در مور بهران چند نفر از دوستان روی ماکسیما هم تست کردن که همون لرزش و صدای موتور را داشتن
حالا چرا مشکل لرزش در بعضی موتور ها وجود داره من هم نمی دونم ولی چند نفر همین مدل روغن را روی تیبا هم تست کردن و به شدت راضی بودن
در مورد روغن تصفیه شده باید بگم که تمام روغن ها باید تصفیه بشن و اصلا روغن برای این ساخته شده که تصفیه بشه و بارها و بارها استفاده بشه پس نمیشه روی این قضیه مانور داد حالا چه خوب بودن چه بد بودن
مورد بعدی در مورد قیمت هست که من توصیه می کنم شما روغن را از مرکز پخش خریداری کنید و تعویض روغنی فقط تعویض کنه و فقط هم اجرت تعویض را بگیره
من خودن این ور سال 4 لیتری الف را از مرکز فروش اصلی قیمت 53 تومن پیگیری کردم و ایرانول ریسینگ را هم 45 تومن و البته می خوام این سری ایرانول رویال را استفاده کنم
در مورد شاخص ویسکوزیته روغن های معدنی هر چه عدد به هم نزدیک تر باشه نقطه بهینه حرارتی سریع تر عمل می کنه
ولی این شاخص در مورد روغن های عالی یا سنتتیک یا شیمیایی کمی پیچیده هست و دور بودن دو رقم از همدیگه دلیل بر بد بودن روغن نیست چون به واسطه افزودنی های خاص این مشکل چندان مطرح نیست
در اروپا و آمریکا در حال حاضر از شاخص هایی با در جه 0w-20 بیشتر استفاده میشه و بالاترین شاخص هم در حال حاضر مربوط میشه 0w-80 که با سطح کیفی sn بالاترین کیفیت هست