تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 1024 اولاول ... 283435363738394041424888138538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

برنامه ای که مارو وادار بکنه درس بخونیم .
    اگه میخوای درس بخونی با این برنامه شروع کن:
    اول که هنوز نمیتونی درس بخونی:
    1 هفته ی اول با 14 ساعت شروع کن: یک ساعت صبح و یک ساعت عصر
    2 هفته ی دوم با 21 ساعت : 1:30 صبح و 1:30 عصر
    3 هفته ی سوم با 28 ساعت: 2 ساعت صبح 2 ساعت عصر
    4 هفته ی چهارم با 35 ساعت: 2:30 صبح و 2:30 عصر
    5 هفته ی پنجم با 42 ساعت : 3 ساعت صبح و 3 ساعت عصر
    خوب بسته به اینکه بعضیها نیاز به خوندن بیشتر دارند همینطور روند افزایش هفتگی رو ادامه دهند یعنی با اغاز هفته ی جدید به هر روز 1 ساعت اضافه کنید.
    نکته: هر شخصی با شخص دیگه متفاوته اگه واقعا براتون درس خوندن سخته از هفته ی 7 ساعت یعنی روزی 1 ساعت شروع کنید و اگه عادت به درس خوندن دارید از هفته با ساعات بیشتر شروع کنید
    نکته: همیشه منظم درس بخونید مثلا اگه باید روزی 1 ساعت درس بخونید حتما خودتون رو مقید به روزی یک ساعت بکنید ولی میتونید توی روز بیشتر از ساعت مقرر شده بخونید ولی هرگز با خودتون اینو نگید که امروز 2 ساعت خوندم فردا دیگه تعطیل.
    نکته: اهسته اهسته که پیش برید به هفته هایی با ساعات بالاتر می رسید که باید روزتون رو بر اساس برنامه ی زیر تنظیم کنید:
    مثلا به هفته ای رسیدید که 70 ساعته هست یعنی روزی 10 ساعت:
    در اینجا هر کسی مثل بقیه نیست یعنی یکی میتونه 2 ساعت با بازدهی بالا و بدون استراحت بخونه ولی یکی دیگه 30 دقیقه بیشتر بازدهی نداره و باید استراحت کنه حالا مثالی میزنم که فرد مورد نظر 1 ساعت بازدهی داره و باید استراحت کنه و ساعت درس خوندنش از 7 صبح شروع و 2 ظهر تمام و در عصر از 5 شروع و 12 تمام میشه:
    7-8
    8:30-9:30
    10-11
    11:30-12:30
    1-2
    خوب دیدید به راحتی و با استراحت کافی صبح 5 ساعت مطالعه رو گنجاندیم
    5-6
    6:30-7:30
    8-9
    9:30-10:30
    11-12
    بچه ها دیدید به راحتی و با استراحت درس خوند
    نکته: بعضی از شماها مدرسه میرید و نگران نباشید که زمان نسبت ته دوستان پشت کنکوری دارید چون این زمان توی مدرسه جبران شده پس مدرسه رو جدی بگیرید
    نکته: این برنامه بر اساس ساعات مطالعه تنظیم شده و شما خودتون باید درسها رو برای خوندن انتخاب کنید و این نکته رو توجه داشته باشین که هر شخصی در برداشتن نوع درس با بقیه متفاوته و سعی نکنید ادای بقیه رو در بیارید یعنی اینکه یکی میگه باید درسهای متفاوتی توی روز بخونید باز یکی دیگه یه چیز دیگه میگه پس به حرف هیچکی تو این مورد توجه نکنید و هر جور که راحت ترید درس رو انتخاب کنید
    امیدوارم به دردتون بخوره
    موفق باشید

2. 8 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hassan_magic2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

11

بچه ها اصلا ساعت مطالعه ی زیاد مهم نیست
    کم بخونین تا همیشه نیروی لازم برای خوندن رو داشته باشین
    بابا به خدا بستگی به ساعت مطالعه نداره بستگی به قدرت یادگیری داره
    باور کنین یکی از دوستام ساعت 8 میرفت کتابخونه ظهر یه ناهار درپیت میخورد و دوباره
    اونم نه پیش بلکه سوم دبیرستان
    من گفتم الان میره المپیاد
    ولی آخر سال فکر کنم 3 - 4 تا اورد
    بعد با ضرب و زور و کمک من تونست پاس کنه ولی با بدبختی

