تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 136 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام و درود بر تو مهندس جان!
    ببینم اگه تلفن به خط مربوط به adsl وصل نیست چطور؟اونم باید با اسپلیتر وصل کرد؟
    سلام
    نه دیگه پروفسور اون خطی که ADSL نداره خط سالمه و نیازی به فیلتر نداره شما یه چکی بکن با موبایلت به دو تا خط زنگ بزن و ببین شاید واقعا تلفن به خط DSL وصل باشه ممکنه ! شاید کسی اشتباهی خط رو وصل کرده باشه و اگه اینجوری نباشه شما باید پیگری کنید ببیند مشکل از خرابی خطوط بیرون از خونه هستش.
    چون برای من که خدا رو شکر حل شد و طلسم 20 روزه این دیسیهای مکرر و لامصب شکسته شد.
    امروز هم تحقیق کردم فهمیدم ناخواسته اون تلفن به پریز زده شده بوده و بعد از استفاده دیگه کسی اون رو جابجا نکرده و تلفن به پریز وصل بوده . وقتی که کندمش مودمم شروع به کار کردن کرد و مثل اوایل نبود اول فکر کردم داره شوخی میکنه بعدش دیدم نه واقعا خطم ایرادش از تلفن اضافیه بوده و الان سالم هستش و هیچ ایرادی نداره . یه چک هم بکن ببین پریز ضد برق نداری از همین دوشاخه هایی که داخلش یه خازن هست و سوکت تلفن رو داخلش میکنی و بعد به پریز تلفن میزنی
    یه دوشاخه تبدیله که سوکت رو به سه شاخه و یا دوشاخه تبدیل میکنه رنگش سفیده و 400 تومنه و توش یه مدار داره که اگر از اونها استفاده کنی دیسکانکتی رو همیشه داری.
    توصیه من اینه که اول از همه تلفنها رو قطع کنی و هرچی تلفن داری از پریز بکشی و بعد بری پشت سیستم با اسپیلترت کانکت بشی ( نیازی به تغییرات داخل کانشکن نیست هیچ مورد نرم افزاری نیست ) وقتی کانکت شدی یه تست بزن یه چیزی دانلود کن و دست نگهدار برو یه چرخی بزن و بیا ببین بازم وصله یا نه اگر وصل نبود که مشکل از بیرون ه اگر وصل بود که مشکل از تلفنهای موجود در خونه است که دیگه باید رسیدگی بشه.
    . شما حتما پریزهای تلفنت رو چک کن و تا وقتی که اطمینان پیدا نکردی دست از مجاهدت و همت مضاعف برندار.
    به این توصیه اخرم حتما حتما حتما گوش بده
    سئوالی بود در خدمتم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    صف نان و صف شیر

پيش فرض

اه اه اه اه
    هر وقت اسم مخابرات و سرویسهای رایگان و نیمه رایگانش میاد من حالم بهم میخوره این اینترنت رو که متولیش معلومه کیه !!!! دیگه بیشتر حالمو بهم میزنه
    یکی نیست بگه همه دنیا یه ور ایران یه ور چه حالی میکنن پول مفت المال قربه علی الله رو بالا میکشن /.
    نه بابا این جوریا هم نیست که همشو بالابکشن جراتشو ندارن اینا فقط ته مونده می خورن .اون گردن کلفته همه رو بالا میکشه یه باغم تو قلهک دارن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

نه بابا این جوریا هم نیست که همشو بالابکشن جراتشو ندارن اینا فقط ته مونده می خورن .اون گردن کلفته همه رو بالا میکشه یه باغم تو قلهک دارن.
    اگه کسی قرار بود همه رو بخوره که بینشون دعوا میشد گل پسر
    نه عزیز همیشه اخر جنگ غنایم تقسیم میشه.
    اینو بدون تو این مملکت اگه سفره ای پهن باشه طرف هرکسی هم باشه خیلی هم بزگ باشه فقط میتونه به بالاترین نقطه صفره بشینه بقیه باید چنگال به دست وایسن تا یارو بخوره بعد از خوردن یارو با ذکر بسم اله شروع به تناول از اطعام بهشتی کنند در حین غذا خوردن هم شعر هم میگن
    یادش بخیر توی یه فیلمی مال دهه 30 قبل از انقلاب هست فیلمش هم امریکایی بود و در مورد مخابرات
    میگفتند از اون بالا میاد یه دسته حوری همشون کاکل به سر گوگولی مگولی
    از این شعرها میخوندند
    منم شندیم سر اون سفرهه که همه میشینن غذا میخورن از این شعرا میگن ..

4. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام به استاد mehrdad38 و همه‌ی بچه‌ها.

