تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 45 اولاول ... 28343536373839404142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 443

نام تاپيک: کسایی که lh500 دارن یا میخوان بخرن بیان تو !!!

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

مشکل من همون سایه ای هستش که وسط تصویر وقتی دوربین حرکت میکنه و رنگ زمینه یکدست هست مشخص میشه .

سلام

اونی که شما میگی یه مشکل نیست و جزو ذات LCD هاست( نمیدونم چی بهش میگن ؟ ابری شدن تصویر یا همچین چیزی!!) و تقریبا از همون روز اول همشون این موردی که گفتی رو دارن حالا یکی کمتر یکی بیشتر. در پنل LH500 هم این مشکل وجود داره ولی خوب به چشم نمیاد چون مقدارش خیلی خیلی کمه در تصاویر شلوغ با رنگ های مختلف یا تصاویر با طیف رنگ تیره اصلا دیده نمیشه. و دقیقا زمانی این مورد دیده میشه که شما یه تصویر روشن و یکدست (دقیقا مثل آسمون صاف یا تصویر سفید و تصاویر یکدست دیگه) داشته باشی و دوربین هم در حال حرکت افقی باشه در این صورت شما یک هاله یا سایه تیره خیلی کمرنگ رو میبینی. من هم این مورد رو دیده بودم ولی چون به نظرم مهم نیومد و در کیفیت نهایی تصویر آنچنان تغییری ایجاد نمیکنه قبلا مطرح نکردم.

---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------

شما اگر بتونی در این زمان یه عکس بگیری و بگذاری عالی میشه چون تا اکنون هیچ یک از دوستان این مشکل را ندان و من تا اکنون ندیدم.
    از این مشکل نمیشه عکس گرفت یا بهتر بگم عکس گرفتن ازش خیلی سخته چون خیلی کمرنگ هست و فکر نکنم بشه تو عکس دیدش و متوجهش شد.

---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------

راستی یه چیزی!

تو یه سری از پست های خیلی قبل دنبال این میگشتیم که این پنل ساخت کجاس و دوستان گفتن اگه از شیارهای پشت پنل داخلش رو نگاه کنی برچسبی رو میبینیم که روش زده ساخت کجا. جناب best و آقا پویا نگاه کرده بودن و برای اونا زده شده بوده made in korea ولی من دیروز بالاخره پنل رو از روی پایه برداشتم و توش رو نگاه کردم متاسفانه برای من زده بود made in china .
    ای لعنت به این چین.

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

سلام

اونی که شما میگی یه مشکل نیست و جزو ذات LCD هاست( نمیدونم چی بهش میگن ؟ ابری شدن تصویر یا همچین چیزی!!) و تقریبا از همون روز اول همشون این موردی که گفتی رو دارن حالا یکی کمتر یکی بیشتر. در پنل LH500 هم این مشکل وجود داره ولی خوب به چشم نمیاد چون مقدارش خیلی خیلی کمه در تصاویر شلوغ با رنگ های مختلف یا تصاویر با طیف رنگ تیره اصلا دیده نمیشه. و دقیقا زمانی این مورد دیده میشه که شما یه تصویر روشن و یکدست (دقیقا مثل آسمون صاف یا تصویر سفید و تصاویر یکدست دیگه) داشته باشی و دوربین هم در حال حرکت افقی باشه در این صورت شما یک هاله یا سایه تیره خیلی کمرنگ رو میبینی. من هم این مورد رو دیده بودم ولی چون به نظرم مهم نیومد و در کیفیت نهایی تصویر آنچنان تغییری ایجاد نمیکنه قبلا مطرح نکردم.
    مرسی . یعنی این تصویر سوختگی نیست؟ البته آره تو خیلی جاها اصلا مشخص نیست ولی تو تنها جایی که یکم بهش حساس شدم همین موقع دیدن فوتباله .

سایه ای که تو هم متوجهش میشی تو پنلت اونم حالت عمودی داره؟ برای من تقریبا یدونه عمودی تو وسط صفحه مشخص میشه یدونه هم تقریبا قسمت بالا سمت راست

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

چند روز پیش برای کاری رفته بودم جمهوری و بعد از این که کارم تموم شد هوس کردم برم یه سری به فروشگاه های صوتی تصویری بزنم از در یه نمایندگی ال جی رفتم تو دیدم پنل lh500 رو دیوار نصب کرده و روی میز پاینن هم sl900 رو گذاشته بود و فیلم wanted هم داشت از همه پنل ها پخش میشد منم کامل مقایسشون کردم باید بگم پنل sl900 خیلی تصاویر قشنگتر از 500 پخش میکرد ورنگ مشکی رو هم بهتر نشون میداد و خبری هم از نرسیدن یکدست نور بکلایت به همه جای پنل نبود . برای چند لحظه فیلم قطع میشد و لوگوی ال جی در یک تصویر سفید ظاهر میشد دقیقا همین موقع دیدم پنل lh500 همون مشکل نور بکلایت رو داشت یعنی اطراف تصویر چه در کناره ها و چه در بالا و پایین نور کمتری نسبت به مرکز تصویر داشت و این مورد به صورت لکه های ابری تیره در اطراف تصویر خودشو نشون میداد ولی در پنل sl900 اصلا همچین چیزی ندیدم و تصویر همون موقع کاملا یکدست یکدست بود. یه تفاوتی دیگه ای که بین این دوتا دیدم این بود که 500 تصاوبر سفید رو مایل به رنگ کرم پخش میکرد ولی sl900 تا حدودی مایل به آبی خیلی روشن ( یاسی رنگ) پخش میکرد.
    البته من دقیقا از مشخصات فنی sl900 اطلاع ندارم ولی با توجه به مقایسه ای که از نزدیک کردم فکر میکنم sl900 از 500 بهتر باشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام

---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------

از این مشکل نمیشه عکس گرفت یا بهتر بگم عکس گرفتن ازش خیلی سخته چون خیلی کمرنگ هست و فکر نکنم بشه تو عکس دیدش و متوجهش شد.

