بابت این pdf خیلی خوبتون ممنون و یه سوال دیگه ؛ ادمایی مثل کوتارو فوما رو که تو کتاب نوشتین باید مرحله ی دریمش رو بریم ، باید معمولی بریم یا روی hard یا chaos باید بریم؟ ممنون!!!( اخه ننوشته باید چجوری بریم )
بابت این pdf خیلی خوبتون ممنون و یه سوال دیگه ؛ ادمایی مثل کوتارو فوما رو که تو کتاب نوشتین باید مرحله ی دریمش رو بریم ، باید معمولی بریم یا روی hard یا chaos باید بریم؟ ممنون!!!( اخه ننوشته باید چجوری بریم )
با سلام خدمت شما دوست عزیز.
نه همون ایزی هم برید باز میشه
هیچ فرقی نمیکنه که شما با چه حالت
برید.
باتشکر:
حسین
می شه یه نفر اگه بازی های سامورای واریورس 1،2،3،ویا واریورس اوروچی 1،2،3برای کامپیوتر رو داره لینکشو بزاره
ممنون می شم اگه این کارو بکنید!
آقای اروچی مطمئنی ؟؟ توی کتابی که من گذاشتم و همینطور بازی SW2 غیر ممکنه که اسلحه ی چهارم خارج از سطح هارد یا کهاس آزاد بشه یعنی حتما باید تو یکی از این دو حالت باشه منظورم توی سامورایی واریورز 2 هست.
سلام هانزو جون.
خب نوشته بود مرحله درمیشون.....من
فکر کردم میگه حتما باید هارد بری تا دریمشون ازاد بشه
من منظورشو اینطور فهمیدم حالا شما که گفتی درست منظورشو متوجه شدم
خب مسلما برای ازاد کردن سلاح اخر باید هارد یاکهاس بری وگرنه که ازاد نمیشه.
عذر میخوام که اشتباه شد بنده رو ببخشید.
باتشکر:
حسین
ببخشید میشه لینک دانلود sw1را قرار دهید
Last edited by p35mojtaba1377; 25-10-2012 at 10:48.
مگه بیکاره آپلود sw2به تنهایی5ساعت طول میکشه
سلام میشه کامل و دقیق تر اسلحه ی 4رنمارو را بهتر توضیح دهید و یا حد اقل میتسوهیده رکوییست1 را کامل توضیح دهید
Last edited by p35mojtaba1377; 25-10-2012 at 16:14.
[آره میشه چرا نمیشه
باید در f51 یک مرحله ای را انجام بدهی{اسمش یادم نیست} و در آخرین طبقه بعد از کشتن افراد به شما اجازه ی رفتن به f56را میدهد ولیشما تا نزدیکی درب رفته ولی به هیچ وجه وارد نشوید در این زمان دونفر به شما حمله میکنند وقتی آنان را شکست دادید در وسط زمین سه جعبه در هوا ظاهر میشود آنان را بگیرید و به طبقه ی بعد رفته .بازی را سیو کرده و از محیطخارج شوید به {free mode}فته و اوکینی و رنمارو را مشاهده میکنید...
من یک سایت میشناسم که تو بیگرافی سامورایی هارو نوشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)