یک سوال مهم!
عزیزانی که ممایلستون دارن با ابعادش و حمل و نقلش مشکلی ندارن؟
حالا micosoft 24 بذار آیفون 4g بیاد ببینیم چه جوریه!
یک سوال مهم!
عزیزانی که ممایلستون دارن با ابعادش و حمل و نقلش مشکلی ندارن؟
حالا micosoft 24 بذار آیفون 4g بیاد ببینیم چه جوریه!
ال سي دي ميلستون قبلا تو چند آزمايش و مقايسه در سايت هاي مختلف از رقيباش بهتر بوده و قبلا" در موردش صحبت شده . اما حالا اين سايت كه اسمش هم اتفاقا" moto lab هست و البته ربطي به كمپاني موتورولا نداره و اصلا سايت معتبر نيست و كسي تا حالا اسمش نشنيده معلوم نيست اين مقايسه رو واسه چي انجام داده . شايد وابسته به يكي از همين دو كمپاني iphone يا htc باشه !!؟؟
البته من نميگم آيفون 3gs گوشي بديه . نه . خيلي هم خوبه و خودم هم قبلا " مقايسه ال سي ديش رو با نكسوس گذاشتم كه نتيجش هم برتري آيفون بوده .
اما در هر صورت در مقابل ميلستون از هر لحاظ كم مياره .
ميلستون قبلا" چندين بار از چند سايت معتبر جهاني و مجله تايمز كه واسه همه دنيا حرفشون سنده عناوين بهترين گوشي يا اسمارت فون دنيا رو به خودش اختصاص داده /
حتي در آمارگيري هايي كه بوده ميلستون از نظر كاربرها بهتر از آيفون بوده و آمار بالاتري داشته .
خوب حالا با اين اوصاف و با توجه به فروش خيلي خوب ميلستون در سرسر جهان و تاثيرش بر آيفون و فروش بد نكسوس احتمال هر گونه شيطنتي از رقيبان وجود داره .
سلام
خوب اگه یه مقدار به عکسها دقت کنید متوجه میشید که اینا فقط برای طرفداری از یه کمپانی و خراب کردن یکی دیگه است.
جالبه که وقتی برای رسم این خطوط از ربات استفاده شده ، گوشی آیفون نسبت به حالت دستی بهتر عمل کرده ولی برای بقیۀ گوشیها بر عکس شده. ( یعنی از حالت دستی هم بدتر شده ).
اما نکتۀ جالب اینجاست که در موقع استفاده از ربات توی گوشی مایلستون صفحه نمایش سیاهه ، در حالی که برای بقیۀ گوشیها داخل همون صفحۀ سفید تست شده.!!!!!
یه جا خونده بودم که اگه به صفحه نمایش گوشی الکتریسیته وصل کنی ، صفحه نمایشش تاچند دقیقه گیج میزنه و حساسیت تاچش تا حد زیادی افت میکنه.
خوب اینم تصویر گوشی خودمه. خطوط رو هم خودم با دست کشیدم.
![]()
بلک لیست کسی سراغ داره؟آخه بدون بلک لیست سر قرار رفتن ریسکه . مگه نه؟
سلام
از برنامۀ Firewall میتونی استفاده کنی . بنظرم از داخل گوشی موتوری استخراجش کردن. من خودم هم نصب کردمش ولی تا به حال تستش نکردم. در ضمن برای مسیجها هم کاربرد داره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از برنامۀ GBlocker میتونی استفاده کنی .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 654123; 01-04-2010 at 02:22.
دوستان سلام من تازه عضو این وبسایت شدم می خوام موتورولا مایلستون بگیرم خواستم بدونم کسی از قیمتش خبر داره یا جایی میشناسین بفروشه مرسی
اگه میشه درمورد سیستم عاملشم توضیح بدین
نرم افزاراش چجوریه؟رایگانه؟
میشه رو بعضی قسمتها قفل گذاشت؟مثلا sms یا phone book
سلام
خوش اومدي
آخرين قيمت قبل از عيد حدود 610 هزار بود كه دوست خوبمون masoudbrg زحمت ميكشه و راهنماييت ميكنه . احتمالا" الانم همون حدود قيمته /
نرم افزارهاي آندرويد نسبت به بقيه سيتم عاملها مثل آيفو ن يا سيمبين بيشترين مقدار داونلود رايگان رو داره / و پس از ارتقای سيستم عامل موتورولا Milestone به نسخه 2.1 ، اين گوشی از مزايايی مثل دسترسی رايگان به نرم افزارهای موجود در Facebook ، دسترسی رايگان به فايل های به روز رسانی شده Google Maps و چند ويژگی ديگر، بهره مند خواهند شد. كاربران به كمك نرم افزارهای موجود در Facebook می توانند علاوه بر شماره ها ، اسامی اشخاص و تصاوير آنها را بطور مستقيم در قسمت تماس های گوشی خود ثبت كنند.اگه میشه درمورد سیستم عاملشم توضیح بدین
نرم افزاراش چجوریه؟رایگانه؟
سيستم عامل آندرويد هم جديد - جذاب - سبك - و هر روز در حال پيشرفت و بهبود و عمومي شدنه /
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)