خب اینطور که من متوجه شدم من بایوس رو اپدیت کردم حالا باید برم توی ستاپ برد و UNLOCK CPU CORE رو فعال کنم و سیو و ریست کنم
درسته؟
خب اینطور که من متوجه شدم من بایوس رو اپدیت کردم حالا باید برم توی ستاپ برد و UNLOCK CPU CORE رو فعال کنم و سیو و ریست کنم
درسته؟
بله درسته..... اگه ADVANCED CLOCK CALIBRATION هم داره بذار رو AUTOخب اینطور که من متوجه شدم من بایوس رو اپدیت کردم حالا باید برم توی ستاپ برد و UNLOCK CPU CORE رو فعال کنم و سیو و ریست کنم
درسته؟
بار اول تنظیمات زیر رو انجام دادم که هیچ فرقی نکرد
دفعه های بعد فقط auto overclock رو فعال کردم که ویندوز بالا نیومد.موقع بالا اومدن یه صفحه ابی میاد و ریستارت میشه
![]()
حالا ADVANCED CLOCK CALIBRATION رو بذار رو AUTO ......
بعضی اوقات cpu-z ممکنه استپینگو دقیق نشون نده از جدیدترین ورژنش استفاده کنید
مهرداد جون اون چیزی که تو سی پی یو زی مینویسه فرق داره با چیزی که رو سی پی یو مینویسه! (این اون نیستبعضی اوقات cpu-z ممکنه استپینگو دقیق نشون نده از جدیدترین ورژنش استفاده کنید)
عذر میخوام اشتباه کردم
اون یه چیز دیگه بود![]()
باز بار اول unlock cpu corev رو enable کردم و ADVANCED CLOCK CALIBRATION هم auto گذاشتم و ویندوز بالا اومد و هیچ فرقی نکرد
باز دوم علاوه بر مراحل بالا auto overclock technologhy رو هم فعال کردم ویندوز بالا اومد کش l3 فعال نشد فقط core speed زیاد شد
میشه با توجه به تصاویری که گذاشتم بگید هر کدوم چی باید باشه؟
الان اصلا تغییری کرده؟
پس به احتمال زیاد استپینگ C نیست!بار اول unlock cpu corev رو enable کردم و ADVANCED CLOCK CALIBRATION هم auto گذاشتم و ویندوز بالا اومد و هیچ فرقی نکرد
اون AUTO OVERCLOCK اصلا به آنلاک مربوط نمیشه پس غیر فعالش کنید!دوم علاوه بر مراحل بالا auto overclock technologhy رو هم فعال کردم ویندوز بالا اومد کش l3 فعال نشد فقط core speed زیاد شد
رو حالت all cores بزارید و امتحان کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)