البته کونامی از اين حرف ها زياد ميزنه حالا بهشون بگين جونه هرکی دوست دارن رو همين 2011 تمرکز کنن 2012 پيشکش فکر کنم همين کار های کونامی باعث ميشه که عقب بمونن
البته کونامی از اين حرف ها زياد ميزنه حالا بهشون بگين جونه هرکی دوست دارن رو همين 2011 تمرکز کنن 2012 پيشکش فکر کنم همين کار های کونامی باعث ميشه که عقب بمونن
حسین جان سلام
اول تشکر بابت مطالب
یه سوال ، یعنی ما میتونیم موقع زدن کرنر و یا زربه آزادی که تو زمین خودمونه ، مثل فیفا از دکمه شوت استفاده کنیم ؟
تو فروم ها که فیفا بازها و پی اس بازها با هم نمیسازن دوتا شرکت معروف با هم بشن مطمئن باش از اینی که الان داریم بازی میکنیم هم بدتر بود فوتبالش
تمام پیشرفتهای که این دوتا فوتبال مجازی دارن بخاطر رقابت با هم هستش وگرنه هنوز داشتیم فوتبال کارنت بازی میکردیم![]()
Last edited by Konami_Pc; 11-06-2010 at 08:51.
یعنی اینقدر به نسخه ی 2011 مطمئن شدن که رفتن سراغ نسخه ی 2012 یا فقط شعاره که از فشار های انتقاد کم کنن؟؟؟؟؟؟در ضمن کار بر روی نسخه 2012 بازی از الان شروع شده و تیم Blue Sky کارشونو از الان شروع کردن .
حسین جان میشه منبع رو هم ذکر کنی و توضیح بیشتری بدی؟؟؟؟
راستش مهدی جان در مورد شوت از نقطه کرنر اطلاعی ندارم .
اما این آزادی عمل در پاس و شوت واقعا بازیو متحول میکنه شاید الان متوجه صحبت من نشید اما بعدا که بازی اومد میفهمید من چی میگم . البته اینو هم بگم گیمر باید خیلی روی کنترل دسته مسلط باشه اما با تسلط و بالا بردن مهارت میشه هر کاری توی زمین انجام داد .
پارسال نمیشد این سیستم رو توی بازی اعمال کرد چون حرکت 360 درجه هنوز ناقص بود اما امسال توی کنترل 360 درجه خیلی کار کردن من شنیدم مثل فیفا شده به همین خاطر آزادی عمل در حرکات و ضربات رو امسال وارد بازی کردن . من فقط یک چیزیو متوجه نمیشم کاربرانی که با صفحه کلید بازی میکنن چطوری میتونن از این آزادی در حرکات استفاده کنن مثلا چطوری میخوان یک پاس در زاویه ای بین مثلا 45 تا 30 درجه بدن ؟
این خبرایی که دیروز توی تاپیک گذاشتم همش اخبار لحظه ای از تویتر سازندگان بازی یا مسولین مرتبط با کونامی بود مثل همین جان مورفی لیدر بخش اروپایی بازی . نقل قولهاش به انگلیسی توی پست قبلم هست منبعش رو هم پیدا کردم بهتون میگم .
حسین جان از وقتی فیفا تاپیکشو زدی
کمتر به این تاپیک صفا میدی ها
دمت گرم دادا
چه حالی به ما ها هم بده
سلام خوبی مجتبی جان چند ماهی میشه خیلی کم به تاپیک pes سر میزنی !
راستش چند روز پیش اخبار فیفا منتشر شد به همین خاطر پیگیر اخبار اون بازی بودم از طرفی این روزا اخبار زیادی از pes منتشر نمیشه بهمین خاطر اینجوری شد که این روزا کمتر به تاپیک سر میزنم و بیشتر تاپیک فیفا میرم اما به هر حال من هر دو تا بازیو دوست دارم و مطمئنا روزهای آینده دوباره به این تاپیک بر میگردم . اصلا مهمتر از همه چیز مگه میشه یک احوالی از دوستان خوب pes بازم توی این تاپیک نگیرم . محاله![]()
ایول!!!!!!!!!!!!! پسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سس!!!!!!!!!
عزیز من الان این پست شما اسپم هست.لطفا اسپم ندید.
با تشکر![]()
حسین جون اینجور که من متوجه شدم، اینی که شما میگی تو ساکر 10 با آنالوگ سمت راست میشد مثلا اگر فشار بیشتری به آنالوگ در جهتای مختلف میا وردی توپو سریعتر میفرستاد و همچنین برای اروم پاس دادن میشد ارومتر آنالوگ سمت راستو فشار بدی که برای پاس دادن پشت محوطه به صورت عرضی و بعدش شوت زدن خیلی خوبه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)