزا ) همچنین مستند های حیات وحش
پیشاپیش ممنونم از دوستان![]()
I think you can find many good choices "rooberooy-e Daneshgah Tehran" ... (and probably faster)
یه سلام تابستونی خدمت دوستان عزیز
نماز و روزه های همتون قبول درگاه حق
باز هم تلاش کردم تا یه بسته آموزشی خوب تهیه کنم. بسته ای که بتونه نیاز دوستان را برای تقویت لیسنینگ برطرف کنه.
این فایل های آموزشی ، مجموعه ای متشکل از 119 فایل فلش می باشد که در پنج دسته ی آموزشی طبقه بندی شده است.
هر یک از این فایل ها ، یک تصویر به نمایش می گدارد که مربوط به صحنه ی دیالوگ و شخصیت های مکالمه است.
امکان پخش مکالمه در این فایل ها ، تعبیه شده است. امّا با یک امتیاز عالی برای کسانی که به فکر تقویّت لیسنینگ هستند :
جمله ها از هم تفکیک شده اند و بین هر جمله مکث کوتاهی وجود دارد که به کاربر اجازه ی قطع موقّت مکالمه و تکرار جمله ی آخر را می دهد.
امکان دیگری هم که برای کاربران تعبیه شده است دسترسی به متن این مکالمه ها میباشد. امّا بهتر است قبل از اینکه به سراغ متن بروید تمام تلاش خود را بکنید تا متن را بر طبق آنچه میشنوید بر روی کاغذ بیاورید.
این فایل های آموزشی به 5 دوره ی آموزشی تفکیک شده اند.
لازم به ذکر است که هم اکنون دسترسی به این محتوای آموزشی حتّی از طریق سایت سازنده آن هم امکان پذیر نیست. ( دایرکتوری این فایل ها رو بر اساس فایل نمونه ای که در سایت سازنده بوده است حدس زده ام!!! )
پس با اینهمه تلاشی که من برای این چند پست کردم اگر نظر ندید خیلی بی انصافید !!!
آدرس دسترسی به این بسته های آموزشی :
http://forum.learn-english.ir/index.php?board=27.0
شما هم اگر بسته های آموزشی برای تقویت لیسنینگ می شناسید در جواب به این پست ، آنها را معرّفی کنید.
موفّق باشید.
SORRY for my bad English
I always download movies from this site ,if you have high speed internet connection i suggest you this site :
it's a huge collection of newest movies that uploaded to mediafire.com,the benefit of downloading from mediafire.com is high speed downloading plus resume capability for download managers.you also can download subtitles fromکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدorکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدbut just as my dear friend seymour mentioned above you better go buy some to save your timeکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hi everybody<br>i need the audio files of the book "street talk-3" ..actually i have one but the quality is just dreadful... so please if u have the ones with good quality of voice.. i'd be so thankful<br>i did search for it in this topic but there wasn't anything about it<br>thanks again<br><br>
I want to improve my listening and speaking skill
Do you know how I can find some free american English short stories to download?
نمی دونم از این سایت میشه یا نه
یا اگه از سایت دیگه هست سایتش و معر فی کنید
بعدش این کد هایی که دوستان نوشتن رو هم منظورشونو نمی دونم
یه خوردهای کامل تر راهنمایی کنید
ممنو نم ازتون
همونطور که عرض کردم، شما در زمینه "دانلود فایل" مشکل دارید .. مشکل تون رو باید در بخش های دیگه انجمن مطرح کنید ... نه در بخش زبان ..
این سایت رو بگرد: freeclassicaudiobooks.com..
مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه رو ببین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)