تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 51 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 507

نام تاپيک: ADSL Asretelecom / شرکت عصر انتقال داده

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

من دیر متوجه این مسئله شدم و ثبت ناممو کرده بودم!

بهم به دروغ گفتن که سرویس روزانه شبانه سرعتش روی 10 مگ بسته میشه و بازه. حالا که راه انداختن، اولاً که خطم رو روی 3 مگابیت دانلود و نیم مگابیت آپلود بستن و هرچقدر بحث کردم که آقا خط من تا 8 مگ راحت میکشه و روی پارس آنلاین مشکلی نداشتم، با اینکه الان snr روی 20 هست میگه "خطت نمیکشه به خاطر همین بالاتر نمیره" در حالی که مشخصه خط روی این عدد خاص فیکس شده و تعریف شده که حتی یک کیلوبیت هم بالا پایین نمیره نه down نه up!

از ساعت 21 تا نمیدونم چند صبح هم که همونطور که دوستان گفتن محدود میشه سرعت. برای من محدود میشه روی 100 کیلوبایت بر ثانیه! زنگ زدم میگن "سرویس شما 1 مگابیت هست (هایپرکومبو) و ساعت 21 تا 8 صبح سرعت همونه که هست"!

حالا دیدم حجمم تموم شده! رفتم تو سایتشون ریز مصرف رو دیدم، دیدم تمام این شبانه ها از ساعت 3-7 رو هم حساب کرده سیستمشون با همین سرعت داغون 100 کیلوبایت که دانلود انجام شده! زنگ زدم، به طور غیرمستقیم منظورشون این بود که نمیتونی اثبات کنی و برو ساعت 3:30 مودم رو خاموش روشن کن، ساعت 6:30 هم همینطور تا ببینیم حساب میکنه یا نه! انگار من بیکارم به خاطر این سرعت داغون اونقدر بیدار بمونم...

در کل اینکه فردا زنگ میزنم جمع کنن میرم آسیاتک یا هر گور دیگه ای. پشت سر هم دروغ فقط شنیدم از این شرکت و افراد پشت تلفنش و سرم کلاه گذاشتن! ای کاش مکالمات رو ضبط میکردم... :|
    Last edited by Zeitgeist; 06-05-2016 at 22:16.

2. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت

پيش فرض

این شرکت شدیداً مشکل داره سیستم ثبت ترافیک مصرفیش!

دیشب ساعت 12-1 نصف شب اون حدودا بود 2 گیگ شارژ کردم، شبانه هم اصن نگذاشتم چیزی دانلود شه و تا این لحظه کل مصرف داونلودم شاید 300-400 مگ هم نبوده (همونطور که هم برنامه مدیریت ترافیک روی کامپیوترم و هم سیستم کنترل ترافیک روی مودمم میگن)!

یه ساعت پیش دیدم سایتی باز نمیشه و رفتم دیدم که بــــــــله! ترافیک 2 گیگ تموم شده! :|

اگر این کم فروشی نباشه، سیستمشون جداً مشکل داره. سرویسم 10 گیگ داشت و تو این چند روز 10 گیگ دیگه هم خریدم که به طور جدی میتونم بگم که حداقل 15 گیگش رو سیستمشون خورده! ساعات شبانه رو هم حساب کرده با همون سرعت داغون 100 کیلو! سرویس هایپر کومبو...

اینم تصویر از مدیریت ترافیک مودمم (سیستم عامل دستی DD-WRT) که دقیق دقیقه و حتی گیریم هزار نفر وایرلسم رو هم هــک کرده باشن هم اینجا نشون میده مصرف دقیق سمت WAN رو (که من با این اقدامات مطمئنم یک نفرم به شبکه هام دسترسی نداره)! به نمودار افقی در روز 7 ماه May (امروز) که ستون آخر از چپ به راست هست دقت کنید؛ نمودار عمودی هم مصرف بر حسب مگابایته؛ سبز دانلود و قرمز آپلوده. در امروز من حتی نیم گیگ هم (با احتساب ساعات رایگان شبانه که کامپیوترم روشنه) مصرف نداشتم ولی ساعت 12 ظهر، 2 گیگ که 1 بامداد خریده بودم تموم شده!

من تا یه هفته پیش روی پارس آفلاین دقیقاً میزان استفاده روزانه م از اینترنت همینقدر بود که الانه و نهایت روزی نیم گیگ (در حالت بسیار پرمصرف) نفله میکردم؛ این شرکت روزی چند گیگ فقط میخوره!!

رفتم برای جمع آوری. خسته نباشن... فکر کنم رکورد بزنم تو سوابقشون که 3-4 روز پس از اتصال جمع کنم
    Last edited by Zeitgeist; 07-05-2016 at 12:43.

4. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوست عزیز منم مدتی است که دچار حجم خوری شدید از این شرکت شدم.1 گیگ شارژ می کردم بعد می رفتم دو تا سایت باز می کردم و دانلود هم چیزی نداشتم میدیم تموم شده.چندبار به چیزای دیگه شک کردم اما بعد متوجه شدم نخیر مشکل از خود شرکت هستش.

اما حالا توجهتون رو به پستی از خودم در سایت همسایه جلب می کنم:

2روز متوالی در یک چشم به هم زدن حجمم به صفر رسید.

من خیال می کردم بابت برنامه du meter و کرکش بوده که حجمم رو خورده.اما امروز بعد از نصب برنامه جدید متوجه شدم که وقتی لینکی رو در idm میزارم زیر دانلود بعد که مثلا 2 درصدش دان میشه و توقف رو میزنم اما میبینم که باز هم دانلود ادامه داره اما به صورت مخفی و فقط توسط همین برنامه های

مدیریت پهنای باند میشه متوجه شد که دانلود ادامه داره.چون این برنامه ها هر برنامه و کانکشنی که به اینترنت متصله و در حال دانلود هستش رو نشون میدن.و برای من هم برنامه net limiter4 نشون میده که idm همچنان در حال دانلود هستش.

اما نکته تعجب بر انگیزش اینه که حتی نیم درصد هم به حجم دانلود شده لینک فوق اضافه نمیشه.یعنی با اینکه دانلود مخفیانه در حال ادامه هستش اما وقتی میام و ادامه دانلود رو میزنم میبینم که همون 2درصدکه دانلود شده بود باقی مونده.

مطمئن بودم که کار ویروسه.اما پس از اسکن سیستم با بیت دیفندر توتال سکوریتی 2016 آپدیت شده دارای لایسنس قانونی هیچ ویروسی پیدا نشد.

وقتی توسط برنامه net limiter4 روی idm عملیات kill process رو انجام میدم اونجاست که سرعت تبادل دیتا(رسیو) توسط تسک منیجر صفر نشون داده میشه و دانلود مخفی متوقف میشه.(حتی در تسک منیجر خود ویندوز هم نشانی از فعال بودن idm نیست اما در قسمت پرفورمنس تسک منیجر نشون میده که حجمی در حال دانلود است) فعلا این تنها راهی هست که برای توقف دانلود مخفی برام باقی مونده.

بعد از یک روز در همون صفحه این پست رو گذاشتم:

من به واسطه داشتن چند خط تلفن و چند اشتراک اینترنت از شرکتهای مختلف به یک نتیجه ای رسیدم.برخی isp های اینترنتی در برخی روزها و ساعات برای اینکه بتوانند طوری از مشترک حجم خوری کنند که به هیچ وجه مشترک نتواند قانونا شکایتی بکند طرحی را پیاده می کنند که idm شما حتی پس از اینکه دکمه توقف فایل دانلودی را بزنید مخفیانه به دانلود ادامه دهد

از 2 روز پیش که من با این مشکل مواجه شدم یکی از 3 شرکت اینترنتی این مشکل را نداشت.یکی دیگر در بعضی ساعات این مشکل را داشت و سومی هم همیشه این مشکل را داشت
    در حال حاضر نیز این مشکل خود به خود رفع شده و الان هیچکدام حجم خوری ندارند

یعنی دیروز در اوج مکاتبات من و آقا امید وقتی با یک شرکت اینترنتی دیگه میومدم و دانلود میکردم می دیدم که اون مشکل وجود نداره

چیز عجیبیه خلاصه و به نظر من تنها همین چیزی که در ابتدا گفتم به عقل جور در میاد

خصوصا اون شرکتی که همیشه اون مشکل رو داشت معروفه به حجم خوری(با تحقیق در انجمنهای مختلف)

این نکته رو شما دوست عزیز یک بررسی بکن ببین همین مشکل من رو داری یا نه.مخصوصا روزهایی که میبینی حجمت خورده میشه با برنامه هایی که اسم بردم این نکته رو تست کن.

