lcd 50" سامسونگ از مرز برامون اوردن یک و دویست بنظرتون ارزش داره راستی مدلش یادم نیست چی بو فقط میدونم پلاسما بود..........
lcd 50" سامسونگ از مرز برامون اوردن یک و دویست بنظرتون ارزش داره راستی مدلش یادم نیست چی بو فقط میدونم پلاسما بود..........
باید مدل دقیقش رو ذکر کنین. فکر نمیکنم تاپیک مناسبی برای پرسیدن سوالتون انتخاب کرده باشین.
-همونطور كه دوستمون گفتند ميتونستيد توي تاپيك سام ويا راهنمايي براي خريد مطرح كنيد:
-با اين حال به احتمال زياد پلاسماي سري 5 سام هست گزينه خوبيه با توجه به قيمتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره آقا خيلي خوبه
مباركه
با اين قيمت 1200 كجا ميتوني 50 تينچ بگيري؟ عاليه.. حالشو ببر
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
اگر در اين بحث طرفدار LED هستيد به شما كواترون RGB+Y شارپ رو معرفي مي كنم و ميتونيد اون رو در بازار مشاهده كنيد. چون بالاخره وارد شد. مشخصات در لينك زير
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
اگه ممنکنه بنده راراهنمایی فرمایید من قصد خرید اچ دی تی وی دارم و بین دو مدل ex500 sonyوv20 panasonic گیر کردم نمیدونم کدومشونو بگیرم میشه لطف کنید بنده را راهنمایی کنید . از نظر قیافه ای از سونی خیلی خوشم اومد .چون این دوتا رو کنار هم ندیدم نتونستم از نظر کیفیتی مقایسه کنم . فقط تو سایت خوندم که پاناسونیک اول شده .
یه سوال دیگه هم داشتم تو جمهوری میگن پلاسما بعد از 3 تا 4 هزار ساعت افت تصویر پیدا میکنه و باید ببرید نمایندگی شارژکنید درسته ؟؟؟؟؟
چیزی که برای من خیلی مهمه برایتنس و شارپ بودن تصویره تو جمهوری برنامه های پخش شده از سامسونگ زیاد جالب نبود ممن.ن میشم بنده را راهنمایی کنید.
-انتخابهاتون خيلي متفاوت هست
-مسلما v20 ميتونه گزينه بهتري باشه در دقت در رنگ ها -كنتراست بالا و بسياري از شاخص هاي كيفيت تصوير
-منتها حرف برايتنس پيش مياد مسلما lcd ها بهتر عمل ميكنند هر چند دوستاني و سروراني كه اينجا v20 تهيه كردند در مدهاي دايناميك برايتنس مشابه lcd ها رو گرفتند
-در مورد شارژ هم خودتون رو درگير اين حرف ها نكنيد (دوستانه)![]()
با سلام به دوستان. توی بعضی از بررسی هایی که روی تلوزیون ها کردم دیدم پلاسما توی رنگ مشکی عالیه ولی توی رنگ کاملا سفید یکم مات به نظر میاد وی تو LCD عکس این حالته یعنی رنگ سفید عالیه ولی سیاه یکم متمایل به خاکستریه نظرتون چیه دوستان ؟
-يك سري بحث هايي توي فروم هاي خارجي ديدم در اين مورد منتها فكر ميكنم بيشتر بر ميگرده به نسل هاي قديمي تر پلاسما
-و خوب خاصيت و تفاوت در نحوه توليد رنگ ها در دو تكنولوژي متفاوت
با سلام به همه ( خصوصا همشهریهای مشهدی که از اهواز بهشون سلام میکنم .)
با تمام بررسیها و نکته هایی که دوستان فرمودند ، هنوز نمیتونم بین 3 گزینه LCD C695 ,LED C6960 ,PDP V20 انتخاب کنم !!!
ضمنا تو بازار قیمت 40 / 42 اینچ هر 3 گزینه 1.700
ممنون میشم کمکم کنید .
-سلام ما هم سلام داريم خدمت شما دوست خوب
-در مورد نتخاب كه والا واقعا با مدل هاي فراواني كه وجود داره توي همه برند ها كار سختي هست
-در مورد v20 كه خوب پلاسماست و واقعا به سليقه شما بستگي داره
-و اما در مورد c6900 كه با كمال تعجب نزديك 400 تومان كاهش قيمت داشته + نصف سينماي خونگي كه كمتر هم ميشه ميتونه گزينه خيلي خوبي باشه حتي به نظر من نسبت به c650 كه يكي از بهترين مدل هاي ال سي دي بازار هست
-عمده تفاوت وبحث بر سر ال اي دي ها و ال سي دي ها همون يكنواخت نبودن بك لايت و بوجود اومدن flashlight و يا clouding effect هست كه توي c6900 با توجه به اينكه از پروسس جديدي استفاده شده كه به smart led هم معروف هست استفاده شده خيلي اين مطلب كمتر ويا اصلا ديده نميشه
ميتونيد كاملا توي فروشگاهها در قياس با مثلا c6200 اين رو مشاهده كنيد
-ميتونيد ادامه بحث رو توي تاپيك خودش ادامه بدين بزرگوار:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)