ممنون بابت توضیحاتتون @
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده از Internet Download Manager استفاده نمیکنم و سال ها قبل که استفاده میکردم همچین رفتاری رو توش ندیده بودم. شاید باگ داره یا کرک هایی که استفاده میکنید خرابش میکنن یا نسخه ی دستکاری شده و خراب هست. یادمه یه موضوعی که هست در IDM و برخی دیگر برنامه های مدیریت دانلود، اینه که وقتی لینک رو به برنامه میدید، اتوماتیک در پشت صحنه شروع به دانلود میکنه و به همین خاطر ممکنه بعد که دکمه start رو بزنید، ببینید اصلاً دانلود تموم شده! داخل IDM توی تنظیماتش یه گزینه هست که تیکش رو بردارید این امکان غیرفعال میشه. من این روزا از EagleGet استفاده میکنم و دانلودم از لینک مستقیم کمه.
برنامه مدیریت ترافیک هم میتونید از
استفاده کنید که رایگانه. بعد از نصب، آخرین ورژن
رو هم نصب کرده، سیستم رو ریبوت کنید تا برخی امکانات بیشتر فعال بشن. بعدش برید داخل تنظیمات Networx و کارت شبکه ای که ارتباط اینترنتتون از طریقش هست رو انتخاب کنید برای دقت در محاسبات (اگه روی محاسبه ی همه ی کارت شبکه ها باشه، ممکنه شاهد محاسبه چندین برابر مقدار واقعی باشی چون اتصالات v p n رو هم حساب کرده). نصب نسخه ی آخر WinPcap باعث میشه امکان انتخاب Ignore local traffic withing LAN برای هر کارت شبکه به طور مجزا فعال بشه در برنامه که نتیجتاً با انتخابش (مثلاً Ignore local traffic withing LAN: Realtek PCIe GBE) ترافیک داخل شبکه ی محلیتون رو در محاسبات، دخیل نمیکنه که باعث افزایش دقت محاسبه میشه (رنج IP شبکه های محلیتون رو در بخش دیگری از تنظیمات برنامه میتونید تعریف کنید).
بنده همچنین بر روی Router ی که من رو به اینترنت وصل میکنه، سیستم عامل حرفه ای تر DD-WRT ریختم (زیرمجموعه OpenWRT) که خودش ترافیک مصرفی رو همونطور که در عکس در پست قبلی قرار دادم به طور دقیق نمایش میده در سمت WAN که دیگه جای سؤالی باقی نمیگذاره!
متأسفانه من در عرض چند روز شاهد تمام شدن نزدیک 20 گیگابایت حجم بودم که پس از بررسی دیدم که اولاً که تمام ساعات رایگان رو هم حساب کرده، دوماً که یا سیستمشون مشکل داره یا کم فروشی عمدی هست که به طور دقیق در بازه ای از زمان که مصرف من نیم گیگ هم نبوده (که بخشی از این بازه ساعات شبانه بودن)، 2 گیگابایت حجم تموم شده! روزهای قبلی رو هم محاسبه کردم مصرف من در ساعات غیررایگان به 3-4 گیگ هم نرسیده در حالی که نزدیک 20 گیگابایت حجم رو سیستمشون کم کرده!
در کل تجربه ی بسیار بدی بود! پارس آنلاین با هر بدیش، حداقل سیستم محاسبه ترافیکشون نسبتاً کم خطاس و نهایت اشتباهش میرسید به صد مگابایت در هر 3-4 گیگ...!