نگهدارنده و شارژ فندکی به چه دردم میخوره آخه
تو سایت farsi.nokia.com که تو بسته گوشی این جور چیزا نبود!
والا دوستان قبلا گفتن که ما قبلا خریدیم یه هندزفری بلوتوث BH-214 روش بود که قیمتی حدود 70 تومن داره.
نگهدارنده و شارژ فندکی به چه دردم میخوره آخه
تو سایت farsi.nokia.com که تو بسته گوشی این جور چیزا نبود!
والا دوستان قبلا گفتن که ما قبلا خریدیم یه هندزفری بلوتوث BH-214 روش بود که قیمتی حدود 70 تومن داره.
Last edited by Help118; 08-06-2010 at 22:07.
منم وقتي خودم ديدم تعجب كردم
هندزفري بلوتوث توش نبود![]()
حیران موندم که چیکار کنم از کجا بخرم از گوشی شاپ یا دیجی کالا.
گوشی شاپ قیمتاش همیشه ارزون تر بود اتفاقا الان دیجی کالا داره ارزون تر میده. گوشی شاپ میگه تو بسته های ما نگهدارنده واشینی و شارژ فندکی داره بهمین جهت گرون تره. مگه دیجی کتالا که با گارانتی اصلی ارزون تر از گوشی شاپ می ده این چیزا تو بستش نیست؟
تو رو خدا جواب بدین: به دیجیکالا زنگ زدم گفتش این گوشی فقط چینه. 379 تومن با گارانتی اصلی و فول پکه و گوشی شاپ 395 با گارانتی اصلی و فول پک و هم چینی هست و هم کره ای: نفهمیدم کره ای هم داره آخه یعنی چی؟ درثانی این اختلاف قیمت دوسایت چیه؟
Last edited by Help118; 09-06-2010 at 14:03.
از بیشتر لحاظ ایکس 6
دوستان من عاشق ولی با خبر N8 گفتم بمونم بیاد بگیرم حالا شنیدم که گوشی صداش استریو نیست و مونو هست و تک اسپیکر هست و صداش مانند ویواز کم هست حالا می خوام x6.16GB بگیرم من در اهواز هستم بهم بگید با گارانتی بگیرم یا نه و اهواز هستم از کجا بگیرم چون 16Gb اهواز تنها زرد و مشکی هست من صورتی میخوام کمکم کنید از کجا بخرم .
پیشاپیش از تمامی شما ممنون.
![]()
Last edited by t2download; 09-06-2010 at 16:55. دليل: شرمنده اشتباه
سلام دوستان این عکس رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به مدل گوشی بالایی کاری ندارم که s8500 wave هست وصفحش :
صفحه نمایش 3.3 اینچ با رزولوشن 800×480 پیکسل از نوع Super AMOLED و Capacitive و قابلیت نمایش 16 میلیون رنگه
ولی کیفیت x6 هم نباید در این حد باشه....
کسایی که این گوشی رو خریدن در مورد بالا راهنمایی کنن
یه نکته ی دیگه
من که گوشی قبلیم n82 بود آیا می تونه حکم یه موبایله کوچیک رو برام داشته باشه؟؟؟در کل خوش دسته وراحت تو جیب جا میشه؟؟؟
متاسفانه بیشتر از چند دقیقه اینو تو دستم نگرفتم و تعریفشم شنیدم اینه که میخام نظر شما رو هم بدونم...
با تشکر
دوست عزیز من درسته که اسپیکر این گوشی مونو هستش و لی قابلیت های بیشماری زیادی داره که این عیب رو محو می کنه ولی با این حال بازم ایکس 6
واسه خرید پیشنهاد می کنم از سایت گوشی شاپ یا دیجیکالا خرید کنی
gooshishop.com
و
-------------
حتما با گارانتی اصلی بگیر چون پک کامل می ده که هلدر ماشین و شارژر فندکی هم داره علاوه بر اون و مهمتر از اون ساپورت کامل فارسی تو منوها و اس ام اس ها رو داره که این خیلی خوبه. ثالثا اینکه از گوشیت و وسایل جانبیش کاملا مطمئنی که اصله رابعا اینکه واسه ساین کردنش تو سایت برای همراه اول مشکلی نداری
زنگ زدم به 23013نوکیا گفت چینی و کره ای هم داره تو سایت گوشی شاپ کره ای هم هستش. تئوریکا که هر دو به یک کیفیته ولی فکر کنم من خودم کره ایشو بگیرم
Last edited by Help118; 09-06-2010 at 18:53.
ببین دوست من تنظیمات گوشی ها واسه عکسبرداری باهم فرق فوکوله. واسه عکاسی کردن پارامترهای متفاوتی وجود داره ائم از تعیین اکپوشور نور میزان لاین تور تعیین نوع هوا زاویه عکاسی و.. و.. که شاید بعضی برندها عکسهای بهتری بندازن ولی بعضی دیگه کم بیاره و این رو نمیشه سنگ محک واسه بد بودن یک گوشی باشه!
شک نکن تو خرید ایکس 6. یک گوشی واسه موسیقی که خیلی روش من حساب باز کردم.
یک گوشی تمام لمسی خازنی که ضخامت حیرت انگیز نازکی داره حتی از ان 82 نازکتره
اسپیکرهای گوشی هم خیلی باحال و قوی هستند
ولی از لحاظ دوربین در مقابل ان82 کم میاره چون ان 82 برترین گوشی 5 مگاپیکسلی نوکیاست
ایکس 6 و دیگر هیچ
در مورد اون عکس باید بگم که برای مقایسه ی صفحه نمایشه نه دوربین...
اینکه x6 عالیه بحثی نیست اگه بحثی بود که دیگه وقتمونو اینجا تلف نمی کردیم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)