اين قبيل مشكل ها رو منم داشتم. نمي دونم باگ بازيه يا از كرك كردنش، ولي فكر كنم چاره اي نداري جز اينكه مرحله رو از اول بري. در واقع QS رو از دست دادي.![]()
اين قبيل مشكل ها رو منم داشتم. نمي دونم باگ بازيه يا از كرك كردنش، ولي فكر كنم چاره اي نداري جز اينكه مرحله رو از اول بري. در واقع QS رو از دست دادي.![]()
ای بابا عجب فرومای سرد و بی بخاری داره این P30world ..چند هفته میشه که عضو شدم و چند تا پست تو فرومای مختلف گذاشتم اما دریغ از یه جواب.مسخرست...
@mehdi_ag
البته مشکلم یه جوری حل شد...نه از save بود نه از چیز دیگه(level به level راحت load میکرد.اما تو خود kinshasa از یه جا به جایه دیگه میپرید بیرون از بازی) خلاصه به سختی خودمو رسوندم مرحله بعد.تو مرحله بعد دیگه مشکل load ندارم.اما بدبختی اینجاست که kinshasa رو با 3% تموم کردم و این موضوع overall rating که 93% هستش رو خیلی پایین میاره...تو JBA Quarters که Emile تفنگو داد دستم.Lambert رو کشتم.البته یکم دلم سوخت P:
@a_arthas
من 2 تا DVD گرفتم که جفتشون کاملن(البته به غیر از همین مشکلی که اون بالا نوشتم)
یکی ماله PARDIS و اون یکی ماله TAKIN .موفق باشی...
Last edited by DKzeit; 04-05-2007 at 14:29.
نه عزیزم این طور که شما می گید نیست . من خودم در چند فروم عضو هستم اما هیچ کدوم P30World نمیشه .
ببین دوست من شاید کسی به مشکل شما بر نخورده باشه و به خاطر هین جواب نده .
خوبه که الکی بیاد یه جواب مسخره بده و وقت خودش و شما رو بگیره ؟
خواهشا بحثو از اینی که هست خارج نکنید(البته ایشون انتقادشو نباید تو تاپیک میکرد-پس بخش انتقادات از سایتو واسه چی گزاشتن-)
راهنمای تصویری کامل این باز هست.
چقدر خوب که جواب دادین .من معذرت میخوام ...
حالا میتونم یه چیزی بگم؟؟
چند ساعت پیش که مشکلم حل شد ادامه ی بازی رو رفتم(مرحله JBA HQ-Final Showdown.همون که باید بمب رو خنثی کنم)..خیلی خوب رفتم . بمب رو خنثی کردم بعد نوشت mission completed با 94%.و شروع کرد به لود کردنه مرحله بعد(Coast Gaurd ) اما تا لود تموم شد تو 2 ثانیه یهو همه جا سیاه شد و نوشت Assignment Faild مثل اینکه مرده باشم...بعد که میام تو menu میخوام دوباره لود کنم امتیاز این مرحله که همین الان با 94% تمومش کردم رو میزنه 0% :(....حالا اینم هیچی.coast gaurd رو که لود میکنم هنوز مرحله شروع نشده fail میشه...مشکل چیه دیگه؟مرحله ی آخره؟؟
خیلی ممنون میشم اگه لطفا کسی کمکم کنه...
خوب یه جور دیگه میپرسم.اینو حتما میدونن همه...مرحله آخر چیه؟کلا چند تا مرحلست؟من کجای بازیم؟؟؟
مرسی..
باز بیشتر دقت کردم.مرحله ی Coast Gaurd Boat که فکر کنم آخریش باشه...وقتی می خوام این مرحله رو شروع کنم درست تا لود تموم میشه sam میفته تو آب و میمیره و من هیییییییییچ کاری نمیتونم بکنم...
لطفا کمک کنین من منتظرم...ممنون
بچه ها من يادم نيست كجا رو ميگه ولي اگه كسي ميدونه كمكش كنه اين دوستمون رو
سلام من بازی Splinter Cell Double Agent رو تهیه کردم 6 تا سی دی مربوطه رو نصب کردم و دایمون تولز و کرک رو هم نصب کردم و ایمج اون رو هم مونت کردم ولی وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم Erorororor می ده :
Runtime Error!
Program : ...Cell Double Agent\SCDA-Offline\system\SplinterCell4.exe
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way
please contact the application'support team for more information
باید چی کار کرد ؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)