---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------

راستی یه چیزی!

تو یه سری از پست های خیلی قبل دنبال این میگشتیم که این پنل ساخت کجاس و دوستان گفتن اگه از شیارهای پشت پنل داخلش رو نگاه کنی برچسبی رو میبینیم که روش زده ساخت کجا. جناب best و آقا پویا نگاه کرده بودن و برای اونا زده شده بوده made in korea ولی من دیروز بالاخره پنل رو از روی پایه برداشتم و توش رو نگاه کردم متاسفانه برای من زده بود made in china .
    ای لعنت به این چین.
    پس معلوم شد چرا پنل شما از کیفیت خوبی برخوردار نیست از این که میتونی یک عکس بزاری ما ببینیم هر چه قدر هم بی کیفیت باشه اشکالی نداره.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

برای من تقریبا یدونه عمودی تو وسط صفحه مشخص میشه یدونه هم تقریبا قسمت بالا سمت راست
    برای من وسط تصویر و بیشتر متمایل به سمت بالا هستش و دو لکه خیلی خیلی کمرنگتر و کوچیکتر هم در اطرافش هستش که در نهایت میشه گفت به ندرت دیده میشن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چند روز پیش برای کاری رفته بودم جمهوری و بعد از این که کارم تموم شد هوس کردم برم یه سری به فروشگاه های صوتی تصویری بزنم از در یه نمایندگی ال جی رفتم تو دیدم پنل lh500 رو دیوار نصب کرده و روی میز پاینن هم sl900 رو گذاشته بود و فیلم wanted هم داشت از همه پنل ها پخش میشد منم کامل مقایسشون کردم باید بگم پنل sl900 خیلی تصاویر قشنگتر از 500 پخش میکرد ورنگ مشکی رو هم بهتر نشون میداد و خبری هم از نرسیدن یکدست نور بکلایت به همه جای پنل نبود . برای چند لحظه فیلم قطع میشد و لوگوی ال جی در یک تصویر سفید ظاهر میشد دقیقا همین موقع دیدم پنل lh500 همون مشکل نور بکلایت رو داشت یعنی اطراف تصویر چه در کناره ها و چه در بالا و پایین نور کمتری نسبت به مرکز تصویر داشت و این مورد به صورت لکه های ابری تیره در اطراف تصویر خودشو نشون میداد ولی در پنل sl900 اصلا همچین چیزی ندیدم و تصویر همون موقع کاملا یکدست یکدست بود. یه تفاوتی دیگه ای که بین این دوتا دیدم این بود که 500 تصاوبر سفید رو مایل به رنگ کرم پخش میکرد ولی sl900 تا حدودی مایل به آبی خیلی روشن ( یاسی رنگ) پخش میکرد.
    البته من دقیقا از مشخصات فنی sl900 اطلاع ندارم ولی با توجه به مقایسه ای که از نزدیک کردم فکر میکنم sl900 از 500 بهتر باشه.
    اره قیمتش هم از lh500خوشکل تره.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

پس معلوم شد چرا پنل شما از کیفیت خوبی برخوردار نیست از این که میتونی یک عکس بزاری ما ببینیم هر چه قدر هم بی کیفیت باشه اشکالی نداره.

باشه میذارم ولی باید قول بدبد بهم نخندیدا چون دوربینم خورد و خاکشیر شده و مجبورم با دوربین 1.5 مگاپیکسلی عکس بگیرم و بذارم

---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------

در ضمن سعی میکنم از تصاویر سفید یکدست هم عکس بذارم تا متوجه مشکل بشید.

---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------

اره قیمتش هم از lh500خوشکل تره.
    گفتی قیمت داغ دلم تازه شد اون موقع که من این پنل رو خریدم(2 ماه قبل عید) با سینما خانگی 1770000 تومن بود ولی الان با سینما شده 1290000 تومن واقعا تا ته اعماقم اتیش گرفت مگه همش چند ماه گذشته؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

باشه میذارم ولی باید قول بدبد بهم نخندیدا چون دوربینم خورد و خاکشیر شده و مجبورم با دوربین 1.5 مگاپیکسلی عکس بگیرم و بذارم

---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------

در ضمن سعی میکنم از تصاویر سفید یکدست هم عکس بذارم تا متوجه مشکل بشید.

---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------

گفتی قیمت داغ دلم تازه شد اون موقع که من این پنل رو خریدم(2 ماه قبل عید) با سینما خانگی 1770000 تومن بود ولی الان با سینما شده 1290000 تومن واقعا تا ته اعماقم اتیش گرفت مگه همش چند ماه گذشته؟
    اشتباه به ارز شما رسوندن بدون سینما 1290000

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

منم امروز موقع بازیه انگلیس آلمان سعی میکنم یه عکس یا فیلم ازش بگیرم . شما هم ( jabarsink و بقیه ) یکم بیشتر دقت کنید ببینید وقتی رنگ تصویر تقریبا روشن و یکدسته و دوربین حرکت میکنه همچین چیزی رو رصد می کنید یا نه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم اسم این فیلمی که بیشتر نمایندگی هایlgپخش میکنن ومسابقه های اتوموبیل رانی هست چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •