سلام به کلیه دست اندر کاران..
من بین این گوشی و HTC Desire موندم!! اما هرچی صبر کردم Desire نیومد تو ایران
.gif)
از اونجایی که بنچ مارکهای هر دو به هم نزدیکه، تصمیم گرفتم X10 رو بگیرم.
کمبودهای X10 نسبت به Desire : مولتی تاچ و AMOLED و پایین بودم رم و رام. کیفیت فیلم DESIRE هم به نظر من بهتر بود اما توی عکس مثل برادرهای دیگش حرفی برای گفتن نداشت.
واسه اینکه عدالت برقرار بشه برتریهای X10 بر Desire: قطعا زیبایی، صفحه نمایش بزرگتر (همینجا از همه عزیزان درخواست میکنم که نگن ال سی دی چون اسکرین X10 ال سی دی نیست!!) انتر فیس بسیار زیبا تر و کیفیت عکس بسیار بهتر. همچنین 1گیگ حافظه.
اونطور که از ویکی پدیا دستگیرم شد AMOLED و TFT تفاوت زیادی در کیفیت تصویر ندارن. توی TFTها هم از OLED استفاده میشه،(یعنی میشه که استفاده بشه) فرقشون فقط توی سیستم آدرس دهی پیکسل ها هستش که در AMOLED فقط زمان پاسخ دهی رو کوتاه میکنه. همچنین AMOLED به Backlight احتیاج نداره چون خود OLEDها نور دارن دیگه...و فقط از نسبت کنتراست بالاتری از TFT هایی که OLED ندارن برخوردارن. اگه توی TFT از همین پیکسلهای مرسوم معمولی استفاده بشه اون وقت به backlight نیاز هست که برای تامینش از LED استفاده میشه.
حالا اسکرین X10 هم از کنتراست راضی کننده ای برخورداره پس این گزینه تا حدودی حلله...توی مقایسه با AMOLEDها هم دیدیم. (باز هم میگم عمرا به پای اسکرین Desire برسه. در مورد اسکرین دیزایر اینجا:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
)
میتونید بخونید.
میمونه مالتی تاچ
.gif)
رم و رام.
لطفا در مورد آپدیت این گوشی یه کم توضیح بدید. به هر حال وقتی یه های اند مخریم نمیشه بگیم فلان چیز رو نداره، مهم نیست.. اون یکی چیز هم نداره؟؟ اصلا مهم نیست....تنت سلامت باشه خودت چطوری
.gif)
اینکه این گوشی قراره فقط به Android 2.1 آپ بشه؟ یا بعدها 2.2 یه 3 هم میشه روش ریخت؟
با توجه به CPU و RAM این گوشی تا چه حد قابل ارتقا هستش؟ چون اینطور که شنیدم گوشی های اندروید قراره طوری باشن که بتونن تا حد قابل قبولی ارتقا پیدا کنن.. در واقع خود آندو هم طراحیش به این صورته که رو سخت افزارای قدیمی تر هم جواب بده.
همچنین نگرانی بیشترم از اینه که خبر آپ به 2.1 از جنس آپ HD2 به وینمو7 باشه!!!
از مدیریت محترم هم تقاضا میکنم برای پاک کردن این پست یکی دو روز دست نگهدارن، ملت جواب ما رو بدن، بعد
.gif)