ردیف شد باید اول وصل میکردم به برق بعد امتیاز میگیرفتموین 7 32 بیتی داری؟ اگه اره که مشکل از همونه چون بعضی پچهای موجود در بازار اینطوریه!
ردیف شد باید اول وصل میکردم به برق بعد امتیاز میگیرفتموین 7 32 بیتی داری؟ اگه اره که مشکل از همونه چون بعضی پچهای موجود در بازار اینطوریه!
ببینید ، باتری های لیتیوم پلیمر ، یک فرق هایی با لیتیوم یون دارند!
مثلا ، باتری های لیتیوم پلیمر ، عمر مشخصی از تعداد دفعات شارژ (یعنی پر و خالی شدن باتری) دارند!
که در لیتیوم یون به این شکل نیست! و عمر محصول با تاریخ مشخص شده!
لیتیوم یون اگر زیاد تو برق بمونه ، برای سلول هاش مشکل ایجاد میشه! مثلا به مرور جای ۳ ساعت ۲ ساعت شارژ نگ میداره !
اما لیتیوم پلیمر ، هر چقدر که در شارژ بمونه مشکلی ایجاد نمیشه! و سلول ها خودشون رو بازسازی می کنند!
چرا ، اپل باتری های لیتیوم پلیمر رو در بدنه قرار داد ، جوری که نشه ، از مدار خارجشون کرد !
یکی از دلایل همینه!
اگر شما با لیتیوم پلیمر مثل لیتیوم یون رفتار کنید!
باید باتری رو بزارید در کوزه!
در لیتیوم یون ، توصیه می شد باتری رو تا ته (۲ و یا ۳ درصد) خالی و بعد دوباره شارژ کنید ، که از همه ی سلول ها استفاده بشه! (چون در غیر اینصورت ، سلول هایی که بصورت دائم پر وخالی نمی شدند به مرور از بین می رفتند!)
اما در لیتیوم پلیمر ، شما با این کار فقط از عمر باتری تون کم می کنید! چون مثلا ۳۰۰ بار شارژ تون میشه ۲۹۹ !
خوب ، کی لیتیوم پلیمر رو از برق بکشید ؟؟
خب ، ببینید ، بستگی داره ، مثلا خود من ، شب که می خوام بخوابم از برق میکشم! بعد از ۷ صبح دوباره برق و وصل میکنم! (البته من روزانه بالای ۱۰ ساعت پای سیستمم!)
امید وارم گیج نشده باشید!
موفق باشید ،
امید
Last edited by Microsoft24; 06-06-2010 at 00:34.
مرسی ولی تو فتوشاپ یه مشکلی هست وقتی به net وصل میشم میگه سریال مشکل داره.با تنطیمات فایروال میشه کاری کرد؟
ببینید ، باتری های لیتیوم پلیمر ، یک فرق هایی با لیتیوم یون دارند!
مثلا ، باتری های لیتیوم پلیمر ، عمر مشخصی از تعداد دفعات شارژ (یعنی پر و خالی شدن باتری) دارند!
که در لیتیوم یون به این شکل نیست! و عمر محصول با تاریخ مشخص شده!
لیتیوم یون اگر زیاد تو برق بمونه ، برای سلول هاش مشکل ایجاد میشه! مثلا به مرور جای ۳ ساعت ۲ ساعت شارژ نگ میداره !
اما لیتیوم پلیمر ، هر چقدر که در شارژ بمونه مشکلی ایجاد نمیشه! و سلول ها خودشون رو بازسازی می کنند!
چرا ، اپل باتری های لیتیوم پلیمر رو در بدنه قرار داد ، جوری که نشه ، از مدار خارجشون کرد !
یکی از دلایل همینه!
اگر شما با لیتیوم پلیمر مثل لیتیوم یون رفتار کنید!
باید باتری رو بزارید در کوزه!
در لیتیوم یون ، توصیه می شد باتری رو تا ته (۲ و یا ۳ درصد) خالی و بعد دوباره شارژ کنید ، که از همه ی سلول ها استفاده بشه! (چون در غیر اینصورت ، سلول هایی که بصورت دائم پر وخالی نمی شدند به مرور از بین می رفتند!)
اما در لیتیوم پلیمر ، شما با این کار فقط از عمر باتری تون کم می کنید! چون مثلا ۳۰۰ بار شارژ تون میشه ۲۹۹ !
خوب ، کی لیتیوم پلیمر رو از برق بکشید ؟؟
خب ، ببینید ، بستگی داره ، مثلا خود من ، شب که می خوام بخوابم از برق میکشم! بعد از ۷ صبح دوباره برق و وصل میکنم! (البته من روزانه بالای ۱۰ ساعت پای سیستمم!)
امید وارم گیج نشده باشید!
موفق باشید ،
امید
سلام.
خوب این یعنی اینکه ما هروقت خونه هستیم لپتاپ تو شارژ باشه؟
۲.و این که هیچ وقت نذاریم باتری به ۰ درصد برسه؟ به چند در صد رسید دوباره بزنیم تو شارژ؟
خب ، اینکه مسلمه !
با فایروال مک ، فوتوشاپ رو add کن و بعد جلوی دسترسیش رو block کن!
بله ،
به هر چند درصد ، زیاد مهم نیست!۲.و این که هیچ وقت نذاریم باتری به ۰ درصد برسه؟ به چند در صد رسید دوباره بزنیم تو شارژ؟
ممنون از راهنمایتون .
اقا امید الان شما تو coconut battery باتری تون چند ر صد هست؟ و اینکه شما چند وقت هست mac book تونو دارید؟
عمر باتری های mac book چه قدر هست؟
این عکس ، مک بوک پرو من :
۹۸ درصد ، یکماه دیگه میشه یکسال! (باید براش تولد بگیرم!)
عمر باتری بالاست! حداقل 3000 بار شارژ و دشارژ!
ممنون. من mc 374 دارم ولی orginal battery capacity رو زده 5770? و اون درصد پایینه هم زده 99 درصد و battery capacitycurrent رو زده 5766
مگه نباید این سری جدیدا بیشتر باشه؟ پس چرا اینجوریه؟
Last edited by joykiller360; 07-06-2010 at 21:31.
دوست عزیز ،
باتری شما ۹۹ دزصد سالمه!
در ضمن ، باتری شما با من فرق میکنه!
مال من ۱۵ اینچه! خوب معلومه ، که باید باتری قوی تری نسبت به شما که ۱۳ اینچی داشته باشه!
شما اگر خواستی باتری خودتو مقایسه کنی ، با ۱۳ اینچی های سری قبل مثل mb991/lla مقایسه کن!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)