تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 674 اولاول ... 283435363738394041424888138538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

البته کونامی از اين حرف ها زياد ميزنه حالا بهشون بگين جونه هرکی دوست دارن رو همين 2011 تمرکز کنن 2012 پيشکش فکر کنم همين کار های کونامی باعث ميشه که عقب بمونن

2. 3 کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

چند تا خبر از تویتر جان مورفی لیدر بخش اروپایی بازی نقل قول شده گفتم بد نیست توی تاپیک بذارم :
    1- فیزیک توپ امسال تغییر میکنه . توپ پارسال شبیه گلوله توپ بود ( سنگینی توپ )
    2-یک ساعت پیش مورفی گفت کسانیکه دوست ندارن پاور بار توی بازی باشه میتونن این گزینه رو غبر فعال کنن این امکان رو تیم سازنده تایید کرد .( همونطوریکه میدونین امسال کونامی سیستم آزادی عمل در پاس و شوت رو به بازی اضافه میکنه شاید بعضی از بچه ها خوب متوجه این سیستم نشده باشن . توی این سیستم ما دو یا سه حالت برای اجرای شوت و پاسها داریم یک حالت معمولیه که الان وجود داره در این حالت دقت و قدرت پاسو خود کامپیوتر تنظیم میکنه و خطاهای مربوط به زاویه پاس رو پوشش میده مثلا اگه زاویه پاس شما نسبت به بازیکن هدف کمتر از 45 درجه باشه اون پاس در این شعاع به بازیکن هدف میرسه علاوه بر این قدرت پاس رو هم خود cpu تنظیم میکنه اما در حالت دستی یا نیمه دستی که امسال به بازی اضافه میشه دقت و قدرت پا یا شوت رو خود گیمر باید تعیین کنه و اگه پاس شما دقیق نباشه به مقصد نمیرسه ( چه از نظر زاویه و چه از نظر قدرت پاسها یا شوت ) دقیقا مثل فیفا . توی فیفا پاسهای معمولی ,چیپها , پاسهای تودر و سانترها و همینطور شوتها رو میشه در سه حالت اتوماتیک و نیمه و دستی قرار داد احتمالا توی نمایشگاه E3 جزئیات دقیقتری از حالات مختلف این سیستم ارائه میشه .
    3- در این نسخه تغییراتی در جهت بهبود فیزیک سیستم پاسکاری ایجاد شده .

JonMurphy_PES Good news. Team have confirmed you'll be able to switch power bar off in options if you so wish

John has also said on twitter few minutes ago that bass physics is improwed:
    @JonMurphy_PES Are the ball physics changed this year, last years it has been like a cannon ball.

در ضمن کار بر روی نسخه 2012 بازی از الان شروع شده و تیم Blue Sky کارشونو از الان شروع کردن .
    حسین جان سلام
    اول تشکر بابت مطالب
    یه سوال ، یعنی ما میتونیم موقع زدن کرنر و یا زربه آزادی که تو زمین خودمونه ، مثل فیفا از دکمه شوت استفاده کنیم ؟

4. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

میگم اگه konami و ea با هم همکاری کنند و یک فوتبال با همدیگه درست کنند چی میشه
    تو فروم ها که فیفا بازها و پی اس بازها با هم نمیسازن دوتا شرکت معروف با هم بشن مطمئن باش از اینی که الان داریم بازی میکنیم هم بدتر بود فوتبالش

تمام پیشرفتهای که این دوتا فوتبال مجازی دارن بخاطر رقابت با هم هستش وگرنه هنوز داشتیم فوتبال کارنت بازی میکردیم
    Last edited by Konami_Pc; 11-06-2010 at 08:51.