کلا این شرکت در یک کلام افتضاح هست.تنها حسن و نقطه قوتش سرعت بالای دانلود شبانه بود که نه تنها اون از بین رفت بلکه سرعت روزانه هم از 9 شب به بعد محدود شد.سیستم ثبت ترافیکشون هم به شدت افتضاحه.هر دوباری که حجم من رو خورد رفتن تو ریز مصرفم نگاه کردم دیدم برام در ساعتهایی که فقط وبگردی داشتم زده که حجمم تموم شده.یعنی مثلا در یک ساعت وبگردی یک گیگ حجم رو تموم کرده بود.که همونطور که گفتم دلیلش رو کشف کردم

6. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون بابت توضیحاتتون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بنده از Internet Download Manager استفاده نمیکنم و سال ها قبل که استفاده میکردم همچین رفتاری رو توش ندیده بودم. شاید باگ داره یا کرک هایی که استفاده میکنید خرابش میکنن یا نسخه ی دستکاری شده و خراب هست. یادمه یه موضوعی که هست در IDM و برخی دیگر برنامه های مدیریت دانلود، اینه که وقتی لینک رو به برنامه میدید، اتوماتیک در پشت صحنه شروع به دانلود میکنه و به همین خاطر ممکنه بعد که دکمه start رو بزنید، ببینید اصلاً دانلود تموم شده! داخل IDM توی تنظیماتش یه گزینه هست که تیکش رو بردارید این امکان غیرفعال میشه. من این روزا از EagleGet استفاده میکنم و دانلودم از لینک مستقیم کمه.

برنامه مدیریت ترافیک هم میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید که رایگانه. بعد از نصب، آخرین ورژن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم نصب کرده، سیستم رو ریبوت کنید تا برخی امکانات بیشتر فعال بشن. بعدش برید داخل تنظیمات Networx و کارت شبکه ای که ارتباط اینترنتتون از طریقش هست رو انتخاب کنید برای دقت در محاسبات (اگه روی محاسبه ی همه ی کارت شبکه ها باشه، ممکنه شاهد محاسبه چندین برابر مقدار واقعی باشی چون اتصالات v p n رو هم حساب کرده). نصب نسخه ی آخر WinPcap باعث میشه امکان انتخاب Ignore local traffic withing LAN برای هر کارت شبکه به طور مجزا فعال بشه در برنامه که نتیجتاً با انتخابش (مثلاً Ignore local traffic withing LAN: Realtek PCIe GBE) ترافیک داخل شبکه ی محلیتون رو در محاسبات، دخیل نمیکنه که باعث افزایش دقت محاسبه میشه (رنج IP شبکه های محلیتون رو در بخش دیگری از تنظیمات برنامه میتونید تعریف کنید).

بنده همچنین بر روی Router ی که من رو به اینترنت وصل میکنه، سیستم عامل حرفه ای تر DD-WRT ریختم (زیرمجموعه OpenWRT) که خودش ترافیک مصرفی رو همونطور که در عکس در پست قبلی قرار دادم به طور دقیق نمایش میده در سمت WAN که دیگه جای سؤالی باقی نمیگذاره!

متأسفانه من در عرض چند روز شاهد تمام شدن نزدیک 20 گیگابایت حجم بودم که پس از بررسی دیدم که اولاً که تمام ساعات رایگان رو هم حساب کرده، دوماً که یا سیستمشون مشکل داره یا کم فروشی عمدی هست که به طور دقیق در بازه ای از زمان که مصرف من نیم گیگ هم نبوده (که بخشی از این بازه ساعات شبانه بودن)، 2 گیگابایت حجم تموم شده! روزهای قبلی رو هم محاسبه کردم مصرف من در ساعات غیررایگان به 3-4 گیگ هم نرسیده در حالی که نزدیک 20 گیگابایت حجم رو سیستمشون کم کرده!