4. 2 کاربر از hassan_magic2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

بابا به خدا بستگی به ساعت مطالعه نداره بستگی به قدرت یادگیری داره
    باور کنین یکی از دوستام ساعت 8 میرفت کتابخونه ظهر یه ناهار درپیت میخورد و دوباره
    اونم نه پیش بلکه سوم دبیرستان
    من گفتم الان میره المپیاد
    ولی آخر سال فکر کنم 3 - 4 تا اورد
    بعد با ضرب و زور و کمک من تونست پاس کنه ولی با بدبختی
    امیدوارم دوست عزیز قصد دست انداختن دوستتو نداشته باشی و عوض اینکه دنبال این حرفهایی که یک پول نمی ارزه بری برو دنبال درس خوندن چون توی کنکور عامل اصلی هوش و قدرت یادگیری نیست بلکه همت و پشتکار هست

6. 4 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگه میخوای درس بخونی با این برنامه شروع کن:
    اول که هنوز نمیتونی درس بخونی:
    1 هفته ی اول با 14 ساعت شروع کن: یک ساعت صبح و یک ساعت عصر
    2 هفته ی دوم با 21 ساعت : 1:30 صبح و 1:30 عصر
    3 هفته ی سوم با 28 ساعت: 2 ساعت صبح 2 ساعت عصر
    4 هفته ی چهارم با 35 ساعت: 2:30 صبح و 2:30 عصر
    5 هفته ی پنجم با 42 ساعت : 3 ساعت صبح و 3 ساعت عصر
    خوب بسته به اینکه بعضیها نیاز به خوندن بیشتر دارند همینطور روند افزایش هفتگی رو ادامه دهند یعنی با اغاز هفته ی جدید به هر روز 1 ساعت اضافه کنید.
    نکته: هر شخصی با شخص دیگه متفاوته اگه واقعا براتون درس خوندن سخته از هفته ی 7 ساعت یعنی روزی 1 ساعت شروع کنید و اگه عادت به درس خوندن دارید از هفته با ساعات بیشتر شروع کنید
    نکته: همیشه منظم درس بخونید مثلا اگه باید روزی 1 ساعت درس بخونید حتما خودتون رو مقید به روزی یک ساعت بکنید ولی میتونید توی روز بیشتر از ساعت مقرر شده بخونید ولی هرگز با خودتون اینو نگید که امروز 2 ساعت خوندم فردا دیگه تعطیل.
    نکته: اهسته اهسته که پیش برید به هفته هایی با ساعات بالاتر می رسید که باید روزتون رو بر اساس برنامه ی زیر تنظیم کنید:
    مثلا به هفته ای رسیدید که 70 ساعته هست یعنی روزی 10 ساعت:
    در اینجا هر کسی مثل بقیه نیست یعنی یکی میتونه 2 ساعت با بازدهی بالا و بدون استراحت بخونه ولی یکی دیگه 30 دقیقه بیشتر بازدهی نداره و باید استراحت کنه حالا مثالی میزنم که فرد مورد نظر 1 ساعت بازدهی داره و باید استراحت کنه و ساعت درس خوندنش از 7 صبح شروع و 2 ظهر تمام و در عصر از 5 شروع و 12 تمام میشه:
    7-8
    8:30-9:30
    10-11
    11:30-12:30
    1-2
    خوب دیدید به راحتی و با استراحت کافی صبح 5 ساعت مطالعه رو گنجاندیم
    5-6
    6:30-7:30
    8-9
    9:30-10:30
    11-12
    بچه ها دیدید به راحتی و با استراحت درس خوند
    نکته: بعضی از شماها مدرسه میرید و نگران نباشید که زمان نسبت ته دوستان پشت کنکوری دارید چون این زمان توی مدرسه جبران شده پس مدرسه رو جدی بگیرید
    نکته: این برنامه بر اساس ساعات مطالعه تنظیم شده و شما خودتون باید درسها رو برای خوندن انتخاب کنید و این نکته رو توجه داشته باشین که هر شخصی در برداشتن نوع درس با بقیه متفاوته و سعی نکنید ادای بقیه رو در بیارید یعنی اینکه یکی میگه باید درسهای متفاوتی توی روز بخونید باز یکی دیگه یه چیز دیگه میگه پس به حرف هیچکی تو این مورد توجه نکنید و هر جور که راحت ترید درس رو انتخاب کنید
    امیدوارم به دردتون بخوره
    موفق باشید
    خیلی متشکرم ، کامل و عالی بود .
    پس فعلا که مشاور نمیگیرم تا بعد ببینم اگه نیازی بود بگیرم ، فعلا که نیازی نیست .
    راستی یک سوال دیگه ، من شبا تا صبح اگه بخونم تمرکزم بیشتره حالا یکی از دوستام می گفت اگه شب تا صبح بخونی موقع کنکور همه رو فراموش میکنی ، آیا این حرف درسته ؟ مثلا از 11 شب تا 10 صبح با استراحت البته .
    Last edited by skhammari; 06-07-2009 at 10:21.