6. 4 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

در ضمن کار بر روی نسخه 2012 بازی از الان شروع شده و تیم Blue Sky کارشونو از الان شروع کردن .
    یعنی اینقدر به نسخه ی 2011 مطمئن شدن که رفتن سراغ نسخه ی 2012 یا فقط شعاره که از فشار های انتقاد کم کنن؟؟؟؟؟؟
    حسین جان میشه منبع رو هم ذکر کنی و توضیح بیشتری بدی؟؟؟؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان سلام
    اول تشکر بابت مطالب
    یه سوال ، یعنی ما میتونیم موقع زدن کرنر و یا زربه آزادی که تو زمین خودمونه ، مثل فیفا از دکمه شوت استفاده کنیم ؟
    راستش مهدی جان در مورد شوت از نقطه کرنر اطلاعی ندارم .
    اما این آزادی عمل در پاس و شوت واقعا بازیو متحول میکنه شاید الان متوجه صحبت من نشید اما بعدا که بازی اومد میفهمید من چی میگم . البته اینو هم بگم گیمر باید خیلی روی کنترل دسته مسلط باشه اما با تسلط و بالا بردن مهارت میشه هر کاری توی زمین انجام داد .
    پارسال نمیشد این سیستم رو توی بازی اعمال کرد چون حرکت 360 درجه هنوز ناقص بود اما امسال توی کنترل 360 درجه خیلی کار کردن من شنیدم مثل فیفا شده به همین خاطر آزادی عمل در حرکات و ضربات رو امسال وارد بازی کردن . من فقط یک چیزیو متوجه نمیشم کاربرانی که با صفحه کلید بازی میکنن چطوری میتونن از این آزادی در حرکات استفاده کنن مثلا چطوری میخوان یک پاس در زاویه ای بین مثلا 45 تا 30 درجه بدن ؟

یعنی اینقدر به نسخه ی 2011 مطمئن شدن که رفتن سراغ نسخه ی 2012 یا فقط شعاره که از فشار های انتقاد کم کنن؟؟؟؟؟؟
    حسین جان میشه منبع رو هم ذکر کنی و توضیح بیشتری بدی؟؟؟؟
    این خبرایی که دیروز توی تاپیک گذاشتم همش اخبار لحظه ای از تویتر سازندگان بازی یا مسولین مرتبط با کونامی بود مثل همین جان مورفی لیدر بخش اروپایی بازی . نقل قولهاش به انگلیسی توی پست قبلم هست منبعش رو هم پیدا کردم بهتون میگم .

9. 7 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

حسین جان از وقتی فیفا تاپیکشو زدی
    کمتر به این تاپیک صفا میدی ها
    دمت گرم دادا
    چه حالی به ما ها هم بده

11. 2 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان از وقتی فیفا تاپیکشو زدی
    کمتر به این تاپیک صفا میدی ها
    دمت گرم دادا
    چه حالی به ما ها هم بده

سلام خوبی مجتبی جان چند ماهی میشه خیلی کم به تاپیک pes سر میزنی !
    راستش چند روز پیش اخبار فیفا منتشر شد به همین خاطر پیگیر اخبار اون بازی بودم از طرفی این روزا اخبار زیادی از pes منتشر نمیشه بهمین خاطر اینجوری شد که این روزا کمتر به تاپیک سر میزنم و بیشتر تاپیک فیفا میرم اما به هر حال من هر دو تا بازیو دوست دارم و مطمئنا روزهای آینده دوباره به این تاپیک بر میگردم . اصلا مهمتر از همه چیز مگه میشه یک احوالی از دوستان خوب pes بازم توی این تاپیک نگیرم . محاله

13. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

ایول!!!!!!!!!!!!! پسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سس!!!!!!!!!

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ایول!!!!!!!!!!!!! پسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سس!!!!!!!!!
    عزیز من الان این پست شما اسپم هست.لطفا اسپم ندید.
    با تشکر

16. این کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

من فقط یک چیزیو متوجه نمیشم کاربرانی که با صفحه کلید بازی میکنن چطوری میتونن از این آزادی در حرکات استفاده کنن مثلا چطوری میخوان یک پاس در زاویه ای بین مثلا 45 تا 30 درجه بدن ؟
    حسین جون اینجور که من متوجه شدم، اینی که شما میگی تو ساکر 10 با آنالوگ سمت راست میشد مثلا اگر فشار بیشتری به آنالوگ در جهتای مختلف میا وردی توپو سریعتر میفرستاد و همچنین برای اروم پاس دادن میشد ارومتر آنالوگ سمت راستو فشار بدی که برای پاس دادن پشت محوطه به صورت عرضی و بعدش شوت زدن خیلی خوبه

18. این کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •