دوستان من این مشکلا بیشتر در مورد F11 شنیدم که خوب با آپدیت کردن مشکل حل میشه.
من F 12 NGX/B دارم.اصلا گرم نمیشه.حتی بعد از 5-6 ساعت کار کردن فقط اگه دستمو بگیرم جلوی فنش یکمی احساس گرما میکنم.
خلاصه نگران نباشید در کل لپ تاپ توپیه.
دوستان من این مشکلا بیشتر در مورد F11 شنیدم که خوب با آپدیت کردن مشکل حل میشه.
من F 12 NGX/B دارم.اصلا گرم نمیشه.حتی بعد از 5-6 ساعت کار کردن فقط اگه دستمو بگیرم جلوی فنش یکمی احساس گرما میکنم.
خلاصه نگران نباشید در کل لپ تاپ توپیه.
f12فک کنم مشکلش حل شده ولی f11 چی؟؟
پس اینا که اقاpooria_ir توچتدتا پست قبل گفتن چی میشه؟؟که گقتن سری f رو میاوردن گارانتی؟؟!
F12 که از اول مشکلی نداشت
اواسط تيرماه 1389 شرکت سوني از بروز مشکل در برخي مدلهاي سري CW2 و F11 که پس از ژانويه 2010 عرضه شدهاند، خبرداد. عملکرد بد سيستم داخلي تنظيمکننده دما در اين مدلها باعث داغ شدن بيش از حد دستگاه ميشود به صورتي که احتمال ايجاد تغيير شکل صفحهکليد و بدنه خارجي آن وجود دارد.سوني در فراخوان خود از دارندگان اين دستگاهها خواسته است که براي حل اين مشکل يک بستة نرمافزاري اصلاحي را اجراکنند.
شرکت سوني در اطلاعيه خود اعلام کرد که تا کنون 535 هزار دستگاه از اين دو مدل توليد کرده است و علت اين فراخوان، اشکال در عملکرد سيستم داخلي تنظيمکننده دمای اين دو مدل است که در صورت داغ شدن بيش از حد، ممکن است به تغيير شکل صفحهکليد و بدنه خارجي دستگاه منجر شود.
سوني به دليل به کارگرفتن استانداردهاي کيفي بالاتر از حد معمول بازار و همچنين حساسيت بسيار بالا نسبت به حسن شهرت خود، بر اساس دريافت تنها 39 مورد گزارش داغي بيش از حد که منجر به دفرمه شدن بدنه دستگاه شده است (يعني 7 مورد در هر يکصدهزار دستگاه)، تصميم به فراخوان کاربران اين دستگاهها گرفت. تا کنون تعداد 259 هزار دستگاه از اين مدلها در آمريکا، 103 هزار دستگاه در اروپا، 120 هزار دستگاه در آسيا و 52 هزار دستگاه در ژاپن به فروش رسيده است.
شرکت سوني در اين فراخوان به کاربران دستگاههاي سريCW2 و F11 توصيه کرده است که از بسته نرمافزاري اصلاحي شرکت سوني براي جلوگيري از آسيبهاي احتمالي ناشي از توليد حرارت زياد استفاده کنند.
بعد از صدور اين اطلاعيه، شايعاتي مبني بر فراخوان سوني براي تعويض مدلهاي اين دو سري، در بازار ايران شکل گرفت که منشاء اين شايعات بيشتر رقباي سوني در بازار بودند. در حالي که سوني در فراخوان خود باصراحت اعلام کرده است، کاربران تنها با اجراي يک برنامه نرمافزاري کوچک و ساده اصلاحي ميتوانند اشکال گزارش شده را رفع کنند.
از طرف منم مطالب hekhek تأیید میشه؛خدا رو شکر که یکی که سری 12 رو داره خودش اومد گفت!
کنجد جان؛ آی دی با مزه ای داری آدم روحیه اش باز میشه!واسه این گفتم نمیارزه چون انتخاب های مطمئن تری هم میتونی داشته باشی؛ من خودم هم 115 سفارش دادم که بخرم... ولی دیگه تولیدش متوقف شده بود تو بازار کم بود نرسید دستم؛ ولی الان خوشحالم که نشد! 115 واقعا خوبه؛ ولی اینا رو از بعضی ها تأیید شده میدونم؛ اول این که چند مورد خرابی و بد سکتور هارد توی 115 بوده؛ دوم این که گاهی صدای اضافه زیاد تری داشته؛ سوم این که اول که خیلیا خریدن از بهینه نبودن وضعیت پراسس طی کار های متفاوت ناراضی بودن که با آپ دیت گفتن حل شده؛ 4ام اصلا مشکلی هم نداشته باشه که اکثرا هم ندارن؛ ولی این وضعیت ذهنی آزار دهنده واسه آدم باقیه که اگه کوچک ترین مشکلی هم پیش بیاد آدم میگه نکنه به خاطر همونه که میگفتن مشکل داره سری 11! اذیت میکنه؛ نه!؟ پس خرید سری 12 ((منطقی تره))؛ ولی لزوما به معنی بهتر بودنشون نیست! من شخصا F123fx, f127fx, f12hfx, cfx, gfx, kfx... کلا گرافیک 330 دار ها رو پیشنهاد میکنم
![]()
سلام دوستان ... می خواستم بدونم الان قیمت F12HFX وF12CFX تو بازار با گارانتی معتبر چقدره؟ ... بهترین گارانتی واسه گرفتنش چیه ؟ و اینکه تفاوت این دو تا لپ تاپ چیه و آیا ارزش داره به جای F12HFX , F12CFX خرید؟
شما فرقشا بگو تا بگیم ارزش داره یا نه
تا اونجا که من میدونم cfx hfx با هم فرقی ندارند
با گارانتی معتبر حدود 1450-1470
دوست عزیز مشکلشون اینه که کانفییگ بالاست،اما گرما بیش از اون کانفیگه،به عنوان مثال در حالت idle ویندوز 7 دمای یه core i7-720qm باید روی 50-60 باشه،اما اگه این دما روی 75 باشه خوب غیر طبیعیه دیگه....
اینایی که من دیدم آورده بودن یا یوزر اطلاع نداشت یا فقط میدونست که گرمه،دقیقا همین جملخه رو گفت یکیشون:من واسه مشکل گرمایی دستگاه رو آوردم
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
خیلی خوشحالم که واسه شما مشکلی نداره عزیز
اما این مشکل میشه گفت عمومیت داره تو این سری
به نظرم بهترین کار واسه اینکه بتونین ببینین این مشکل هست یا نه اینه که قبل از خرید یه تماس با دفاتر گارانتیشون بگیرین،بگین من میخوام سونی بخرم سری f شنیدم مشکل گرمایی دارن،ممکنه راهنماییم کنین ...
جالبه،امرتات تا پایان مرداد تو دفترش یه برگه زده بود که به تمامی دارندگان سری f گفته بود که برای بهینه سازی سیستم خنک کننده دستگاهتون به ما مراجعه کنین(متن دقیق رو بخاطر ندارم)
این رو یه نگاه بندازین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال دیگه
این شرکت ایران رهجو کجا نمایندگی داره؟؟ ایا سایتی هم داره که قیمت ها توش نوشته شده باشه>؟
والا من خودمم واسم سوال شده بود که اینا که تفاوتی ندارند چرا قیمتشون با هم فرق داره...اما تو بعضی لیستا دیدم که کنار F12HFXK نوشته 320GB+ اما در مورد F12 CFX اینطور نیست ظاهرا ... قیمت F12HFX با گارانتی ایران رهجو چقدره؟اصلا این مدل رو گارانتی میکنه؟...اگر ایران رهجو گارانتی نکرده باشه بهترین گارانتی که میشه گرفت چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)