سلام
نه دیگه پروفسوراون خطی که ADSL نداره خط سالمه و نیازی به فیلتر نداره شما یه چکی بکن با موبایلت به دو تا خط زنگ بزن و ببین شاید واقعا تلفن به خط DSL وصل باشه
ممکنه ! شاید کسی اشتباهی خط رو وصل کرده باشه و اگه اینجوری نباشه شما باید پیگری کنید ببیند مشکل از خرابی خطوط بیرون از خونه هستش.
چون برای من که خدا رو شکر حل شد و طلسم 20 روزه این دیسیهای مکرر و لامصب شکسته شد.
امروز هم تحقیق کردم فهمیدم ناخواسته اون تلفن به پریز زده شده بوده و بعد از استفاده دیگه کسی اون رو جابجا نکرده و تلفن به پریز وصل بوده .وقتی که کندمش مودمم شروع به کار کردن کرد و مثل اوایل نبود اول فکر کردم داره شوخی میکنه
بعدش دیدم نه واقعا خطم ایرادش از تلفن اضافیه بوده و الان سالم هستش و هیچ ایرادی نداره . یه چک هم بکن ببین پریز ضد برق نداری از همین دوشاخه هایی که داخلش یه خازن هست و سوکت تلفن رو داخلش میکنی و بعد به پریز تلفن میزنی
یه دوشاخه تبدیله که سوکت رو به سه شاخه و یا دوشاخه تبدیل میکنه رنگش سفیده و 400 تومنه و توش یه مدار داره که اگر از اونها استفاده کنی دیسکانکتی رو همیشه داری.
توصیه من اینه که اول از همه تلفنها رو قطع کنی و هرچی تلفن داری از پریز بکشی و بعد بری پشت سیستم با اسپیلترت کانکت بشی ( نیازی به تغییرات داخل کانشکن نیست هیچ مورد نرم افزاری نیست ) وقتی کانکت شدی یه تست بزن یه چیزی دانلود کن و دست نگهدار برو یه چرخی بزن و بیا ببین بازم وصله یا نه اگر وصل نبود که مشکل از بیرون ه اگر وصل بود که مشکل از تلفنهای موجود در خونه است که دیگه باید رسیدگی بشه.
. شما حتما پریزهای تلفنت رو چک کن و تا وقتی که اطمینان پیدا نکردی دست از مجاهدت و همت مضاعفبرندار.
به این توصیه اخرم حتما حتما حتما گوش بده
سئوالی بود در خدمتم.![]()