ADSL مخابراتی من در مرکز مالک‌اشتر امروز صبح وصل شد.

اینم چند تا تست سرعت :

اولی تست سرعت دانلود از سرورهای لس‌آنجلس:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من هم از مخابرات بعثت گرفتم و سرعتم هم مثل همینه

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من تقریبا از بهمن ماه دارم از adsl مخابرات اون هم مرکز بعثت استفاده می کنم . از لحاظ قطعی واقعا راضیم چون هیچ وقت قطعی نداشته برای من هم که اهل آپلودهای انچنانی نیستم و بیشتر نرم افزار دانلود می کنم تا فیلم و امثال اون سرعت دانلود هم رضایت بخشه. سرعت من 128 هستش و مشخصاتشم عبارت از :

پینگ حدود 400
    دانلود 14 کیلو بایت به شکل تقریبا ثابت یعنی تقریبا دانلود 50 مگ یک ساعت زمان می بره
    اما بدترین قسمت داستان آپلود هستش که واقعا فاجعه است واقعا این بدبخت ها چقدر ترسو هستن که سرعت آپلود رو روی 32 کیلو بیت بر ثانیه بستن
    اگر کسی از مخابرات گرفته و آپلودش بالاتر از اینه لطف کنه بگه ما هم فکر کنیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

من هم از مخابرات بعثت گرفتم و سرعتم هم مثل همینه
    من تقریبا از بهمن ماه دارم از adsl مخابرات اون هم مرکز بعثت استفاده می کنم . از لحاظ قطعی واقعا راضیم چون هیچ وقت قطعی نداشته برای من هم که اهل آپلودهای انچنانی نیستم و بیشتر نرم افزار دانلود می کنم تا فیلم و امثال اون سرعت دانلود هم رضایت بخشه. سرعت من 128 هستش و مشخصاتشم عبارت از :

پینگ حدود 400
    دانلود 14 کیلو بایت به شکل تقریبا ثابت یعنی تقریبا دانلود 50 مگ یک ساعت زمان می بره
    اما بدترین قسمت داستان آپلود هستش که واقعا فاجعه است واقعا این بدبخت ها چقدر ترسو هستن که سرعت آپلود رو روی 32 کیلو بیت بر ثانیه بستن
    اگر کسی از مخابرات گرفته و آپلودش بالاتر از اینه لطف کنه بگه ما هم فکر کنیم.
    چه جوری پینگ گرفتی ؟
    سایت اسپید تست برای من باز میشه ولی موقع تست گرفتن ارور میده با فایرفاکس اینجوریه ؟ شما با چی تست گرفتی یعنی با چه مرورگری ؟
    ما هم مثل ماش همون بهمن ماه با همین تعاریف که کردی گرفتیم فقط مشکل قطعی رو 21 روز تحمل کردیم که با یک همت مضاعف و تلاض مضاعف نابودش کردیم.

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من نمیتونم وارد وبلاگ های بلاگفا شم !

از بندرعباس، کسی هم این مشکل رو داره !

به چیز پی ان میره ، ولی در حالت عادی نه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

من نمیتونم وارد وبلاگ های بلاگفا شم !

از بندرعباس، کسی هم این مشکل رو داره !

به چیز پی ان میره ، ولی در حالت عادی نه
    مخابرات تهران ساعت 10 . هیچ مشکلی نداره و وارد میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آپلودش افتضاحه دیروز اومدم تکلیقامو میل کنم 5 مگ بود 1 ساعت دقیقا طول کشید:(

داره خودمونی میشه iman-kk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام.
    من بالاخره بعد چهار روز الافي ازدست مخابرات و پشتيبانيش تونستم از شر دايال اپ خلاص بشم
    حالا يه مورد حالگير:
    ساعت اولي كه وصل شدم سرعت دانلودم 12kb بود.اما بعد يكي دوساعت به 5 رسيد و الان هم حتي با IDM به زير1 رسيده.مميزي شده.چند دهم درصدباوركردني نيست
    ميدونين مشكل از كجاست؟ انتي ويروسم اويرا است و فايروال اون رو خاموش كردم.اما فرقي نكرد
    دوستان يه راهنمايي بكنين.دارم ديوونه مي شم.با دايال اپ سرعت دانلودم 5 بود حالا زير1 مياد.حتي چندثانيه 0 ميشه بعد ميره زير 1kb كه توي idm سرعت رو به بايت نشون ميده!!! اصلا به كيلو نميرسه ولي يهو چند لحظه ميره بالاي 13kb بعد باز برميگرده زير 1kb.
    مخابرات با همه كاربراش ازين شوخيا داره يا فقط با منه بدبخت اينجوريه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •