بالاخره از اين مشكلات پيش مياد
عادل تركيب نداد
بالاخره از اين مشكلات پيش مياد
عادل تركيب نداد
زحمت بهت نمیدم مسعود جان بذار با ترکیب دیفالتش بازی کنه.
اگه ترکیب نداد , شما یک لطفی بکن بخش انتخاب ترکیب رو گزینه دو یا همون انتخاب ترکیب بر اساس آمادگی و توان بازیکنان بزار تا بهترین بازیکنانش بیان توی ترکیب اصلی .
پس فعلا تا فردا
فقط مسعود جان گل بارونمون نکنی ما آبرو داریم.
رقابت بالای جدول داره خیلی فشرده میشه بالا اینجا همه حرفه ای هستن من فکر میکردم راحت قهرمان بشم .
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
فولام----------------------------چلسی -------------------- (برگزار شد )
آرسنال--------------------------ولوورهمپتون -------------- (برگزار شد )
تاتنهام--------------------------منچستر یونایتد------------- (برگزار شد )
ساندرلند-----------------------لیورپول---------------------- (برگزار شد )
هفته سوم :
آرسنال------------------------چلسی-------------------- (برگزار شد )
منچستر یونایتد---------------بلکبرن----------------------
لیورپول-----------------------منچسترسیتی-------------امشب 12.15 تا 12.45 شب فرصت مسعود برای انجام این بازی ( چون امشب عادل بازی میکنه اما مسعود بازی نداره بازی رفت رو به مسعود واگذار میکنیم )
و بالاخره
بولتون----------------------اورتون ----------------------فردا از ساعت 11 تا 4 بعد از ظهر فرصت زمانی برای وحید برای انجام این بازی
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
با اجازه دوستان بعد از پایان هفته سوم من فردا ظهر جدول رده بندی تیمها و همینطور رده بندی بهترین گل زنان و بهترین پاسورها رو توی پست اول میذارم . با توجه به اینکه روزانه کاربرانی به این تاپیک و صفحه اول سر میزنن از نظر شما مانعی نیست اینکار رو بکنم ؟
سلام.من حالم خوب نیست.تو زمین خودم جلوی اون همه تماشاگر که همش "یونایتد یونایتد" میگفتن مساوی کردم بازم.اینبار 1-1
هر دو گل روی سانتر و ضربه سر بود.برای من برباتف گل زد.آمار بازی تقریبا مساوی بود اما حملات من بیشتر بود یعنی بیشتر در یک سوم بلکبرن بازی انجام میشد.اما هفته های بعد جبران میکنم.
آخرین سیو لیگ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من موقعیت راحت ایجاد میکنم.با اینکه درصد مالکیت توپ از تیم حریف کمتره اما معمولا موقعیت بیشتری دارم.تنها مشکلم شوتهای آروم بازیکنام هست.اوون که کلا هیچ کاری نمیکنه.برباتف بازیش بگیر نگیر داره.نهایتا دوتا هد میزنه.این وسط رونی باید جور همه رو بشه.
شما چجوری گل میزنید آخه؟شاید من هنوز به این استات ها عادت ندارم.
Last edited by mohammad_87; 08-02-2010 at 00:27.
بازیهای بعدی ( هفته چهارم ) به ترتیب :
اورتون------------------------------------------------بیرمنگام
منچستر --------------------------------------------بولتون
چلسی----------------------------------------------لیورپول
منچستر سیتی ------------------------------------استون ویلا
آرسنال ----------------------------------------------پورتموث
من رفتم براي بازي
خب بازم خوبه خود منچستر هم نمیتونه همه رو ببره ناراحت نباش همه که چلسی نمیشن .
خب محمد جان هفته سوم بخوبی رو به اتمامه امروز خوب پیش رفتیم کم کم کارها روتین میشه و لازم نیست اینقدر توی تاپیک منتظر باشیم .
به امید خدا با برنامه کاری بچه ها برنامه لیگو از این فشردگی خارج خواهیم کرد به نظر من هر دو روز یکبار یک هفته رو تموم کنیم خوبه . با این کار بچه ها تحت فشار قرار نمیگیرن فقط باید نظم و قانون رو سر لوحه کارمون قرار بدیم .
باید با توجه به برنامه بچه ها برنامه هفته چهارم و در ادمه بقیه هفته ها رو بچینیم و در صورتیکه از زمان مقرر بازی یک نفر گذشت بدون اغماض بازیو به کامپیوتر واگذار کنیم .
بعد از چند بازی که همه انجام دادن یک نظر سنجی درمورد سختی بازی میکنیم تا من تعدیلاتی در توانایی بازیکنان صورت بدم همینطور نظر سنجی در مورد مدت زمان مسابقه .
محمد جان شما نظری در مورد لیگ در هر زمینه ای نداری ؟
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
یا علی مدد ببینیم چیکار میکنی با این لیورپول .
آره هنوز حال و هوای بازی آرکید قدیم تو سرته . ولی محمد جان اینو قبول کن که الان شوتها به واقعیت بسیار نزدیک شده و این یک واقعیته .
طبق آمار رسمی تنها 18 درصد گلها از خارج از محوطه جریمه بدست میاد که این آمار به آمار بازی ما با این قدرت شوتها خیلی نزدیکه . من 3 ماه میشه با این قدرت شوت کار میکنم اما اینو بهت بگم با قدرت شوت 68 هم تونستم چند بار از فاصله 30-35 متری هم دروازه حریفو فرو بریزم . کم کم برات عادی میشه وقتی قلقش دستت اومد بعد میبینی با شوت گل زدن چقدر لذت بخشه چون مثل واقعیت با سختی بدست میاد .
در ضمن اگه به آمار تعداد شوتهای من در چارچوب دقت کنی میبینی که از تک فرصتهام نهایت استفاده رو بردم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)