در کل تجربه ی بسیار بدی بود! پارس آنلاین با هر بدیش، حداقل سیستم محاسبه ترافیکشون نسبتاً کم خطاس و نهایت اشتباهش میرسید به صد مگابایت در هر 3-4 گیگ...!
    Last edited by Zeitgeist; 09-05-2016 at 00:58.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

یادمه یه موضوعی که هست در IDM و برخی دیگر برنامه های مدیریت دانلود، اینه که وقتی لینک رو به برنامه میدید، اتوماتیک در پشت صحنه شروع به دانلود میکنه و به همین خاطر ممکنه بعد که دکمه start رو بزنید، ببینید اصلاً دانلود تموم شده!
    واسه من جریان با چیزی که گفتید فرق میکنه.یعنی یک دانلودی رو شروع می کنم بعد مثلا روی 5 درصد متوقفش می کنم.اما به صورت مخفیانه دانلود این لینک بدون اینکه به درصد دانلود افزوده بشه ادامه پیدا میکنه.

ضمن اینکه در همون لحظه که این مشکل بود وقتی کارت شبکه ام و شرکت اینترنتی ام را عوض می کردم و با یک خط تلفن دیگه ام به اینترنت متصل می شدم و همون لینک رو ادامه دانلود میزدم می دیدم که دیگه این مشکل وجود نداره.

من الان دقیقا برنامه networx و winpcap رو نصب کردم و همه چیز عالیه.فقط یک چیز از این برنامه می خواستم و اونم ایمه که چطور میشه کاری کرد تا این برنامه ریز مصرف و حجم مصرف دیتای هر یک از کارت شبکه هامو(4 تا کارت شبکه)به صورت مستقل از هم مثلا در یک صفحه به من نشون بده؟الان میتونه این کار رو بکنه

ولیکن هر بار که از کارت شبکه ای به کارت شبکه دیگه میرم باید برم و به صورت دستی اون کارت شبکه رو انتخاب کنم.اگر هم روی همه بزارم که دیگه به صورت مستقل مصرف هر کارت شبکه رو نمی بینم.اگر میشه در این زمینه راهنمایی بفرمایید و اگر صلاح می دونید برای اینکه از بحث تاپیک خارج نشیم به صورت پیام شخصی
    جواب بدید.بی نهایت متشکر می شوم.

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت

پيش فرض

فقط یک چیز از این برنامه می خواستم و اونم ایمه که چطور میشه کاری کرد تا این برنامه ریز مصرف و حجم مصرف دیتای هر یک از کارت شبکه هامو(4 تا کارت شبکه)به صورت مستقل از هم مثلا در یک صفحه به من نشون بده؟
    چنین قابلیتی در حال حاضر نداره. میشه پیشنهاد داد بگنجونن در ورژنای بعدی...

10. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز منم مدتی است که دچار حجم خوری شدید از این شرکت شدم.1 گیگ شارژ می کردم بعد می رفتم دو تا سایت باز می کردم و دانلود هم چیزی نداشتم میدیم تموم شده.چندبار به چیزای دیگه شک کردم اما بعد متوجه شدم نخیر مشکل از خود شرکت هستش.
    2روز متوالی در یک چشم به هم زدن حجمم به صفر رسید.

من خیال می کردم بابت برنامه du meter و کرکش بوده که حجمم رو خورده.اما امروز بعد از نصب برنامه جدید متوجه شدم که وقتی لینکی رو در idm میزارم زیر دانلود بعد که مثلا 2 درصدش دان میشه و توقف رو میزنم اما میبینم که باز هم دانلود ادامه داره اما به صورت مخفی و فقط توسط همین برنامه های

مدیریت پهنای باند میشه متوجه شد که دانلود ادامه داره.چون این برنامه ها هر برنامه و کانکشنی که به اینترنت متصله و در حال دانلود هستش رو نشون میدن.و برای من هم برنامه net limiter4 نشون میده که idm همچنان در حال دانلود هستش.

اما نکته تعجب بر انگیزش اینه که حتی نیم درصد هم به حجم دانلود شده لینک فوق اضافه نمیشه.یعنی با اینکه دانلود مخفیانه در حال ادامه هستش اما وقتی میام و ادامه دانلود رو میزنم میبینم که همون 2درصدکه دانلود شده بود باقی مونده.

مطمئن بودم که کار ویروسه.اما پس از اسکن سیستم با بیت دیفندر توتال سکوریتی 2016 آپدیت شده دارای لایسنس قانونی هیچ ویروسی پیدا نشد.

