امير جان آماري از اين نداري؟ اين عكس جديده يا قديم؟ از داخلش عكس نداري؟
امير جان آماري از اين نداري؟ اين عكس جديده يا قديم؟ از داخلش عكس نداري؟
ببخش رضا جان این روزا سرم خیلی شلوغه
عکس قدیمیه،اخرین خبری که ازش دارم اینه مه چند وقت پیش اگاهی خوابونده بودش. مشکل شدید پلاک و سند داشت! حیفش باید takeoff هاشو از نزدیک میدیدی![]()
سلام
امير آقا اين عكس دقيقا مال چند وقت پيشه؟ ماشين الان خوابيده هست؟ نميدوني كجا خوابوندنش؟
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
![]()
بله خودشه این مال تست کامارو توسط مجله ماشینهبه دلیل اینکه عکاسش باید عکاس مجله ماشین باشه که مطمئنا عکاس حرفه ای هست
داداش مدل اینا رو نمیگی؟
سلام به بچه های گل این تاپیک! من خیلی عاشق ماشینای قدیمی امریکاییم! امروز داشتم از جایی رد میشدم یه ماشین دیدم سریع ازش عکس گرفتم ببینید باحاله؟
![]()
بچه ها من اون سروری که روش اپ کرده بودم مثله این که حذف شده! یه جای دیگه اپلود کردم!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)