8. این کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

خیلی متشکرم ، کامل و عالی بود .
    پس فعلا که مشاور نمیگیرم تا بعد ببینم اگه نیازی بود بگیرم ، فعلا که نیازی نیست .
    راستی یک سوال دیگه ، من شبا تا صبح اگه بخونم تمرکزم بیشتره حالا یکی از دوستام می گفت اگه شب تا صبح بخونی موقع کنکور همه رو فراموش میکنی ، آیا این حرف درسته ؟ مثلا از 11 شب تا 10 صبح با استراحت البته .
    دوست عزیز هرکسی یکجوریه به نظرم حرف دوستت بی ربطه هر جور حال میکنی بخون

10. 2 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان! دوستان!

تا ميتونين توي تابستون رفع اشكال كنيد و مباحث پايه رو بيشتر كار كنين.

اگه تا الان هم كم كاري كرده بودين از همين الان شروع كنين به رفع اشكال پايه.

اين فرصت هاي طلايي هيچ موقع بر نميگرده و اگه خوب قدرشو ندونيم چيزي جز حسرت برامون نميمونه.

پس اگه ميخواين موفق باشين حتما از اين فرصت ها بهره ي كافي رو ببرين.

نذارين كه اشكالاتتون براي پيش دانشگاهي بمونه.

براي برنامه ريزي هم من ((دفتر برنامه ريزي قلمچي)) رو پيشنهاد ميكنم بشرطي كه از الا تا خود كنكور داشته باشين.كلا برنامه هاي ((قلمچي)) خوبه مخصوصا ((كلاسور ارزيابي)) اگه تو سال سوم اين برنامه ها رو جدي نگرفتين از پيش ديگه جدي بگيرين ....

ديگه عرضي نيست!

12. 3 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fnmtebyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چه جالب تا حالا نشنیده بودم!به نظر من این کارو نکن چون اگه عادت کردی از مهر که کلاسا شروع بشه(البته اگه فارغ التحصیل نباشی)اونوقت چون نمیتونی این کارو انجام بدی ساعت درس خوندت میریزه به هم و کلا برنامت ممکنه خراب بشه.

14. 2 کاربر از fnmtebyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوستان! دوستان!

تا ميتونين توي تابستون رفع اشكال كنيد و مباحث پايه رو بيشتر كار كنين.

اگه تا الان هم كم كاري كرده بودين از همين الان شروع كنين به رفع اشكال پايه.

اين فرصت هاي طلايي هيچ موقع بر نميگرده و اگه خوب قدرشو ندونيم چيزي جز حسرت برامون نميمونه.

پس اگه ميخواين موفق باشين حتما از اين فرصت ها بهره ي كافي رو ببرين.

نذارين كه اشكالاتتون براي پيش دانشگاهي بمونه.

براي برنامه ريزي هم من ((دفتر برنامه ريزي قلمچي)) رو پيشنهاد ميكنم بشرطي كه از الا تا خود كنكور داشته باشين.كلا برنامه هاي ((قلمچي)) خوبه مخصوصا ((كلاسور ارزيابي)) اگه تو سال سوم اين برنامه ها رو جدي نگرفتين از پيش ديگه جدي بگيرين ....

ديگه عرضي نيست!
    سلام میشه در مورد این کتاب ها بیشتر توضیح بدید : مثلا دفتر برنامه ریزی قلم چی روش های برنامه ریزی رو گفته یا چیز دیگه ؟ یا کلاسور ارزیابی چه کتابی هست ؟
    مرسی

16. این کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Doe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه هر جور راحتی بخون فقط تقبل از کنکور ساعت خوابتو تنظیم کن که مشکلی پیش نیاد

18. 2 کاربر از John Doe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

چه جالب تا حالا نشنیده بودم!به نظر من این کارو نکن چون اگه عادت کردی از مهر که کلاسا شروع بشه(البته اگه فارغ التحصیل نباشی)اونوقت چون نمیتونی این کارو انجام بدی ساعت درس خوندت میریزه به هم و کلا برنامت ممکنه خراب بشه.
    نه من فارغ التحصیل هستم برای همین وقتم آزاده .

20. این کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •