ولی من اصلا گیر نکردم و حتی مجبور نشدم یه بارم restart mission کنم
اصلا باگ تابلویی هم ندیدم فقط یه بار تو شب ماه از پشت ساختمون معلوم بود
ولی من اصلا گیر نکردم و حتی مجبور نشدم یه بارم restart mission کنم
اصلا باگ تابلویی هم ندیدم فقط یه بار تو شب ماه از پشت ساختمون معلوم بود
دوستان لطفا باگ هارو بیخیال بشید وقتی خودتون ردش کردید اگر مشکلی دارید یا جواب سوالی میدونین پست بدین یا توضیحی از بازی دیگه لازم نیست اینجا بگید به فلان باگ برخوردید که هم دوستان از خرید بازی ناامید بشن و هم بزارید پستای کسانی که در اجرای بازی مشکل داشتن بالا باشه تا بقیه دوستان ببینن و شاید یکی جواب سوال مارو میدونست و یک کمکی به ماهم کرد تا بازی ما هم بتونیم اجرا کنیم یا مشکلات کسانی که گیر کردن رفع بشه و ....
بهرحال من دوباره پستمو میارم بالا
سلام دوستان...
من این مدال جدید گرفتم نصب کردم کرک هم کردم حالا وقتی میخوام بازی اجرا کنم این ارور میده:
اگر کسی میدونه کمکم کنه تا من بازی اجرا کنم
درضمن کرک جدید هم از گیم فیکس دانلود کردم ولی بازم همینطوری بود..![]()
به نظر من اسم این بازی و میذاشتن sooti of honor بهتر بود!
خیلی بازی قشنگتری میتونست باشه
اي بابا خوب يه نفرم به ما كمك كنه دوروزه همش دارم ميام ميگم ولي كسي كمك نميكنه. خودتون بازي رو بازي كردين ديگه بي خيال ماها شدين. خوب بگين تا منم بتونم بازي كنم.![]()
دوستان من به دلیل اینکه در جنوبی ترین نقطه ایرانم ایا این بازی اومده ؟گرافیکش چطوره ؟ایا به call of 6 میرسه؟
شما کجایی؟(جنوب ایران ماشالا یه وجب ،دو وجب نیست)
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------
دوستان تو اون مرحله که یه طالبانی پشت تیربار نشسته و تیر میزنه گیر کردم
هر چی تیر میزنم نمیمیره ،یارام هم هیچ کاری نمیکنن
این مرحله رو 2 بار از اول شروع کردم ولی تاثیری نداشت !
دقیقا مشکلی که برای من پیش اومده و با Restart کردن مرحله هم درست نمیشه ! این بازی پر باگ هست تا الان یه 10 تا باگ پیدا کردم خودم !حالا اون مرحله که باید خمپاره انداز ها رو بترکونیم میگه hellfire شلیک کن و وقتی کلیک راست می کنم میگه نداری hellfire ! عجب مسخره بازی شده
سلام
اونجا برا منم همین مشکل رو داشت همونجا که یارامون میگم پوشش بده. یه کاری کن کلا از بازی بیا بیرون و دوباره برو از همون مرحله که اومد شما به سمت تیر بار شلیک کن بعد از شلیک کردن اون تیربارچیه متوقف میشه در این لحظه دوستان میرن جلو باید این کار رو چند بار تکرار کنید تا اینکه دوستات بو اون تیر بار برسن و یه منور قرمز بندازن تا یه موشک بیاد و بفرستتش هوا.
سلام
علی جان شما باید شماره 4 رو برای هر سه خمپاره انداز نگه داری یه 3 ثانیه نگه داری حله و موشک قفل میشه و شلیک میکنه.
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
سلام
شما هم میتونی را حل مشکلت تو پاسخ پست ali_ranger پیدا کنی. در واقع این باگ نیست واینجا نباید کلیک موس رو زد باید شماره 4 رو فشار داد.
داخل بازي يه خط از اين طرف مانيتور اومده رفته اون طرف. چيكار كنم خطه از بين بره.؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)