تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 190 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1899

نام تاپيک: کلوپ ا 5530 Xpress Music ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    دوستان من امروز از تبریز این گوشی رو با گارانتی اصلی نوکیا و رنگ قرمز با قیمت 2300000 تومن خریدم چون من دو تا گوشی دیگه الان دارم اینو کاملا به قصد تفننن گرفته بودم ولی باید بهتون بگم بعد یک ساعت کار با اون کاملا شوکه شدم واقعا از اونی که فکر می کردم 10 برابر با کیفیت تر و از رادمانه بالایی بر خوداره در هر مورد از تمام گفته ها و شنیده هام بالاتره از همه مهم تر این مرور تمامی منو ها دفترچه تلفن و.... بصورت پیمایشی یا همون قرقره ایست که برای اولین بار روی سیمبین توسط نوکیا بکار رفته و در من حس کار با ایفونم رو زنده کرد هر چی بگم کم گفتم صدا عالی و قوی دوربین بالاتر از حد انتظار من سرعت گوشی باور نکردنی خلاصه عالی با این قیمت.
    هر امری و سوالی دوستان داشته باشن من در خدمتم .

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

من گوشی رو اپدیت کردم به ورژن 20..باید بگم این اپدیت عالیه..خیلی ا گوشی کار راحت تر شده....نرم افزار ovi map هم اضافه شده... میتونید نقشه تهرانو از قسمت برنامه ها بگیرین...گلری حتی اگه خیلی فایل توش باشه اصلا ند نمیشه..کلا باحال شده تازه

اگه نباشه جاش خالی می مونه saadi126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

من گوشی رو اپدیت کردم به ورژن 20..باید بگم این اپدیت عالیه..خیلی ا گوشی کار راحت تر شده....نرم افزار ovi map هم اضافه شده... میتونید نقشه تهرانو از قسمت برنامه ها بگیرین...گلری حتی اگه خیلی فایل توش باشه اصلا ند نمیشه..کلا باحال شده تازه
    دوست عزيز آپديت چقدر طول كشيد؟ با اي دي اس ال آپديت كردي ديگه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

راستي يه مشكل ديگه هم با اين گوشي دارم اينكه وقتي باتري رو در بيارم دوباره جا بزنم تاريخ و ساعت به هم ميريزه و بايد دوباره تنظيم بشه. آيا براي شما هم همينطوره؟ جايي تنظيم خاصي نداره؟

راستي از دوستان اگه ميشه لطف كنيد به سوالهاي قبلي هم جواب بديد. ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

کسی میدونه حافظه ی سیم کارت چجری پاک میشه
    من هنوز نتونستم با این گوشی به اینترنت وصل بشم و دارم کم کم فکر میکنم مشکل از گوشیه
    تنظیمات GPRS رو که ارسال کردن دریافت نمیکنه و میگه SIM mem FULL!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

دیوونه شدم نمیدونم چیکار کنم
    توی تنظیمات GPRS گفته Data Bearer رو GPRS بذارین ولی مال من وقتی میرم روش میگه نمیشه تغییرش داد.
    یه اکسس پویینت دیگه هم ساختم همین پیام و داد.
    یکی راهنمایی میکنه

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوست عزيز راستي وقتي آپديت ميکنيم مشکلي براي زبان فارسي به وجود نمياد و تو فيرم وير جديد باز فارسي رو ساپورت ميکنه؟

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

دوست عزيز راستي وقتي آپديت ميکنيم مشکلي براي زبان فارسي به وجود نمياد و تو فيرم وير جديد باز فارسي رو ساپورت ميکنه؟
    حدودا 2ساعت و نیم طول کشید..140مگ بود..نه فارسی مشکل نداره...برنامه ها بهتر میشن

9. این کاربر از MILIN3M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

من میخوام بگم یه بنده خدایی از ایرلند برام 5530 بیاره، برای اینکه گوشی بدون هیچ مشکلی (خصوصا شبکه) کار کنه، همین که ذکر کنه میخوام GSM Unlocked یا Sim-Free باشه، کافیه؟

داره خودمونی میشه ehsanhp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزيز از كدوم مغازه علاالدين گرفتيي گوشي رو ؟ كوم طبقه ؟ اخه منم ميخوام از همين گوشي با همين گارانتي بگيرم و رنگ سياه - خاكستري شو البته اگه پيدا كنم اگه نشد سفيد -ابي ميگيرم .
    سلام ، والا اسمش یادم نیست، ولی همون طبقه هم کف بود، سمت راست،فکر کنم 3،4 تا مغازه مونده با آخر ، عصر که رفتم خونه میرم از توی فاکتورش می بینم. البته سیاه خاکستریش را جایی ندیدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •