اینقدر روش نوشته که گیج شدم....
یه روش مطمئن اسان را یه بار دیگه بگو برا ما که تا بحال 7 نصب نکردیم و تازه میخایم نصب کنیم......!
اینقدر روش نوشته که گیج شدم....
یه روش مطمئن اسان را یه بار دیگه بگو برا ما که تا بحال 7 نصب نکردیم و تازه میخایم نصب کنیم......!
دوست عزیز شما نصب کن اگه کرک خواست که نمی خواد من مفصل خدمتتون عرض می کنم
سلام .
نود و کاسپر اینو پاک میکنن ! تروجانه ...
هر گردی که گردو نمیشه دوست خوبم
باید آنتی ویروسها رو غیر فعال کنی
در ضمن من آنتی ویروس نود با آخرین آپدیت نصبه رو سیستمم و مشکلی وجود نداره!
با سلام خدمت دوستان
ویندوزم روی آپدیت اتومات بوده وتمامی آپدیتها را به صورت کامل گرفته وفول اپدیته و در صفحه سیستم آپدیت یک تیک سبز بزرگ زده و فعلا" دارم آپدیتهای آپشنال را دارم میگیرم ولی بالطبع آپدیت kb971033 را نیز گرفته واز دیروزه که بهم گیر نداده و ویندوزم راحت وروان کار میکنه .
آیا بایست این آپدیت را حذفش کنم یا نه . اگر حذف باید بشه چگونه اینکارو انجام بدم
نه نیازی نیست این که کاری به کارتون نداشته به خاطر نوع کرکی هست که منتشر کننده ویندوزی که نصب کردین توش قرار داده الان لپ تاپ و سیستم خونگی من مشکلی تا حالا نداشتن ولی مال محل کارم مشکل پیدا کرده بود که برطرف شد![]()
اقا نصبش کردم...
اولش 30 days نوشته بود...با اون کرک swat کرک و ریسیت شد و الان pruduct key و 30 days برداشته شده... یعنی کامل شده؟؟؟
این سوال را اگر کسی میدونه خواهشا کمک کنه که خیلی گیرم:
--مودمم tp link 8811 هستش حالا درایورش برا 7 نیومده اینو چی کار باید کرد؟؟؟سایت خود TP LINK را هم نمیتونم وارد بشم!
Last edited by Amin.P30; 18-04-2010 at 14:56.
بله کرک شده
آدرس سایت ساپور مودم رو بده بگیرم واست
اقا مشکل حل شد...درایور را با ویندوز اپ کردم شد با این که سایت رسمی هنوز برا این مدل درایور نداده...واقعا تعجب کردم ....سایتش TP-LINK.COM هستش و اخرین درایوری که برا 8811 داده برا ویندوز ویستا در سال 2008 هستش....
سلام خدمت تمام دوستان عزیز
کسانی که از این کرک استفاده کردند و نتیجه مطلوب گرفتند ، با نقل قول کردن همون پست کرک ، عنوان کنند که روی چه ویندوزی اجراش کردند یعنی مثلا Windows 7 Ultimate Build 7600 که دوستان دیگر هم از کاربردی بودن یا نبودنش اطلاع کسب کنند.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)