تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 66 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز اگر برایتنس کلا 50 تایی بود برای تبدیل نسبت بگیرید یعنی 78 رو در 50 ضرب کنید و بعد به 100 تقسیم کنید که میشد 39 ولی اینجا واحد 100 تایی هست پس خیلی راحت 78 رو از 50 کم کنید میشه 28 گزینه هایی رو که وجود ندارن و یا اسمی ازشون برده نشده دست نزنید بعضی از این گزین ها وقتی کابل HDMI به پنل وصل کنید ممکنه فعال بشن.
    P-NR همون Video NR هست.
    آقا یه کم پیچیده شد.....

جناب Alucard گرامی البته من کوچیکتر از اونیم که پیشنهادی بدم

ولی با توجه به اینکه برای مدل وی 10 که اصلآ وارد بازار نشده تاپیک جداگانه ای باز شده آیا صلاح نمیبینید که برای جی 10 که فروش بالایی هم در ایران داشته تاپیک جداگانه ای باز کنید تا ما مجبور نباشیم سئوالات و مشکلاتمونو تو تاپیک مدلای دیگه بیان کنیم؟
    Last edited by bzt; 20-12-2009 at 15:51.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اقایون پست من چرا حذف شد؟

سئوال نا به جایی کردم؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

آقا یه کم پیچیده شد.....

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرامی البته من کوچیکتر از اونیم که پیشنهادی بدم

ولی با توجه به اینکه برای مدل وی 10 که اصلآ وارد بازار نشده تاپیک جداگانه ای باز شده آیا صلاح نمیبینید که برای جی 10 که فروش بالایی هم در ایران داشته تاپیک جداگانه ای باز کنید تا ما مجبور نباشیم سئوالات و مشکلاتمونو تو تاپیک مدلای دیگه بیان کنیم؟
    بله فکر خوبیه دوست عزیز شما خودتون میتونید این کار رو انجام بدین

اقایون پست من چرا حذف شد؟

سئوال نا به جایی کردم؟
    دوست عزیز چون تعداد پستهای شما کم هست بعضی وقتها سیستم پست شمارو در انتظار تائید قرار میده از قرار معلوم بعد از اینکه تعداد پستهاتون زیاد بشه دیگه این اتفاق نمیوفته.
    موفق باشید.
    Last edited by *Alucard*; 20-12-2009 at 15:52.

4. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بخدا من هیچی از LG نمی دونم
    هرچیم گفتم مربوط میشه به 1.5 قبل که می خواستم تلوزیون بخرم
    اگر درست یادم باشه مشخصات LH700 مشابه B690 هست بجز زمان پاسخگویی پیکسلهاش که پایین تره و این مثکه برای گیمر ها خیلی خوبه ( نمی دونم ) . LH700 بلوتوث داره که امکان فانتزی بامزه ایه ولی در مقابل USB سامسونگ بنظر من کارایی نداره . یعنی مصرف یک USB پرقدرت خیلی بیشتره

LH500 اما هم سرعت پاسخدهی پیکسلهاش پایین تر از B690 هست
    هم کنتراستش بالاتره ( که رنگها بهتر دیده میشن توش )
    هم فکر کنم 200 هرتز هست ( یادم نیست دقیقا ) که اینم برای گیمرها مثکه مهمه

بهرحال اگر این مشخصات درست باشه
    اگر تصویر LH700 نلرزه تصویر LH500 عمرا نمی لرزه
    اون موقع که من می خواستم بگیرم . تنها برتری LH700 رو 1- قیافه بهترش می دونستند 2- بلوتوثش

توصیه من اینه که اصلا قیافه رو بذار کنار
    برای من هم اوائل مهم بود که B690 خوشگل تر از G10 هست اما الان اصلا مهم نیست و بنظرم هرکس صرفا بخاطر دکور می خواد B690 رو انتخاب کنه ، بهتره اینکار رو نکنه
    از طرفی بالاتر بودن کنتراست و هرتز خیلی بهتر از یک عدد بلوتوث هست . این نظر منه

من واقعا در مورد کیفیت LG چیزی نمی دونم . اگر کیفیت پنل و موتاژش خوب باشه از B690 سرتره

اما در مورد اینکه 32 بگیری یا 37
    عزیزم دقیقا به خودت بستگی داره
    بنظر من 37 سایز معقولیه برای یک اتاق کوچک و فاصله حداکثر 3-4 متری
    اما 32 دیگه ریسکه ! باید ببینی که فاصله ات باهاش چقدره . خودت چقدر دنبال تلوزیون صفحه بزرگ هستی . الان آقای عباس اینجا یکی از معایب G10 رو سایز کوچکش می دونن که از نظر من 42 خیلی خوبه اما خوب هرکسی نظر خودش و کاربردهای خودشو داره

در مورد هدیه LG هم چیزی نمی دونم . قطعا اون هدیه ای که روی 32 میده با اونی که روی 37 میده فرق می کنه
    بسیار بعید می دونم روی 32 سینما هدیه بده و کلا LG یه سینما داره که بانداش مثل گلابی هستن ! توروخدا اونو نگیر
    امروز رفتم از نزدیک دیدم
    هم 500 و هم 700 رو
    خیلی واسم جالبه که تا الان میگفتن که lh700 قشنگتره شما تصور کن یه دایره بزرگ زیر پنل ال سی دی که لمسیه و کلید پاور هستش
    ولی به نظر من بعد یه مدت بد جور تو ذوق میزنه این lh700
    مدل Lh500 خیلی شیک و شکیل بود که بیشتر بخاطر سادگی اون توی طراحی بود به نظر من البته
    احتمالا همین مدل 37lh500 رو میگیرم
    ولی سینمای خانواده ال جی خیلییییییییی افتضاحه واقعا
    به نظرتون اگه یه dvd-player philips بگیرم با یه اسپیکر 5کاناله بهتر نیست تا اینکه این سینمای ال جی رو بگیرم؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

امروز رفتم از نزدیک دیدم
    هم 500 و هم 700 رو
    خیلی واسم جالبه که تا الان میگفتن که lh700 قشنگتره شما تصور کن یه دایره بزرگ زیر پنل ال سی دی که لمسیه و کلید پاور هستش
    ولی به نظر من بعد یه مدت بد جور تو ذوق میزنه این lh700
    مدل Lh500 خیلی شیک و شکیل بود که بیشتر بخاطر سادگی اون توی طراحی بود به نظر من البته
    احتمالا همین مدل 37lh500 رو میگیرم
    ولی سینمای خانواده ال جی خیلییییییییی افتضاحه واقعا
    به نظرتون اگه یه dvd-player philips بگیرم با یه اسپیکر 5کاناله بهتر نیست تا اینکه این سینمای ال جی رو بگیرم؟؟
    ظاهر کاملا سلیقه ایه
    مثلا من معتقدم x345 سونی ظاهرش خیلی شکیل تر از سامسونگه اما یکی دیگه هست که این نظر رو نداره
    براساس ظاهر تصمیم نگیرید بهتره ولی خب بین lh500 و lh700 همچنان معتقدم lh500 بهتره ( شما نوشته ی آقای امیر رو در مورد LG صفحه ی قبل خوندید ؟ )

در مورد سینما هم من از کیفیت LG بی خبرم فقط بخاطر فرم زشت اون یک مدل سینماش که باندای قرمز و مشکی داره گفتم سراغش نرید که اونم دقیقا سلیقه ایه
    فیلیپس اما مارک بهتریه . در مورد سینما شک نکن که اگر خودت هزینه کنی ( سینمای هدیه رو بفروشی به خودشون ) با کمی بالا و پایین مدل بهتری می تونی پیدا کنی . از محصولات پاناسونیک یا هرمارک دیگه ای
    یک تاپیک اختصاصی در مورد سینمای خانگی داریم توی همین تالار
    یه سر اونجا بزن
    قیمتها هم حدودی نوشته شده .

7. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

در مورد اتصال تلوزیون به کامپیوتر چند تا سوال دارم . داره بنظرم امکان بامزه ای میاد ...

1- توی تمام شکلهای دفترچه B690 یه مودم DSL اون وسط بین تلوزیون و کامپیوتر هست . نقش این مودم چیه ؟! البته من مودم ASUS دارم برای ADSL م اما متاسفانه فقط یک جای LAN داره که از همین طریق به LAN کامپیوترم وصله ( مینبوردمم یک جای LAN داره )
    حالا نقش مودم چیه ؟ میشه مستقیم وصل کرد بدون مودم ؟!

2- برای اینکه هی سیم مودم رو نکنم و سیم تلوزیون رو وصل کنم . میشه یه رابطی ( روتر می گن بهش ؟ ) برای لن بخرم که مثلا لن مودم یا لن مین بورد که یدونه هست رو دو تا کنه ؟!

3- این LAN بی سیم سامسونگ که توی دفترچه ش نوشته و از طریق USB به تلوزیون و کامپیوتر وصل میشه چیه ؟ یعنی از اونا بخرم دیگه نیازی به روتر نیست و از طریق USB می تونم یک LAN اضافه رو داشته باشم ؟! اصلا توی ایران هست ؟

4- سوال آخر . من بلوتوث USB برای کامپیوتر بخرم و اونورم یه بلوتوث USB به تلوزیون بزنم . می تونم فایلها رو بین کامپیوتر و تلوزیون راحت و بدون سیم جابجا کنم ؟! شدنیه ؟ هزینه اش چقدره ؟

ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

در مورد اتصال تلوزیون به کامپیوتر چند تا سوال دارم . داره بنظرم امکان بامزه ای میاد ...

1- توی تمام شکلهای دفترچه B690 یه مودم DSL اون وسط بین تلوزیون و کامپیوتر هست . نقش این مودم چیه ؟! البته من مودم ASUS دارم برای ADSL م اما متاسفانه فقط یک جای LAN داره که از همین طریق به LAN کامپیوترم وصله ( مینبوردمم یک جای LAN داره )
    حالا نقش مودم چیه ؟ میشه مستقیم وصل کرد بدون مودم ؟!

2- برای اینکه هی سیم مودم رو نکنم و سیم تلوزیون رو وصل کنم . میشه یه رابطی ( روتر می گن بهش ؟ ) برای لن بخرم که مثلا لن مودم یا لن مین بورد که یدونه هست رو دو تا کنه ؟!

3- این LAN بی سیم سامسونگ که توی دفترچه ش نوشته و از طریق USB به تلوزیون و کامپیوتر وصل میشه چیه ؟ یعنی از اونا بخرم دیگه نیازی به روتر نیست و از طریق USB می تونم یک LAN اضافه رو داشته باشم ؟! اصلا توی ایران هست ؟

4- سوال آخر . من بلوتوث USB برای کامپیوتر بخرم و اونورم یه بلوتوث USB به تلوزیون بزنم . می تونم فایلها رو بین کامپیوتر و تلوزیون راحت و بدون سیم جابجا کنم ؟! شدنیه ؟ هزینه اش چقدره ؟

ممنونم
    1 - مدل مودم ASUS شما چیست . بیشتر مدلهای ASUS کار روتر را هم انجام میدهند یعنی هم مودم هستند هم روتر . مودم خوب معلومه برای وصل شدن به اینرنته و اگر شبکه TV ات مثل مال من که فعلا ایراد داره مشکلی نداشته باشد میتوانی از امکان وصل شدن به اینترنت تلویزیون استفاده کنی . البته باید روتر از پروتکل DHCP پشتیبانی کند.

2 - میشه ولی تنظیماتش احتیاج به تجربه کافی داره

3 - اداپتور بی سیم سامسونگ را باید از سامسونگ سوال کنی دارن یا نه . ولی باز هم احتیاج به یک مودم روتر بی سیم داری

4 - نمیدونم ! شاید بشه ولی من همچین امکانی در دفترچه راهنمای سامسونگ ندیدم
    Last edited by sorna2; 21-12-2009 at 22:28.

10. این کاربر از sorna2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

1 - مدل مودم ASUS شما چیست . بیشتر مدلهای ASUS کار روتر را هم انجام میدهند یعنی هم مودم هستند هم روتر . مودم خوب معلومه برای وصل شدن به اینرنته و اگر شبکه TV ات مثل مال من که فعلا ایراد داره مشکلی نداشته باشد میتوانی از امکان وصل شدن به اینترنت تلویزیون استفاده کنی . البته باید روتر از پروتکل DCPH پشتیبانی کند.

2 - میشه ولی تنظیماتش احتیاج به تجربه کافی داره

3 - اداپتور بی سیم سامسونگ را باید از سامسونگ سوال کنی دارن یا نه . ولی باز هم احتیاج به یک مودم روتر بی سیم داری

4 - نمیدونم ! شاید بشه ولی من همچین امکانی در دفترچه راهنمای سامسونگ ندیدم

سلام

1- مودمم ASUS AM602 هست که فقط یک جای LAN داره که مشغوله الان و یک جای USB هم داره البته
    من نمی خوام به اینترنت وصل بشم . فقط می خوام کامپیوتر و تلوزیون بهم وصل بشن . بازم مودم ضروریه ؟

2- که من بلد نیستم

3- شاید زنگ زدم vip راهنمایی خواستم

4- منم به همچنین

حالا که مودم و مینبورد من هر کدوم فقط یک lan دارند که با سیم بهم وصل هستند و باصطلاح مشغول هستند
    من چی کار می تونم بکنم ؟!

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوستان برا مطرح کردن پرسشها و راهنمایی و همچنین دسترسی بهینه تر مراجعین لطفا مسائل مربوط به B690 سامسونگ رو در این تاپیک مطرح کنید...
    موفق باشید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

1- مودمم ASUS AM602 هست که فقط یک جای LAN داره که مشغوله الان و یک جای USB هم داره البته
    من نمی خوام به اینترنت وصل بشم . فقط می خوام کامپیوتر و تلوزیون بهم وصل بشن . بازم مودم ضروریه ؟

2- که من بلد نیستم

3- شاید زنگ زدم vip راهنمایی خواستم

4- منم به همچنین

حالا که مودم و مینبورد من هر کدوم فقط یک lan دارند که با سیم بهم وصل هستند و باصطلاح مشغول هستند
    من چی کار می تونم بکنم ؟!
    من نمی خوام به اینترنت وصل بشم . فقط می خوام کامپیوتر و تلوزیون بهم وصل بشن . بازم مودم ضروریه ؟ نه . میتونی TV و PC را مستقیما با یک کابل LAN به هم متصل کنی .

یک سر به سایت اسوس زدم و مشخصات مودم AM602 را دیدم . مودم ASUS AM602 روتر هم هست از پروتکل DHCP هم پشتیبانی میکند . تا اینجاش خوبه ولی چون فقط یک پورت LAN داره کار تو لنگ گذاشته از طرفی چون بی سیم نداره از اداپتور بی سیم سامسونگ هم نمی توانی استفاده کنی. یک پیشنهاد دارم انجام بده ببین جواب میده یا نه . تلویزیون را با کابل LAN به مودم وصل کن و مودم را از طریق کابل USB به کامیوتر متصل کن .
    اگه جواب نداد فکر کنم بهترین راه خرید یک مودم جدید باشد . مثلا مودم ASUS WL-AM604g تمام مشخصات لازم را داره . چهار تا پورت LAN داره و بی سیم هم هست .
    قیمتش هم حدود 75000 تومان است
    Last edited by sorna2; 21-12-2009 at 23:26.

15. این کاربر از sorna2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •