تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 1298 اولاول ... 2834353637383940414248881385381038 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نه اینطوری که نمیشه، سرعت زیاد اما محدود خوبه! یعنی مخابرات میخواد جلوی شاتل و پارس آنلاین کم بیاره؟
    مشترکین شاتل و پارس آنلاین و بقیه شرکتا حق اینو دارن که از این شرکت به اون شرکت کوچ کنند، اما مشترکین مخابرات همچین حقی ندارن و اجبارن باید هر کاری که مخابرات می کنه رو تحمل کنن، پس مخابرات هیچ غمی واسه از دست دادن مشترکینش نداره و هر کار که بخواد می کنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان توجه کنید:
    الان زنگیدم به پشتیبانی گفتش دارن یسری تغیرات میدن تا سرعت های بالاتر رو بیارن و این 128 بشه 128 واقعی و 1 مگ و 2 مگ بیارن تو کار که بدیهیه باید برای سرعت بالاتر پول بیشتر بدیم دلیل این همه نوسانات همینه سرعت منم تا 70 میره بعدش وایمیسته رو 26.

خدا حافظ اینترنت پرسرعت===>سلام اینترنت کم سرعت
    نه بابا این که نهایت نامردیه پس اگه بخوان 128 واقعی بیارن باید شبانه رایگان را هم اضافه کنند .... ولی عیبی نداره اگه 1 مگ با قیمت مناسب ارائه بدهند و شبانه رایگان هم داشته باشه دیگه خیلی عالی میشه...منم دیروز سرعت دانلودم نوسان داشته اما بعد خوب شد و با 130 دانلود می کردم منطقه مخابراتیم هم ولیعصر هست...سعی کنید حتما با IDM دانلود کنید .

راستی امروز نوشته اعتبار حساب من تموم شده در حالی که اعتبار ذخیمو زده 2560 تومان ..زنگ زدم می گه مشکل از تهرانه و ما نمی تونیم اینو انتقالش بدیم این باید بمونه تا وضعیت درست بشه...همه ی اینا به خاطر اینه که من زودتر از موعد با اینترنت شارژ ماهیانه کردم ، واقعا چه غلطی کردم اعصابم این ماه خورد شد

داره خودمونی میشه behi2.12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Esfahan

6

به شكمتون صابون نزنيد اينا تو همين 128 هم موندند با اين سرويس دهيشون.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

واقعاً این فیبر نوری . اجبار از مخابرات سرویس گرفتن هم مشکل بزرگیه ها!

---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------

کره جنئبی سرعتش 34Mb هستش؟ ممکنه سرعت خونه ما هم زیاد بشه؟

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

واقعاً این فیبر نوری . اجبار از مخابرات سرویس گرفتن هم مشکل بزرگیه ها!

---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------

کره جنئبی سرعتش 34Mb هستش؟ ممکنه سرعت خونه ما هم زیاد بشه؟
    نه بابا این که نهایت نامردیه پس اگه بخوان 128 واقعی بیارن باید شبانه رایگان را هم اضافه کنند .... ولی عیبی نداره اگه 1 مگ با قیمت مناسب ارائه بدهند و شبانه رایگان هم داشته باشه دیگه خیلی عالی میشه...منم دیروز سرعت دانلودم نوسان داشته اما بعد خوب شد و با 130 دانلود می کردم منطقه مخابراتیم هم ولیعصر هست...سعی کنید حتما با IDM دانلود کنید .

راستی امروز نوشته اعتبار حساب من تموم شده در حالی که اعتبار ذخیمو زده 2560 تومان ..زنگ زدم می گه مشکل از تهرانه و ما نمی تونیم اینو انتقالش بدیم این باید بمونه تا وضعیت درست بشه...همه ی اینا به خاطر اینه که من زودتر از موعد با اینترنت شارژ ماهیانه کردم ، واقعا چه غلطی کردم اعصابم این ماه خورد شد
    بله کلا سرویس نسبت به چند روز قبل پایدارتر شده و ما خوشحالیم که همچنان سرعت 1 مگ را داریم.
    بله واسه همینه که به اطلاعیه رو با اون فونت گذاشتن توی سایتشون.اینا همش ضعف برنامه ساز هست.
    Last edited by roteal2007; 11-10-2010 at 19:39.

6. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

فکر کنم سرعت ها محدود شده ... سرعت دان من از 50 بالاتر نمی ره
    کسی توی منطقه ی ولیعصر هم هست که این مشکلو داشته باشه ؟

8. این کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behi2.12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Esfahan

13

منم از وليعصرم اين چند روزه سرعتم از 45 بالاتر نرفته اصلان ديگه ميخوام اگه بشه سرويس نگيرم.كسي از اينترنت ايرانسل ميدونه قيمت و حجم دانلودش چطوريه بهتر از مخابرات نيس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه worldsat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم توی ولیعصر هستم سرعت روزا بالاتر از 50 نمیره اما الان که شبه تا 70-80 هم گاهی اوقات میره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

الان زنگ زدم مخابرات گفتم من یه دو سه روزه افت سرعت دارم ... طرف با تعجب گفت افت سرعت ؟!!! ما دیروز پهنانی باندمون تا 2 مگ باز بوده !!!!!!!!!!! گفتم پس چطوری سرعت من به زور تا 50 می رسید ... گفت حالا یه ریست روی اکانتت می زنم
    اصلا هم چیزی نگفت که می خوایم 128 واقعی بکنیم و به جاش اینترنت 1 مگ یا 2 مگ ارائه بدیم. من فکر کنم اینا ما رو گذاشتند سرکار به هر کسی یه جوابی می دهند.

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

الان زنگ زدم مخابرات گفتم من یه دو سه روزه افت سرعت دارم ... طرف با تعجب گفت افت سرعت ؟!!! ما دیروز پهنانی باندمون تا 2 مگ باز بوده !!!!!!!!!!! گفتم پس چطوری سرعت من به زور تا 50 می رسید ... گفت حالا یه ریست روی اکانتت می زنم
    اصلا هم چیزی نگفت که می خوایم 128 واقعی بکنیم و به جاش اینترنت 1 مگ یا 2 مگ ارائه بدیم. من فکر کنم اینا ما رو گذاشتند سرکار به هر کسی یه جوابی می دهند.
    2 مگ رو که روی همه ی یوزر ها میبندن!!!

منم توی ولیعصر هستم سرعت روزا بالاتر از 50 نمیره اما الان که شبه تا 70-80 هم گاهی اوقات میره
    منم از وليعصرم اين چند روزه سرعتم از 45 بالاتر نرفته اصلان ديگه ميخوام اگه بشه سرويس نگيرم.كسي از اينترنت ايرانسل ميدونه قيمت و حجم دانلودش چطوريه بهتر از مخابرات نيس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ما شاهین شهریم از ما یک هفته پیش اینطوری بود اما الان همه چی آرومه...من چقد خوشحالم....!

13. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •