خبر توقف تولید تلویزیون های فیلیپس که خبرگزاری معتبر رویترز هم اونو منتشر کرد خیلی عجیب بود...با یه دوستی صحبت می کردم که نکته جالبی گفت.... به قول این رفیقمون اگه قرار بود توقف تولید تی وی با این سرعت عملی بشه قاعدتا نباید مدل های سال 2011 رو تولید می کردن و برنامه ریزی های گسترده روش انجام میدادن از طرف دیگه... احتمالا این واگذاری تی وی به یک شرکت ثالث مدت زیادی باید باشه که مطرح هست و اخیرا رسانه ای شده...... چون فکر نمی کنم اون ها هم مثل ما شب بخوابن صبح تصمیم به انجام کاری بگیرن..... خلاصه کلام اینکه برای کسب اطلاعات بیشتر امروز رفتم سایت بریتانیا فیلیپس و از گزینه سرویس چت آنلاینCustomer Online service استفاده کردم...(منبع خیلی معتبری نیست ولی خوب بهتر هم پیدا نمی شه و تنها دریچه کسب اطلاعات بود) این کارمند بخش تلویزیون های فیلیپس که من باهاش چتی صحبت کردم که می گفت به این زودی ها قرار نیست که این اتفاق بیافته...در مورد مدل های 2011 هم می گفت اگه کمی صبر کنید به منطقه خاورمیانه می رسه و احتمالا تمام این مدل های جدید تا آخر تابستان امسال در سراسر دنیا پخش می شن ولی زمان دقیق پخش در کشورهای مختلف متفاوته......