تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 64 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 633

نام تاپيک: تجربه خرید Dell inspiron 1564

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من 1564 را با دی وی دی سون کرک شده زیگورات راه انداختم دیشب وقتی به اینترنت متصل بودم ویندوز چند اپدیت دریافت و در ریستارت بعدی انها را نصب کرد حال چون ویندوز ما کرک شده است ایا مشکلی برایش بوجود نمی اید یا بهتر است اصلا اتو اپدیت ویندوز را غیر فعال کنم
    ممنوم

---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------

سلام
    من 1564 را با دی وی دی سون کرک شده زیگورات راه انداختم دیشب وقتی به اینترنت متصل بودم ویندوز چند اپدیت دریافت و در ریستارت بعدی انها را نصب کرد حال چون ویندوز ما کرک شده است ایا مشکلی برایش بوجود نمی اید یا بهتر است اصلا اتو اپدیت ویندوز را غیر فعال کنم
    ممنوم

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام
    ممنوم

---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------

سلام
    ممنوم
    سلام دوست من نه عزیز اگر توی dvd کرک موجود باشه که هیچ نصب کن و خیالت راحت هیچی نمیشه...اما سعی کن که از جدیدترین کرک استفاده کنی که توی بخش windows 7 همین فروم موجوده....

3. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوست من نه عزیز اگر توی dvd کرک موجود باشه که هیچ نصب کن و خیالت راحت هیچی نمیشه...اما سعی کن که از جدیدترین کرک استفاده کنی که توی بخش windows 7 همین فروم موجوده....
    با تشکر ولی این فایل کرک توی دی وی دی چه اسمی داره ؟من یه فایل به اسم RemoveWAT را نصب کردم درسته؟
    ضمنا امتیازی که ویندوز به این کامپیوتر داد 4.5 بود به نظر شما کم نیست؟15464 با سی پی یو i3 و رم4 با کش 3
    Last edited by heidary_sh; 07-05-2010 at 07:39.

داره خودمونی میشه hassan19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

با تشکر ولی این فایل کرک توی دی وی دی چه اسمی داره ؟من یه فایل به اسم RemoveWAT را نصب کردم درسته؟
    ضمنا امتیازی که ویندوز به این کامپیوتر داد 4.5 بود به نظر شما کم نیست؟15464 با سی پی یو i3 و رم4 با کش 3
    والا من وقتی نصب کردم به طور کاملا اورجینال و لایسنس مایکروسافت شناخته شده بود و نیازی به نصب کرک نبود..البته اگه از dvd خود زیگورات موجود در جعبه استفاده کرده باشید..اگه زیر این امتیاز دهی رو بخونی نوشته شده .."4.5 امتیاز مربوط به کمترین قطعه" در صورتی که رم امتیازش 7.0 و سی پی یو 6.0 هست..پس این امتیاز مربوط به پایینترین قطعه هست..که در اینجا مربوط به گرافیک هستش..

اگه نباشه جاش خالی می مونه *LionHeart*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من لپ تاپ از زيگورات خريدم
    ولي روي ويندوزش اصلا كرك نداشت واسه همين از يكي از تاپيك ها يه كرك دانلود كردم وفتي كه ويندوز رو كرك كردم و ديگه ويندوزم بالا نيومد اگر امكانش هست آخرين كرك سازگار با اين ويندوز رو اينجا قرار بدين
    راستي اگه يكي از دوستان استفاده از بلوتوثشو به صورت تصويري بگه ممنون ميشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام Hitman-C47عزیز
    بااین قیمتی که تو گفتی میتونم بپرسم کجا میدن

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام یه موضوع جالب
    من فیلنهایم را که با مدیا پلیر ویندوز و مدیا کلاسیک که میبینم با اینکه صدای سیستم بلند است صدای قیلم کم است هرچند اگر آهنگ پخش کنم حجم صدا مناسب است.حال من نرم افزار kmplayer را که نصب کردم هنگام پخش فیلم صدا بسیار بلند و مناسب است آیا راهی دارد که مدیا پلیر نیز صدایش بلند شود

---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------

دوستان من لپ تاپ از زيگورات خريدم
    ولي روي ويندوزش اصلا كرك نداشت واسه همين از يكي از تاپيك ها يه كرك دانلود كردم وفتي كه ويندوز رو كرك كردم و ديگه ويندوزم بالا نيومد اگر امكانش هست آخرين كرك سازگار با اين ويندوز رو اينجا قرار بدين
    راستي اگه يكي از دوستان استفاده از بلوتوثشو به صورت تصويري بگه ممنون ميشم
    والا من هم چند روز پیش از زیگورات گرفتم و سون را نصب کردم کرکی هم نبود یا من نمی دانستم و مشکلی هم ندارم جالب که اپدیتهای ویندوز را هم گرفتم ونصب شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه *LionHeart*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    يك سوال داشتم اين كه ميشه رويه يك سيستم هم سون 64 بيتي نصب كرد هم 32 بيتي ؟
    اگه ميشه چگونه ؟

---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------

راستی یک سوال دیگه این که چه طور میشه این فایل رو کپی کرد هرکاری کردم نتونستم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

*LionHeart* عزیزهمونطور که از عکس شما بر میاد اون فایل داره توسط یه برنامه دیگه استفاده میشه شما اون برنامه رو که فکر میکنم بانک اطلاعاتی هستش رو ببند و دوباره کپی کردن را امتحان کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

سلام به برو بچز dell inspiron 1564

بچه ها یه سوال میپرسم میدونم که یه خورده بی ربطه ولی زیادم بی ربط نیست

یکی از دوستام یه گرافیک داره به اسم ati radeon 3200 hd حالا میخوام بدونم این گرافیک روی 1564 (البته کافیگ A ) واسه گیم بهتره یا این؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •