کسی نیست مشکل آنلاین بازی کردن این سری از منیجر رو حل کنه؟ یکی از تفاوتهای اصلیه منجر نسبت به سری های قبل اینه اونوقت ما بهش دسترسی نداریم
کسی نیست مشکل آنلاین بازی کردن این سری از منیجر رو حل کنه؟ یکی از تفاوتهای اصلیه منجر نسبت به سری های قبل اینه اونوقت ما بهش دسترسی نداریم
من این پچ جدید رو دانلود کردم اما وقتی اومدم نصب کنم گفت آخرین ورژن روش نصب نشده؟من ورژن 1 رو نصب کردم اما پچ 2 رو نصب نکردم.الان یعنی برای اینکه نصب بشه باید پچ 2 هم روش ریخته بشه؟
من هیچ پچی نصب نکرده یه دفعه پچ 3 رو نصب کردم
ربطی به پچ نداره.مشکل کرکه.باید اول فایل manager10.exe اورجینال که کرک نشده رو بریزی اگه نداری واسه دانلود گذشتم قبلن بعدش پچ نصب کنی و آخرشم کرک کنی.
خب توضیح بده مشکل چی بود و چطور درستش کردی تا ما هم به مشکل خوردیم بدونیم چه کنیم
وقتي تو football manager بازي رو سيو مي كنم و ميام بيرون و وقتي كه مي خوام لود كنم بازي لود ميشه اما يه حالتي ميشه كه انگار پشت در باشگاه گير كردم و نمي تونم هيچ كاري بكنم.يعني تو تمام ليگ ها و باشگاه ها مي تونم سرك بكشم حتي تو تيم خودمم هم مي رم و اسم من رو به عنوان سر مربي نوشته اما هيچ كاري نمي تونم بكنم.اما مطمئنم كه يه راه حل ساده داره كسي مي دونه؟براي اولين بار هست كه دارم فوتبال منژر بازي مي كنم اگر يه راهنمايي كلي بكنيد براي بازي كردن خيلي خوشحال مي شم.مثلا همون ابتدا كه وارد باشگاه شدم متوجه شدم كه يه بازيكن جوان خريدن بدون اينكه از مشورت بگيرن!
در ضمن فيفا منژر بهتره يا ايني كه دارم؟ تو سري هاي قبلي كه لودش پدر سيستمو در مياورد. همش هنگ مي كرد!
با سپاس
همون مشکلی که رفیقمون هم گفت برای این پچ اتفاق افتاد.وقتی میخوایم یه پچ جدید رو بریزیم یه ارور میده که میگه نمیتونم پچ رو بریزم. برای حل اون باید کرک اصلی بازی رو دوباره کپی کنی که اون فایل 21 مگ هست و دانیال تو پستهای اولیه لینک دانلودش رو داده میتونی بری دانلود کنی اگه تا به حال دانلودش نکردی.و سپس اون پچ رو بریزی و بعد از ریختن پچ باید اون کرک مخصوص اون پچ رو کپی کنی.همین
این پچ ها را ریختید غیر از تصاویر گرافیکی که اضافه شده تغییر دیگه ای احساس کردید؟
مشکل این پچا اینه که بعضا دیتابیس بعضی کشورها را تغییر میده و دردسر ساز میشه.
یکی از بچه ها قرار شد این اسکریپ جام جهانی را بفرسته
این یکی اسکریپ را هم تست گرفتم سرعت کند میکنه.
منیجر پچ ایران را هم با چند نفر در حال رایزنی هستم.
راستی کسی ادیتور فایلای big فیفا را داره؟ ادیتور جنرال هست ولی رو فیفا جواب نمیده.
اون فایل رو که برات فرستادم درسته کند میکنه اما اشکالی ایجاد نمیکنه.چون تو اون پچ جام جهانی بعد از ماه 8 دیگه جلو نمیره.والا من ریختم تا به حال به مشکلی نخوردم اما عکس اکقر بازیکنا فرق کرده و قبلا که مربی تو بازی اخراج میشد بازیه بعدی میتونست مربیگری کنه اما حالا من از بازیه بعدی هم محروم شدم.این یه تغییری بود که حس کردم
پس اینجور که فهمیدم پچ 3 را نصب نکنیم؟درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)