وقتی توسط برنامه net limiter4 روی idm عملیات kill process رو انجام میدم اونجاست که سرعت تبادل دیتا(رسیو) توسط تسک منیجر صفر نشون داده میشه و دانلود مخفی متوقف میشه.(حتی در تسک منیجر خود ویندوز هم نشانی از فعال بودن idm نیست اما در قسمت پرفورمنس تسک منیجر نشون میده که حجمی در حال دانلود است) فعلا این تنها راهی هست که برای توقف دانلود مخفی برام باقی مونده.
    دوست عزیز. واسه من هم چندین بار این مشکل به وجود اومده. این شرایط برای من ، 3-4 سال پیش با آسیاتک (روی دانلود از بعضی از سرورها) و چند ماه پیش با اینترنت ایرانسل با مودم 4G و روی لپ‌تاپ به وجود اومد. البته حتمن یه سر قضیه مربوط به ISP می‌شه که البته، ممکنه در این کار ISP تعمدی نداشته باشه. به هر حال تجربه‌ام و نتیجه‌گیری من اینه که مشکل یه جایی بین عدم هماهنگی تنظیمات ISP، نرم‌افزار آنتی‌ویروس یا فایروال و احتمالن تنظیمات سرور مقصد ممکنه باشه.

اگه دوست داشتی یه نگاهی به این دو تا پست من بنداز:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fg_war2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من که درخواست جمع‌آوری رو امروز فرستادم حالا باید پیگیر باشم ببینم کی زودتر جمع میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون بابت توضیحاتتون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بنده از Internet Download Manager استفاده نمیکنم و سال ها قبل که استفاده میکردم همچین رفتاری رو توش ندیده بودم. شاید باگ داره یا کرک هایی که استفاده میکنید خرابش میکنن یا نسخه ی دستکاری شده و خراب هست. یادمه یه موضوعی که هست در IDM و برخی دیگر برنامه های مدیریت دانلود، اینه که وقتی لینک رو به برنامه میدید، اتوماتیک در پشت صحنه شروع به دانلود میکنه و به همین خاطر ممکنه بعد که دکمه start رو بزنید، ببینید اصلاً دانلود تموم شده! داخل IDM توی تنظیماتش یه گزینه هست که تیکش رو بردارید این امکان غیرفعال میشه. من این روزا از EagleGet استفاده میکنم و دانلودم از لینک مستقیم کمه.

برنامه مدیریت ترافیک هم میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید که رایگانه. بعد از نصب، آخرین ورژن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم نصب کرده، سیستم رو ریبوت کنید تا برخی امکانات بیشتر فعال بشن. بعدش برید داخل تنظیمات Networx و کارت شبکه ای که ارتباط اینترنتتون از طریقش هست رو انتخاب کنید برای دقت در محاسبات (اگه روی محاسبه ی همه ی کارت شبکه ها باشه، ممکنه شاهد محاسبه چندین برابر مقدار واقعی باشی چون اتصالات v p n رو هم حساب کرده). نصب نسخه ی آخر WinPcap باعث میشه امکان انتخاب Ignore local traffic withing LAN برای هر کارت شبکه به طور مجزا فعال بشه در برنامه که نتیجتاً با انتخابش (مثلاً Ignore local traffic withing LAN: Realtek PCIe GBE) ترافیک داخل شبکه ی محلیتون رو در محاسبات، دخیل نمیکنه که باعث افزایش دقت محاسبه میشه (رنج IP شبکه های محلیتون رو در بخش دیگری از تنظیمات برنامه میتونید تعریف کنید).

بنده همچنین بر روی Router ی که من رو به اینترنت وصل میکنه، سیستم عامل حرفه ای تر DD-WRT ریختم (زیرمجموعه OpenWRT) که خودش ترافیک مصرفی رو همونطور که در عکس در پست قبلی قرار دادم به طور دقیق نمایش میده در سمت WAN که دیگه جای سؤالی باقی نمیگذاره!

متأسفانه من در عرض چند روز شاهد تمام شدن نزدیک 20 گیگابایت حجم بودم که پس از بررسی دیدم که اولاً که تمام ساعات رایگان رو هم حساب کرده، دوماً که یا سیستمشون مشکل داره یا کم فروشی عمدی هست که به طور دقیق در بازه ای از زمان که مصرف من نیم گیگ هم نبوده (که بخشی از این بازه ساعات شبانه بودن)، 2 گیگابایت حجم تموم شده! روزهای قبلی رو هم محاسبه کردم مصرف من در ساعات غیررایگان به 3-4 گیگ هم نرسیده در حالی که نزدیک 20 گیگابایت حجم رو سیستمشون کم کرده!

در کل تجربه ی بسیار بدی بود! پارس آنلاین با هر بدیش، حداقل سیستم محاسبه ترافیکشون نسبتاً کم خطاس و نهایت اشتباهش میرسید به صد مگابایت در هر 3-4 گیگ...!
    چیزی که من از عکس پست قبلیت متوجه شدم اینه که مودم داره مصرف رو نشون می‌ده در حد 14.5 گیگ دانلود و 12.6 گیگ آپلود. ولی شما معتقدی که تو این مدت 22 گیگ ترافیک داشتی و حدود 7 گیگ مصرف کردی و 15 گیگشم معلوم نیست چی شده. این 22 گیگ ترافیک که شما فقط ازش 7 گیگ مصرف کردی، مال کدوم بازه زمانیه عزیز؟ مال 3-4 روز آخر اون نموداره؟

یه چیزی الآن به ذهنم می‌رسه. اونم این که به هر حال مقدار آپلود شما هم قابل توجهه. یعنی تقریبن به همون اندازه دانلود، آپلود هم داری. طبق قانون، ISPها موظفن، 25% ترافیک خریداری‌شده رو به صورت رایگان به عنوان آپلود به ترافیک مجاز سرویس اضافه کنن. عصر تلکام هم همین کار رو می‌کنه. یعنی وقتی شما 4 گیگ ترافیک بخری، 1 گیگ هم به عنوان اون 25%رایگان برای آپلود، بهش اضافه می‌کنه.

معمولن چون برای عموم کاربرای عادی، ترافیک آپلود خیلی کمتر از ترافیک دانلوده، ترافیک ایجاد شده به خاطر آپلود تو همون 25% رایگان پوشش داده می‌شه. اما در مورد شما، چون ترافیک آپلودت تقریبن به اندازه دانلودته، یه بخشی از ترافیک آپلودت در واقع داره از کل ترافیک خریداری شده‌ات استفاده می‌کنه و محاسبه می‌شه. درست مثل کاری که اپراتورها موبایل می‌کنن و هر دو سمت ترافیک رو محاسبه می‌کنن.

شما 22 گیگ ترافیک خریدی با احتساب 25% ترافیک رایگان، حدود 27 تا 27.5 گیگ کل ترافیک قابل استفاده‌ات برای دانلود و آپلود بوده. تو نمودار هم حدود 26.5 گیگ کل ترافیک دانلود و آپلودت بوده که خیلی به هم نزدیکن. البته اگه این مشکل واسه‌ات تو بازه‌ای کمتر از 7 روز اتفاق افتاده باشه، موضوع چیز دیگه‌ایه.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوست عزیزم bilmazlar

نکته جالب اینجاست که سر کار که با همین روش و با IDM دانلود کردم این مشکل رو نداشتم. این یعنی ممکنه به تنظیمات ویندوز یا حتی نرم‌افزار اینترنت سکیوریتی و اینا هم می‌تونه ربط داشته باشه. اما قطعن تنظیمات ISP هم تو ایجاد این مشکل می‌تونه مؤثر باشه.
    واسه منم نکته جالبش اینجا بود که وقتی این مشکل برام پیش می اومد در همون لحظه با همون سیستمم میرفتم با یکی دیگه از خطهام و کارت شبکه هام و یک isp دیگه همون لینک رو دانلود می کردم و اونجا دیگه این مشکل وجود نداشت

واسه همین شک به isp کردم.حالا عمدا یا غیر عمدش رو الله اعلم.

ظاهرن این باگ برای آنتی‌ویروس‌های مختلف هم وجود داره. تجربه قبلیم با بیت‌دیفندر و اینترنت آسیاتک بود. ظاهرن Surf-Shield آنتی‌ویروس AVG هم مشکل مشابهی داره که یه
    راجع بهش تو اینترنت پیدا کردم.

دقیقا دقیقا دقیقا این حالت با بیت دیفندر برای من هم وجود داره و یک زیر مجموعه ای از بیت دیفندر در اون لحظات در حال دانلود بود باحجم خیلی کم.البته الان 2 روزه که دیگه این مشکل پیش نیومده وگرنه این راه شما رو تست می کردم.

تجربه شد برام که حتما یک نرم افزار کنترل پهنای باند روی سیستم نصب داشته باشم
    Last edited by david-ebi; 10-05-2016 at 14:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •