تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 428 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

سلام
    ممنونم از نظری که در رابط با کاراکتر دادینمن اینو با مکس ساختم و تو مایا تکسچر دادم و از اونجا خروجی گرفتم
    آقا واقعا کسی نمی دونه چه جوری میشه کاراکتری رو که ساختیم رو گذاشت جایه کاراکتری اصلی بازی؟؟
    هنوز کسی نمیدونه چجوری متریال 3ds max رو بیاریم تو udk ؟ متریال ساختن با udk پدرمو در آورد.
    نینجا جان خود متریال مکس رو می خواهین وارد کنید؟؟به نظر من از تکسچر استفاده کن واقعی ترم در میاد خیلی هم آسونه با اکتور ایکس دیگه آسون تر

راستی یه مشکل:
    نمی دونم چرا ویندوز رو عوض کردم این مشکل پیش اومد مشکل من اینه که هر بار که می خوام یو دی کا رو باز کنم با ارور زیر مواجه میشمولی واسه بار اول که نصب می کنم یو دی کا باز میشه برای بارهای دیگه این ارور رو میده.چیکـــــــــــــــــ ـــار کنــــــــــــــــــم

با تشکر

2. این کاربر از aliscan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohieli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سلام Aliscan جان . گه بخوای با Actorx در تری دی مکس انیمیشنو به آنریل اکسپورت کنی باید همونجور که جناب Veria70 گفتن مدلتو ریگ بندی کنی. یعنی یه Biped بسازی بعد با ویرایشگر Physic مدلتو به Biped نسبت بدی. یه سؤالم دارم ، من وقتی با Actox به آنریل چیزی اکسپورت می کنم متریالشو از دست می ده !! چی کار باید بکنم؟؟

این لینکایی که گذاشتی فقط صدان یعنی نمیتونم تصویرشونو بیارم
    من با مدیا پلیر ویندوز سون باز کردم فیلمم داره . با یه نرم افزاری مثل Quick Time , Media Player Classic باز کن ببین می شه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سلام دوستان . یه آمورش درست کردم راجع به kismet که امیدوارم به دردتون بخوره. فقط قبل از اینکه آموزشو بخونین حتما توضیحاتی که اول آموزش دادم رو بخونین. اگه مشکلی بود جتما بگین .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از mohieli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

سلام

نینجا جان خود متریال مکس رو می خواهین وارد کنید؟؟به نظر من از تکسچر استفاده کن واقعی ترم در میاد خیلی هم آسونه با اکتور ایکس دیگه آسون تر

راستی یه مشکل:
    نمی دونم چرا ویندوز رو عوض کردم این مشکل پیش اومد مشکل من اینه که هر بار که می خوام یو دی کا رو باز کنم با ارور زیر مواجه میشمولی واسه بار اول که نصب می کنم یو دی کا باز میشه برای بارهای دیگه این ارور رو میده.چیکـــــــــــــــــ ـــار کنــــــــــــــــــم

با تشکر
    من کلی متریال vray دارم در حد تیم ملی میخوام اونا رو بیارم تو udk (اگه بشه)
    اروری که گفتی رو نمیدونم واسه چیه ولی من بعضی مواقع که میخوام udk رو اجرا کنم ارورهای عجیب وغریبی میداد به زبان گامبا اوزاکایی ولی وقتی آنتی ویروسم و غیر فعال میکردم درست میشد
    moheili با media player cassic اجرا کردم تصویرم داره فقط نوشته هاش یه کم نامفهومه(تو آموزش)

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

moheili با media player cassic اجرا کردم تصویرم داره فقط نوشته هاش یه کم نامفهومه(تو آموزش)
    راستش Ninja جان من خودم هنوز این لینکارو دانلود نکردم نمی دونم چجوریه ولی اگه بده دیگه باید ببخشی.راستی مشکلت برطرف شد ؟ راجع به ساخته دمو .

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

سلام
    ممنونم که راهنمایی کردین.یه روش رو خودم کشف کردم واسه ایمپورت انیمیشن ولی خیلی دنگو فنگ داره که یه سوال واسم مطرح شد؟؟؟آیا میشه از انیمت های خود کاراکترهای یو دی کا استفاده کرد؟؟؟؟اون سوالم که هنوز کسی جواب نداده اینکه چه جوری این کاراکتر رو جایگزین کاراکتر اصلی بازی بکنم؟اونم یه روش واسش پیدا کردم ولی فکر کنم اول باید همه انیمت ها رو به کاراکتر داد راه رفتن.نشستن.زمین خوردن.... اینا بدم بعد امتحان میکنم ببینم جواب میده یا نه.

در مورد متریالم باید بگم که بعید می دونم بشه متریالهای مکس رو بیارم تو یو دی کا من که جایی ندیدم ولی میشه از رندر تو تکسچر مکس استفاده کرد که آخرش هم تو یو دی کا میشه همون تکسچر
    راستی واسه دیدن اون آموزشا هم می تونید از KM Player استفاده کنید
    باتشــــکر

9. این کاربر از aliscan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

aliscan جان دستت درد نکنه. میشه راجع به این رندر تو تکسچر یه توضیحی بدی ؟!!

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

Moheili من دمو رو با زحمت ميسازم يعني جهار تا نميشه يكي ميشه به هر حال دستت درد نكنه.
    علي اين تكستجر كه مي كي هم ميشه ولي براي جمن و آب و يه سري شيشه نميشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

يه مورد و بكم 7_8 نفر براي اين 24 gig‏ مدل بيام دادن بهم هركي مي خواد 5 تا دي وي ديه فقط هزينه بست و 5تا دي وي دي خامو بهم بدين براتون مي فرستم.(اكه بيشترم دادين ناراحت نمي شم )

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

منظورت از اینکه چهار تا نمی شه یکی می شه چیه ؟!!

---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------

راستی کسی لینک فیلم آموزشی متریالو میخواد ؟؟ اگه می خواد بگه تا بزارم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •