راستش درست متوجه نشدم چه کار کردین میشه خواهش کنم مرحله به مرحلش رو توضیح بدین؟:43:
راستش درست متوجه نشدم چه کار کردین میشه خواهش کنم مرحله به مرحلش رو توضیح بدین؟:43:
همش ضریب تبدیله.
اول از همه گرم ِ co2 رو به مول تبدیل میکنیم...
بعد میگیم 1 مول co2 ، شامل عدد آووگادرو مولکول co2 هست(یعنی یه ضریب تبدیل دیگه زدیم)
پس تا اینجا تعداد مولکول های co2 رو بدست آوردیم.
حالا میگیم توی هر مول co2 دو تا اتم o داریم.
بعد دیگه به دست میاد دیگه!![]()
با عرض معذرت كه خوب توضيح ندادم. و تشكر از آقا سامان كه توضيح دادن
همونطور كه ايشون گفت، با هر كدوم از اون كسر ها واحد رو عوض ميكنيم تا به خواسته ي مسئله برسيم. اول ميلي گرم به گرم،بعد گرم CO2 به مول CO2،بعد مول CO2 به تعداد مولكول CO2 ،و بعد هر مولكولCO2 به تعداد O موجود توش.
فكر ميكنم اگه خودتون يه بار روي كاغذ بنويسيدش و كسر ها رو ساده كنيد، خيلي راحت متوجه بشيد.![]()
بچه ها تو شیمی پیش 2 فصل اسید و بازها به مشکل خوردم
همش اسیدهای ضعیف و قوی ، بازهای قوی و ضعیف ، این که کدوم ها با آب واکنش میده ، کاتیون کدوم آبکافت میشه و اسید مزدوج کدوم باز قویه و .... ،
امروز اومدم بخونم بدتر بیش از قبل قاطی کردم .....
چی کار کنم ؟؟؟!!![]()
کتاب شیمی مهندس بازرگانی خیلی خوب توضیح داده. دقیق بخونید و بعد نکات اصلی را یادداشت برداری کنید و چندین بار هم مرور کنید.
روش تستیش می دونی چیه؟
هلو:
1 اگه بگذاری مشکلی پیش نمیاد پس گزینه ی 1 رد می شه.اگه نیم بگذاری مشکل داره پس گزینه های2 و 3 هم می پره پس می شه گزینه ی 4
![]()
بچه ها لطفا به سوالت زير جواب بدين :
1- همه حرف هاي جر رو كه بلدين بنويسين
2- جزم چيه ؟
3- همه مونث هاي سماعي رو ميدونين بنويسين
سوال: با ارقام 2,2,2,0,0,1,3,4 چند عدد دو رقمی می توان نوشت؟
لطفا علاوه بر راه حل روش کلی حل اینگونه سوال ها که ارقام تکراری دارد را بنویسید.
هر سه عدد دو(2) و دو عدد صفر دارای ارزش یکسانی هستند.می توان آنها را یک عدد گرفته و مساله را حل کرد
پاک شد ....
Last edited by lord mostafa; 19-02-2010 at 22:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)