بازم جای شکرش باقیه بازی رو بردیم و یکم کار برای صعود راحت تر و امیدوار کننده تر شد
بازم جای شکرش باقیه بازی رو بردیم و یکم کار برای صعود راحت تر و امیدوار کننده تر شد
انقدر بدم میاد از این مسخره بازیها...جو تیم رو بهم میریزن...من بودم می گفتم برگرده بره...خلعتبری رو میذاشتم جاش.
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 33 (30 کاربران و 3 مهمان)
خیابانی مشکلش اغراق هاش هست که خیلی وحشت ناک هستن والبته جو گیر شدن.... با مریض شدن فوتبال ایران گویا گزارش خیابانی هم مریض شده !! و خیلی بد گزارش میکنه
دست امپراتور و شاهزادگان پارسی درد نکنه
بازی بسیار عالی بود......
خداروشکر که این <BEEP> عراقی رو بردیم...
Last edited by satttanism; 11-01-2011 at 23:21. دليل: الفاظ نا شایست
سعودی ها مربی اخراج کردن؟ با یه باخت؟ دیگه رکورد دارن میزنن. قبلاً تا باخت دوم صبر میکردن؟؟؟![]()
دوست عزیز همین اغراقهاشه که تو چنین بازیهای سرنوشت سازی حال میده،بیچاره کم مونده بود سکته بکنه...
خداییش برای چنین بازیهای بهترین گزارشگر هستش ولی مثلآ برای الکلاسیکو عادل بیشتر حال میده....
راستی مازیار به تیم دعوت شده؟؟؟؟؟![]()
يك تو دهني محكم به مربي بي ادب عراق
تبريك به همه ايرانيا خصوصا بچه هاي فروم
و يك تبريك ويژه به خوزستانيهاي عزيز
كه اين بازي رو با قلبشون دنبال ميكنن
اينبار يه آلماني سرمربي عراق بود (اين خيلي خيلي معنا دار بود)
خوزستانيا ميفهمن چي ميگم
چنتا نكته
1- عراق اون تيمي كه ميگفتن نبود به جز يكي دو حركت چيز خاصي نشون ندادن
2- يونس محمود بايد اخراج ميشد به نظر ميرسيد از اينكه توپ بهش نميرسيد عصبي شده بود توي يك صحنه دو سه تا حركت انجام داد كه مستحق كارت زرد و قرمز بود
3- سيدكا اشتباه احمقانه اي كرد و دو دستي سه امتياز رو به ايران هديه كرد
عماد رضا رو بيرون برد و سمير سعيد رو آورد كه حسابي جلوي خلعتبري كم آورد و يه خطا هم كرد كه رفت توي گل
4- قطبي خوب بازي رو اداره كرد هرچند به شخصه با بازي كردن غلامي مخالف بودم ولي در كل نمره قبولي گرفت خصوصا با بيرون كشيدن شجاعي و آوردن خلعتبري
ولي به نظر من توي بازي بعدي به جاي نصرتي بايد حيدري بازي كنه و به جاي غلامي يا انصاريفرد يا شجاعي بازي كنه نظر شخصيه
5- دربي آسيا رو برديم به دور از هر احساساتي اين برد به اندازه بردن جام براي من مهم بود
6- بچه ها خوب بودن خصوصا 15 دقيقه هاي آخر دو نيمه فكر نميكردم جلوي يكي از بهترين تيمهاي آسيا از نظر بدني ، كم نياريم
اما هنوز تا تيم شدن فاصله داريم
7- روز اول بين 5 قدرت اول آسيا بهترين برد رو آورديم عربستان و ژاپن كه هيچ برد كره و استراليا هم مقابل تيمهاي درجه يك نبود
8- فكر ميكرديم تيممون رو دوست نداريم
فكر ميكرديم ميتونيم موقع بازي بزنيم يه كانال ديگه
فكر ميكرديم اين بار كمتر جام ملتها رو دنبال كنيم
فكر ميكديم اين تيم رو تيم سعيلو و كفاشيانه نه تيم مردم ايران
اما نشد
ايرماتوف سوت شروع بازي رو كه زد
دوباره همون مردمي شديم كه
دعا ميكنن
نذر ميكنن
حرص ميخورن
فحش ميدن
بالا و پايين ميپرن
آره اين تيم تيم ماست و اين بازيكنا فرزنداي همين كشورن
بخوايم نخوايم برد و باختش مال ماست و تو تاريخ ما ثبت ميشه
بازم تبريك ميگم![]()
بی باک جان گفتم که در ناامیدی بسی امید است تو باقالی پلو کمی شیوید است
محصص: با اين پيروزي به آينده اميدوار شديم
مرتضي محصص گفت: خوب بازي کرديم و خوشحالم که توانستيم با پيروزي مقابل عراق از ميدان خارج شويم.
وي ادامه داد: بازيکنان روند تاکتيکي خوبي را در اين ديدار سپري کردند و در مجموع بازي خوبي مقابل عراق به نمايش گذاشتيم. با اين بازي و پيروزي به صعود به دور چهارم رقابتها اميدوار شديم.
مرادي:ايرماتف فراتر از آسيا قضاوت کرد/ گل ايران آفسايد نبود
مسعود مرادی ضمن بیان این مطلب افزود: ایرماتف در قضاوت دیدار ایران و عراق چند فاکتور مثبت و اصلی شامل آمادگی جسمانی بالا، اعتماد به نفس بالا ناشی از در اختیار داشتن عنوان بهترین داور آسیا و حضور در جام جهانی و تجربه بالای داوری سود می برد به طوری که در طول 90 دقیقه هیچ گونه اشتباهی که در نتیجه مسابقات تاثیرگذار باشد انجام نداد.
مرادی در خصوص صحنه گل اول تیم فوتبال ایران اظهار داشت: در این صحنه رای کمک داور ازبکستانی مبنی بر ادامه بازی ناشی از دقت عمل بالای این داور بود و داور اول به درستی این صحنه را قضاوت کرد و گل ایران به هیچ وجه آفساید نبود.
وی با بیان اینکه این تیم داوری با توجه به قضاوت در جام جهانی از هماهنگی بسیار بالایی برخوردار بود، گفت: ایرماتف در این دیدار از تجربه بالای خود به خوبی در کنترل بازی استفاده کرد و مسابقه را با وجود برخوردهای زیاد و درگیریهای خشن با حداقل اخطار و تنها یک کارت زرد به پایان رساند.
داور بین المللی کشورمان در پایان گفت: ایرماتف با قضاوت این دیدار سنگین و حساس بار دیگر ثابت کرد که داوری فراتر از فوتبال آسیاست و می توانیم شاهد قضاوت این داوری در مراحل بالاتر جام ملتهای آسیا بود.
بیا دو کلمه هم از مادر عروس
كفاشيان: با اين بازي، هر تيمي را شكست ميدهيم
علي کفاشيان پس از برتري 2 بر يک تيم ملي فوتبال ايران مقابل عراق اظهار داشت: بازي خوبي بود و بازيکنان با روحيه خوبي که داشتند توانستند پيروزي را براي کشورمان به ارمغان بياورند. آنها نشان دادند که مصمم هستند و به گونهاي بازي کردند که انتظار آن را داشتيم.
کفاشيان در پاسخ به اين سؤال که پس از دريافت گل ايران دچار نگراني نشديد، گفت: خير به هيچوجه چرا که مليپوشان به اندازهاي خوب بازي کردند که مطمئن بودم ميتوانيم بازي را با پيروزي پشت سر بگذاريم.
وي تأکيد کرد: با بازي قبلي از امارات و کره شمالي ديدم، احتمال صعود تيمهاي ايران و عراق از اين گروه بيشتر از ساير تيمها خواهد بود.
کفاشيان گفت: در مرحله بعد فرق نميکند با کره جنوبي برخورد کنيم يا استراليا و مطمئن باشيد با اين بازي هر تيمي را شکست ميدهيم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)