سامسونگ برای فارسی فرم ویری نداده و فرم ویری که رو گوشی هست آخریش هست.(فکر کنم S8003JPIF4 هست)
اگه فارسی برات خیلی مهمه نگهش دار ولی اگه مهم نیست به نظر من ارزش آپدیت داره.مخصوصا MP3 Player خیلی بهتر شده.
سامسونگ برای فارسی فرم ویری نداده و فرم ویری که رو گوشی هست آخریش هست.(فکر کنم S8003JPIF4 هست)
اگه فارسی برات خیلی مهمه نگهش دار ولی اگه مهم نیست به نظر من ارزش آپدیت داره.مخصوصا MP3 Player خیلی بهتر شده.
با تشکر از شما GPS
با تشکر از شما من GPS رو با غلط املایی نو شتم وقتی داشتم پستهای دوستان رو میخوندم بعضی از اونها نوشته بودند که SMS ها فقط روی سیم کارت سیو میشه ایا واقعا همینطوره واگر اینطوره راه حلی داره یا نه و اینکه ایا گوشی رو حتما با گارانتی بخرم یانه ؟ متشکرم
فقط رو سیم کارت نه.بعضی میره رو گوشی بعضی رو سیمکارت.ولی حتما باید یه تنظیماتی داشته باشه که اس ام اس ها رو گوشی ذخیره بشن.
فقط میتونم بگم که با گارانتی مطمئن تره.اگه آشنا داری که بهت اطمینان بده تقلبی نیست بدون گارانتی هم میتونی بگیری.
یه سوال : رم داخلی گوشی چقدره ؟ منظورم کارت حافظه نیست ، منظورم حافظه رم چقدره ؟
128 مگا بایت یا 256 مگا بایت ؟
2 تا ورژن داره.(اگه اشتباه نکنم.)یکی 512 یکی هم 256.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معایب اصلی این گوشی چیه میارزه بخرمش؟؟؟؟![]()
این بهتره یا 5800 قیمتش بدون گارانتی چنده وبا گارانتی چنده؟؟؟![]()
تو خرید جت شک نکنید حتما با گارانتی باشه
ولی فقط سیستم عامل نداره ببین سیستم عامل برات مهمه یا نه
دوست عزیز یه مقدار کوچیکتر بتایپین
این گوشی عیبی نداره ولی اگه سیستم عامل برات مهمه باید در نظر بگیری که فقط ساپورت جاوا داره.
مطمئنا این بهتره.کیفیت تصویرش اصلا با 5800 قابل مقایسه نیست.قیمت رو هم در تاپیک قیمت بگیر.دوستان فوری جوابت رو میدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)