تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 2199 اولاول ... 2834353637383940414248881385381038 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

مبین نت داره خیلی خوب پوشش می ده

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

برای منزلی که طبقه همکفه و دور ساختمانش ساختمان های بلنده کیفیت سیگنالش چطوری میشه ؟ چه نوع مودمی لازم داره ؟

مبین نت سرویس 256 اش که 5 گیگ در ماهه و شبها و روزهای جمعه تعطیله به قیمت ماهی 20 هزار تومن نمی ارزه ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه mohalls's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

؟

مبین نت سرویس 256 اش که 5 گیگ در ماهه و شبها و روزهای جمعه تعطیله به قیمت ماهی 20 هزار تومن نمی ارزه ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

واقعا فکر میکنی ارزش داره .. اگه یه جایی دور باشی که سیگنال نده مجبوری یک مودم 200 تومانی بخری که به قول دوستان بیشتر از 19 یورو پاشون در نمیاد! تازه بیشتر از 5mbit هم نمیکشهشاید شاید شاید یه وقت واسه کاربر خانگی بیشتر از 128 دادن مثلا 20 مگابیت که تو اینترنت ملی واسه ما وعده دادن دگه باید مودم و برنی کنار بحث این نیست اخه از 19 یورو( 24 تومان خودمون ) یهو میشه 200 تومان ادم شاخ که هیج بال در میاره !!
    اونوقت واسه 256 محدود 5 گیگ باید 20 تومان پرداخت کنی ! ( ولا مجبوریم چه کار کنیم )
    تو دوبی شرکت اتصالات ( همون مخابراتی که ما داریم ) سرعت 8 مگابیت بر ثانیه نامحدود اعلام کرد که میده با 204 درهم یعنی چیزی حدود 55 هزار تومان خودمون ...!!! داد بزنم دلم خالی شه
    مگه ما چه کم داریم ! اونقدر هم رقابت دارن که یکیشون مفتی مفتی نت میده مثلا میگه بیا 5 ماه رایگان واسه تو !! مودم هم رایگان حتی تو مترو اینترنت رایگان !!! ما باید واسه هر کیلوبایت قیمت خونمون بدیم !

منهم بودم میگرفتم چون مجبورم و گزینه ی بهتری ندارم

داره خودمونی میشه petr-cech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعد از یک هفته ثبت نام و ارسال مدارک هنوز تماس نگرفتن.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از تهران تا حالا کسی گرفته ؟ کیفیتش چطوره ؟ سرعت 512 مبین نت خوبه ؟؟ این بهتر یا ایرانسل ؟؟

یه speedtest هم بگیرید و قرار بدید ممنون میشم

داره خودمونی میشه hamedjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان من یه کافی نت دارم که از adsl شرکت پارس آنلاین استفاده میکنم 256 مگابایت و 30 گیگ محدود با قیمت 65 تومان . و وایمکس مبین نت هم با سرعت 512 و ترافیک نامحدود با قیمت 60 تومان ارائه میشه که رو کاغذ خیلی با صرفه تره .!
    قصد دارم برا کافی نت وایمکس مبین نت بخرم میخواستم بپرسم آیا کسی تا به حال از وایمکس استفاده کرده ؟؟؟
    ایا برای کافی نت میشه به وایمکس اعتماد کرد .مثل ا÷راتور دوم ایرانسل جان مشکل انتن وقطعی نداشته باشه ؟
    در مورد وایمکس ایرانسل چیزای خوبی نشنیدم که همه بر میگرده به بدی خدماتش ولی ایا استفاده از تکنولوژی وایمکس هنوز زوده ؟؟؟
    اگه کسی در این مورد (استفاده از وایمکس برای کافی نت )و اینکه خوبه یا نه اطلاعاتی داشته باشه بگه تا همه استفاده کنیم . قبلا از همکاریتون ممنونم بچه ها

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

از تهران تا حالا کسی گرفته ؟ کیفیتش چطوره ؟ سرعت 512 مبین نت خوبه ؟؟ این بهتر یا ایرانسل ؟؟

یه speedtest هم بگیرید و قرار بدید ممنون میشم
    دوست جون من مبين دارم ديگه . چند صفحه قبل تست گرفتم . ببينيد . سرويساش خوبه .

مجبوريم ديگه ....

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بگذارید من دارم می گیرم فردا مودممو دارن میارم ، خبرشو بهتون می دم. تست ،مست همه چی ردیفه!! فقط دعا کنین زود وصلش کنن.
    سلام
    شما كه اينترنتى ثبت نام كرده بودى و يه شماره پيگيرى گرفته بودى ، وقتى رفتى نمايندگى دوباره از اول ثبت نام كردى؟ يعنى شماره پيگيرى قبليت رو كارى نداشتن؟

---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------

دوست جون من مبين دارم ديگه . چند صفحه قبل تست گرفتم . ببينيد . سرويساش خوبه .

مجبوريم ديگه ....
    اقا شما خب ندارى سرويس تهران فعال شده يا نه؟ دقيق دقيق كى فعال ميشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

adsl یا وایمکس؟؟؟ کدام بهتره؟؟؟؟128 وایمکس یا 1 مگابایت adsl از شاتل یا پارس آنلاین؟
    Last edited by alexy_xman; 23-08-2010 at 14:23.

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

دقيقا دارن فعال ميكنن چون هي داره قطعو وصل ميشه . داداشم گفت دارن آخرين تغييراتو ميدن . كشتن مارو ...

11. این کاربر از hamijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •