ارزون نميشه . مطمئن باشيد .(ممکنه که تا یه ماه دیگه ارزونترم بشه؟
هميشه اينطور بوده و هست .مطمئنی تو؟ یعنی سریای قبلیم اینجوری بودن؟
ارزون نميشه . مطمئن باشيد .(ممکنه که تا یه ماه دیگه ارزونترم بشه؟
هميشه اينطور بوده و هست .مطمئنی تو؟ یعنی سریای قبلیم اینجوری بودن؟
مرسی از راهنماییهاتون Microsoft24 و mohsenfhm عزیز.
اگه راهنمایی نمی کردین فکر می کنم یه ماه دیگه ام باید انگشت به دهن می موندم.![]()
پسر خوب مثل اینکه شما زیاد با اپل در ایران آشنایی ندارین!
بله ، شک نکن! MB991LL/A حدود 2,100,000 بوده!یعنی سریای قبلیم اینجوری بودن؟ (منظورم اینه که الان مک بوک پروی MB 991 پارسال مثلاً 2 میلیون بوده که الان شده 1/800/000؟)
ببین ، تصمیم گیرنده شمایین!یعنی می گی همین الان برم MB991 بخر م وکلامو بندازم بالا؟ (ممکنه که تا یه ماه دیگه ارزونترم بشه؟
منم دوست ندارم نظر خودم رو به دیگران تحمیل کنم!
ولی من اگر جای شما بودم ، "نقد رو میچسبیدم! و نسیه رو بیخیال میشدم!"
ارزونتر نمیشه! که هیچ ، بطور کلی از بازار جمع میشه! انگار که اصلا همچین مدلی نبوده!
مگه شما الان تو بازار MB470LL/A و MB471LL/A رو می بینی ؟؟؟
اینا سریای قبلی همین MB991LL/A بودن!
__________________________________________________ __
وقتی میگم با اپل زندگی کردم ، یعنی همین!
باز هم ممنون از راهنماییتون.
M24 سلام و تشکر
نوشته های شما و بقیه دوستان رو خوندم. من با برنامه هایی مثل آفیس، اتوکد، فتوشاپ و GIS کار می کنم. نتیجه اینکه میخام MB991 بگیرم. با توجه به راهنمایی های شما فکر کنم این مدل برای کارهای من مناسب باشه. نظر شما چیه.. چند سوال داشتم:
1- برای خرید به نظر شما کدوم فروشگاه ها مطمئن ترند؟
2- محتویات جعبه شامل چه چیزهایست؟
3-چطور مطمن بشم که جعبه لپ تاپ قبلا باز نشده باشه (اینجا رو یه کمی اگه می تونی ریزتر و دقیق تر توضیح بده)؟
4- چه توصیه دیگه ای داری؟
ببین ، قیمت های الماس پایتخت رو هم ببین ، معمولا از همه پایین تره!
ضرری نداره!
در مورد گارانتی هم باید خدمتتون عرض کنم که اپل احتیاجی به گارانتی نداره!ولی بازم خود دانی!
جدی ؟ عجب حوصله ای داری ، پسر! بی خیال!نوشته های شما و بقیه دوستان رو خوندم.
مناسبه!من با برنامه هایی مثل آفیس، اتوکد، فتوشاپ و GIS کار می کنم. نتیجه اینکه میخام MB991 بگیرم. با توجه به راهنمایی های شما فکر کنم این مدل برای کارهای من مناسب باشه. نظر شما چیه.. چند سوال داشتم:
ببین ، شاید اسم بردن تبلیغ حساب بشه! ولی به نظر من کسی که کارش درسته احتیاجی به تبلیغ نداره!1- برای خرید به نظر شما کدوم فروشگاه ها مطمئن ترند؟
به ترتیب : الماس پایتخت ، نقش ، اپل ایران ، رادان مک!
1- خود دستگاه2- محتویات جعبه شامل چه چیزهایست؟
2 - آداپتور و سیم اضافه
3 - دو دفترچه! یکی Everything Mac و دیگری Everything Else!
4 - دو دی وی دی! یکی سیستم عامل و دیگری برنامه هایی که بصورت پیش فرض نصب اند! (ilife و...)
5 - دستمال تمیز کننده ی LED!
لیبلی رو جعبه خورده ، که اگر قبلا باز شده باشه تابلو میشه!3-چطور مطمن بشم که جعبه لپ تاپ قبلا باز نشده باشه (اینجا رو یه کمی اگه می تونی ریزتر و دقیق تر توضیح بده)؟
ببین ، اگر فروشنده خواست براتون ویندوز بریزه! و یا نرم افزار نصب کنه! قبول نکنید ، حتی اگر بخواد رایگان اینکار رو بکنه!!!4- چه توصیه دیگه ای داری؟
موفق باشید ،
من امکان داره یه دونه مک مینی بخرم بزارم بغل کیسم میشه من رو راهنمایی کنین هم در
مورد قیمت هم کارایی
راستی نظرتون در مورد آیپد چیه بخرم یا فعلا صبر کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)