بله روی درایو pc ریخته میشه . برنامه ای هنوز اس برده نشده بگمانم بشه با همین جانگل خودمون بریزیم باید درایو شناسایی بشه بعد وندور بره و رایت که همه اینکارارو جانگل میتونه بکنه.![]()
بله روی درایو pc ریخته میشه . برنامه ای هنوز اس برده نشده بگمانم بشه با همین جانگل خودمون بریزیم باید درایو شناسایی بشه بعد وندور بره و رایت که همه اینکارارو جانگل میتونه بکنه.![]()
خیلی ممنون که به اینجنب اعتنا فرمودید![]()
ممنون میشم جواب بدید
چون چند بار پرسیدم و کسی جواب نداده
من یه اسلیم با درایو 0401 دارم
که دی وی دی کی هم داره
میخواستم ببینم جریان لاک واسه رایت فریمور چیه؟
ممنون میشم اموزشی چیزی واسم بزارید
به خدا چهار سال پیش که رفتم کنسولو خریدم اصلا نمی دونستم که مایکروسافت قراره بعد از چند سال به درایوهای کپی خور شده گیر بده بعدش هم چطوری درایوهارو باید از هم تشخیص می دادم که هیتاچی یا لایت آن, الان هم که هیچ کس به داد ما نمی رسه.
بابا این هیتاچی دارها رو هم دریابید![]()
سلام دوستان حرفه ای. من XBOX 360 slim گرفتم. 2.3 روز پیش آپدیت کردم. LT+2 ریختم. ورژن داشبورد هم 13599 شده. اما بعضی از بازی ها رو که میذارم تو کنسول ( مثل DRIVER3 و Gear of war 3 و .... ) DVD رو که میخونه بعد میگه OPEN TRAY . دکمه ی A ( سبز ) رو که میزنم DVD میاد بیرون. مشکل از کجاست؟ لطفا راهنمایی کنید. !!! T H A N K S !!!
احتمالا برای شما LT+ 2.0 رو نزدند و به عبارتی سرتون رو کلاه گذاشتن![]()
این 2 تا بازی که ذکر کردین ، XGD3 هست که باید با LT+ 2.0 رایت بشن... یه احتمال دیگه هم هست که بازی هاتون ایراد دارن...
ممنونم از جواب دادنت ! اما مگه FIFA12 و PES12 به LT+2 نیاز ندارن ؟ اینا رو اجرا میکنه ... این به این معنی نیست که LT+2 دارم ؟ یا بازم ربطی نداره و طرف سرم کلاه گذاشته ؟
نه اونا نیازی ندارن اوناxgd3نیستند
به نظرم طرف کاشته تو رو کاش بگی خودش براتgears of war3رو تست بکنه
سلام... نه دوست عزیز ، این بازی ها با LT + 1.9 و 1.91 و 1.92 هم اجرا میشن ، به احتمال زیاد برای شما به جای 2.0 ، یه ورژن قدیمی تر ریختن...ممنونم از جواب دادنت ! اما مگه FIFA12 و PES12 به LT+2 نیاز ندارن ؟ اینا رو اجرا میکنه ... این به این معنی نیست که LT+2 دارم ؟ یا بازم ربطی نداره و طرف سرم کلاه گذاشته ؟
ممنونم از همتون . آقا مطمئنی دیگه ؟ برم سراغش بترکونمش دیگه ؟ D:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)