direct X رو دوباره نصب کن ببین چی میشه
direct X رو دوباره نصب کن ببین چی میشه
جدا بازی نفس گیره
developer همه قصدش ساختن نحیطی مملو از ترس و تاریکی و رعب و وحشت بوده که همش رو عالی کار کرده
گرافیک هم texture هم lighting واقعا پر و قوی کار شده
gameplay بازی هم یکی از سخت ترین هاست بخ خصوص من یکی که از رو Hard رفتم الان تازه رسیدم وسط chapter 5
من یک چیزی رو نفهمیدم من تمام سوراه سمبه های همه مراحلی که رفتم رو مو به مو گشتم و از تمام جسد ها item گرفتم و تقریبا میتونم بگم چیزی از دستم در نرفته اما وقتی میام جاهایی که خرید داره میبینم فلان اسلحه 260 تاست و من 70 تا دارماونجا که اون بچه sasha اومد رو دوش من و باید با هم میرفتیم واقعا کنترل سنگین و سخت شده بود که جالب هم بود![]()
شما اين فايل رو نداريد و بايد دانلود كنيد : X3DAudio1_7
سرچ كنيد تو اينترنت پيدا ميشه . نميدونم اين لينك همونه يا نه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم دقیقا همین ارور رو داشتم ولی با اپدیت DX درست شد.
[
من یک چیزی رو نفهمیدم من تمام سوراه سمبه های همه مراحلی که رفتم رو مو به مو گشتم و از تمام جسد ها item گرفتم و تقریبا میتونم بگم چیزی از دستم در نرفته اما وقتی میام جاهایی که خرید داره میبینم فلان اسلحه 260 تاست و من 70 تا دارم[/QUOTE]
دلیلش احتمالا اینه که شما گلوله هایی که به عنوان واحد پول مصرف می شه تو تفنگات استفاده می کنی![]()
چه تفاهمی در ضمینه تیر و اصلحه !
خدمتون بگم , حالا این ادعایی که سازنده کرده بود که گفته بود مرزهای گرافیکی 360 رو افزایش داده واقعا حقیقت داشت ؟! نسبت به بهترین بازیه اختصاصی 360 چطور گرافیکی داشت ؟! (شما با 360 رفتی یا PC ؟!)
دوستان من تو این بازی زیبا اون مرحله هه که دررو جلوم اولای بازی وا میکنن یکی میاد یه دفعه آژیر خطر میدن اون جکو جونورا از این ورو اونور پیدا میشن هی میمیرم نمیدونم آخه20نفری میریزن سرم منم سیم ثانیه بعد میمیرم جالبه که بابقیه کاری ندارن یه راس میان طرف من ...
ممکنه راهنمایی کنید![]()
ابن بازی تو ویستا هم میاد؟
تو تورنت زده بودن ویندوز 7
بله روی ویستا اجرا وشه پست اولم یه نیگا بنداز توضیحات کامل دادن دوستان
تشکر.....
خوب این اثر هم ساعت 3 صبح تمام شد
بسیار بسیار لذت بردم از بازی مدت ها بود بازی که توش رعب و وحشت باشه بازی نکرده بودم
بازی های این روز ها هم که همش کلیشه ای و تکراری شدن
این یکی واقعا متفاوت بود
یکی از بهترین گرافیک ها و صدا گذاری ها رو داشت
کارگردانی و ارائه واقعا عالی بود
فقط موردی که اذیت کرد سیستم مبارزه و به خصوص هدف گیری و یکم هم سختی بیش از حد بود
اخرش واقعا زیبا بود
بسی لذت بردیم !
Last edited by pedram_sad; 17-04-2010 at 11:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)